Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Off rabbim yardimcin olsun ayri eve cikma sansiniz yokmu acaba ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrı eve bırakırlarmı ? ev eşimin kira değil yani..üstelik çok güzel bir yerde..bırakmaz ne ailesini ne evini..kaynanam ve görümcemle aynı apartmandayız ama ben evimde oturamıyorum..hep onlarda olmamı istiyorlar..hala ağlıyorum .rahat yüzü vermiyorlar..2 gün inmedim işlerim vardı evde..kıyamet koptu akşam niye gitmiyormuşum

Ben de kesinlikle onlarla görüşmek istemiyorum. Neden derseniz sebeb çok roman olur. Eşime diyorum söyle papatya siZinle görüşmek istemiyor de. Siz gidin diyorum. Ama beni bulaştırma. Yok adam diyemiyor. Seni bağlayan birşey yok. Papatya istemiyor diyeceksin o kadar
Neyse az önce aramışlar akşam beraber olalım diye. Bunun anlamı şu biz size gelelim. Direk söyleyemiyor da. Hafta içi dese ben çalıştığım için yüzü olmaz. Hafta sonu arıyor ki bahanem kalmasın. Neyse bugün şehir dışından arkDaşım geliyor eşim de arkadaşı gelecek demiş. Sonra bana gelmiş diyor ki iyi demiş miyim. Ya dedim sanki yalan söyledin. Doğruyu söylese bile artık kv benim görüşmek istemediğimi bildiği için bahane gösterdiğimizi sanıyor...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah bu kayınvalideler neden bu kadar soğuturlar ki kendilerinden gelinlerini ,onlar büyük idare etmek diye bişey vardır bnm ailem kendi öyleydi birlik içndeydik ve herkes birbirini idare eder ,bunlarda saygı kalmamış artık ...anlıyorum seni insanı tam soğutuyorlar,halbuki biz onların oğullarını mutlu etmek için yapmadığımz kalmıor,idare etmeynce oğulları da mutsuz olucak tamam bizi sevmiyolar ama bu kadar da muhalefet olunmazki ...hep gelinler atsın içine hep onlar mutsuzz olsun ...eşler de sessiz kalıyor bu konuda onlar da sınırı ii koymalılar ama yok bnm ki hele hep anası haklı ...hem beraber olmak istiyolar hem huzursuzluk çıkarıyolar biz nasıl saygıda kusur etmiyosak onlar da bize saygılı olsunlar hayatımıza müdahale edip durmasınlar

üüzldüm gerçekten yaa kocalar ailesine hiçbişey diyemio bnm kide öyle ve bn de aynı senn gibi yakın zamnda hem görümcemn hem de kaynanmın olduğu apartmana taşınmak zorundayım şimdiden strese girym,zaten onlarla hep görüşüyoz haftada 3 4 kez her hafta sonu ordayız mecbur,kayınpederm izin vermeden hiçbiyere gidemyoz herşeymize karışyolar ama bu durumdan bn rahatsızım sadce..bide aynı apartmanda nasıl yaşıycam hiç bilmiorum nefes alalamam heralde artık..Allah yardım etsin cnm sabretmek çk zor gwrçkten ,hayır görmceuye ne oluyo git eşinle ilgilen bize karışma diceksin de işte ille karışcak ya bnm kide tam maydanozdur bnm evmdeki herşeye karışır

Peki bu kaynanalar sizi istemeye geldiginde nasil oluyo o zamanlar gercek kimligini sakliyo mu yoksa suratsiz bi sekilde mi gelip istiyo. Boyle oldukalarini oncwden kestiremiyosunuzdr illaki

Peki bu kaynanalar sizi istemeye geldiginde nasil oluyo o zamanlar gercek kimligini sakliyo mu yoksa suratsiz bi sekilde mi gelip istiyo. Boyle oldukalarini oncwden kestiremiyosunuzdr illaki

canım benim kaynanam nişandan sonra bile sürekli diyordu oğluma güzel bir kız bulcam diye..yani hep kendi bulduğu ile evlendirmek istiyordu oğlunu..beni baştan sona istemedi zaten

kocam arada kalıyo demeyin kızlar üzülen taraf hep siz oluyosaniz bu nasıl arada kalmak demekki adam arada kalmıyor taraf seçiyor

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

kocam arada kalıyo demeyin kızlar üzülen taraf hep siz oluyosaniz bu nasıl arada kalmak demekki adam arada kalmıyor taraf seçiyor

ne kadar doğru söyledin canım.hiç bizi kaybetme korkuları yok bu adamların..ben dün çantamı alıp çıkmaya çalıştım..ben bırakayım dedi,sonra izin vermedi gitmeme..rezil olmayalım dedi

canım benim kaynanam nişandan sonra bile sürekli diyordu oğluma güzel bir kız bulcam diye..yani hep kendi bulduğu ile evlendirmek istiyordu oğlunu..beni baştan sona istemedi zaten

Allah sabir versin benim annemde 19 yaslarinda falan evlendi cok cekti su an 44 yasinda hala cekiyo. Babbaannem artik bisey yapamiyo tabi ama simdi de bakimi var yuruyemiyo altini bile temizlemek zorunda annem

Allah sabir versin

bastan nasıl baslarsa öyle gidiyor ..
banada gelmiyo inmiyor dedi durdu ..
simdi alıstı rahatımm..
taviz verme ..
benim evim burası dedim ..
o kadar ..
insanlara yüz vermeye gelmiyor
astar istiyorlar ..

bastan nasıl baslarsa öyle gidiyor ..
banada gelmiyo inmiyor dedi durdu ..
simdi alıstı rahatımm..
taviz verme ..
benim evim burası dedim ..
o kadar ..
insanlara yüz vermeye gelmiyor
astar istiyorlar ..

dedim noldu ? olan bana oldu
olay çıkardılar kavga ettiler benle..dünden beri gözlerim balon gibi .kocam desen zaten annesinin babasının yolunda

dedim noldu ? olan bana oldu
olay çıkardılar kavga ettiler benle..dünden beri gözlerim balon gibi .kocam desen zaten annesinin babasının yolunda

aa olmaz eşin seni tutması gerek ..
ailenle yaşa ben gidiyorum de bakalım napıcak ..
bu anne baba hastası erkekleri anlamıyourm ..
yakın olmamak en güzeli ..
mesafe en güzeli bence ..

aa olmaz eşin seni tutması gerek ..
ailenle yaşa ben gidiyorum de bakalım napıcak ..
bu anne baba hastası erkekleri anlamıyourm ..
yakın olmamak en güzeli ..
mesafe en güzeli bence ..

eşimin beni tutması ? ne kadar uzak bir cümle
dün zaten aldım çantamı çıkmaya çalıştım..okumuşsundur yazdım ..bırakmadı rezil oluruz dedi..aynı apartmandayım ve hayatımı zehir ediyorlar
madem bu kadar düşkünler oğullarına,neden evlendirip bizim başımızı yakıyorlar

anlamadığım kısım şu sen o eve gitmek istemiyorsun ve bunuda açıkça belli etmişsin hatta kavga çıkmış gururlu insan gelmezse gelmesin beni istemeyeni ben hiç istemem der çekilir ama burda amaç ne baaaak oglumuza lafimizi geçirdik eşşek gibi geleceksin yani bu bi ego tatmini yoksa tabiki sana bayıldıklarindan çağırmıyolar iş yapacak adam

ahh ahh cnm cok ii anlıyorum seni ..
ben vurdum kırdım döktüm ..
en son zoraki 3 sene sonra anladı eşim ..
cok sükür simdi hersey yolunda ..
kocama hesap veririm,kocam bilir dedim
ne kadarlık evlisin,yeni sanırım ..

1,5 yıl canım..bitmedi sorunum eşimin ailesiyle..sürekli beni yanlarında istiyorlar
dün sinir krizi geçirdim ..elimdeki çatalı yere fırlattım..eşimde burası benim evim bağıramazsın dedi.ben misafirsim o zaman giderim dedim..bırakmadı.ama benim eşim beni haksız görüyor
ne var git yanlarına diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…