- 2 Eylül 2013
- 150
- 23
- 38
Off rabbim yardimcin olsun ayri eve cikma sansiniz yokmu acaba ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kesinlikle onlarla görüşmek istemiyorum. Neden derseniz sebeb çok roman olur. Eşime diyorum söyle papatya siZinle görüşmek istemiyor de. Siz gidin diyorum. Ama beni bulaştırma. Yok adam diyemiyor. Seni bağlayan birşey yok. Papatya istemiyor diyeceksin o kadar
Neyse az önce aramışlar akşam beraber olalım diye. Bunun anlamı şu biz size gelelim. Direk söyleyemiyor da. Hafta içi dese ben çalıştığım için yüzü olmaz. Hafta sonu arıyor ki bahanem kalmasın. Neyse bugün şehir dışından arkDaşım geliyor eşim de arkadaşı gelecek demiş. Sonra bana gelmiş diyor ki iyi demiş miyim. Ya dedim sanki yalan söyledin. Doğruyu söylese bile artık kv benim görüşmek istemediğimi bildiği için bahane gösterdiğimizi sanıyor...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yine ben...içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok,anneme anlatmıyorum herşeyi çünkü kalp hastası ve çok üzülür,ayrıca 3 kızı arasından en küçük olduğum için deryam başka der hep,nasıl başlayacağımı nerden anlatacağımı bilemiyorum. daha öncede yazmıştım,kaynanam ve görümcemle aynı apartmanda oturduğumu...ama anlatmak zorundayım
dün geceden beri ağlıyorumgözlerim daha ne kadar şişecek bilmiyorum,evlendiğim günden beri bana hayatı zehir eden kocamın ailesi yine dün akşam kıyameti kopardı,neden mi ? 2 gün evlerine gitmemişim yani aşağı inmemişim haftanın 7 günü sabahtan aşağı inmemi istiyorlar ta kii akşam kocam gelene kadar..Allahım sabır ver şu kuluna,ben artık dayanamıyorum gücüm kalmadı,evimde oturamıyorum ben,,,eni sonu şu 9. kattan atacağım kendimi aşağı bana başka çare bırakmadılar,duy yarabbim sesimi yardım et bana..kocam ise ailesinden yana..dün kavgada,bana bu evde bağıramazsın burası benim evim dedi,yıkıldım,burası senin evinse ben gidiyorum dedim,bu saatte gidemezsin ben seni bırakayım annene dedi,sonra bırakmadı boşver rezil oluruz herkese dedi ve bırakmadı,karşılıklı banyoda yerde ağladık,dayanamıyorum ailenin baskısına dedim ,kocam ağladı ben ağladım,sabret diyor oda arada kalıyor ama hep kırdığı taraf ben oluyorum,ailesine laf söyletmiyor,,akşam bir arkadaşımızın bebeğinin doğum gününe davetliyiz ve benim gözlerim balon gibi,moral zaten sıfır,,,ağlamaktan helak oldum çıkmazlardayım bana fikir verin nolurr yalvarıyorum,psikolojik tedavi alsam olurmu ? ama bunlar böyle devam ettikçe tedavinin ne anlamı kalır ? ölüm çare olurmu acaba ? ben nasıl bu duruma düştüm...annesinin nazlı kızına ne yapıyorlar böyleeee bu sadece bir sebep daha başka neeler var bana yaptıkları ...ya intihar yada katlanıcam bunlara
üüzldüm gerçekten yaakocalar ailesine hiçbişey diyemio bnm kide öyle ve bn de aynı senn gibi yakın zamnda hem görümcemn hem de kaynanmın olduğu apartmana taşınmak zorundayım şimdiden strese girym,zaten onlarla hep görüşüyoz haftada 3 4 kez her hafta sonu ordayız mecbur,kayınpederm izin vermeden hiçbiyere gidemyoz herşeymize karışyolar ama bu durumdan bn rahatsızım sadce..bide aynı apartmanda nasıl yaşıycam hiç bilmiorum nefes alalamam heralde artık..Allah yardım etsin cnm sabretmek çk zor gwrçkten ,hayır görmceuye ne oluyo git eşinle ilgilen bize karışma diceksin de işte ille karışcak ya bnm kide tam maydanozdur bnm evmdeki herşeye karışır [/QUO
tşk ederim canım..aynı apartmana mı taşınacaksın ? buyur burdan yak..şimdiden sende kendimi görüyorum..ağlamaktan usanmış gözlerim hala şiş..umarım yaşadıklarımı yaşamazsın canım
Peki bu kaynanalar sizi istemeye geldiginde nasil oluyo o zamanlar gercek kimligini sakliyo mu yoksa suratsiz bi sekilde mi gelip istiyo. Boyle oldukalarini oncwden kestiremiyosunuzdr illaki
kocam arada kalıyo demeyin kızlar üzülen taraf hep siz oluyosaniz bu nasıl arada kalmak demekki adam arada kalmıyor taraf seçiyor
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
canım benim kaynanam nişandan sonra bile sürekli diyordu oğluma güzel bir kız bulcam diye..yani hep kendi bulduğu ile evlendirmek istiyordu oğlunu..beni baştan sona istemedi zaten
canım benim kaynanam nişandan sonra bile sürekli diyordu oğluma güzel bir kız bulcam diye..yani hep kendi bulduğu ile evlendirmek istiyordu oğlunu..beni baştan sona istemedi zaten
Allah sabir versin
Ayrı eve bırakırlarmı ?ev eşimin kira değil yani..üstelik çok güzel bir yerde..bırakmaz ne ailesini ne evini..kaynanam ve görümcemle aynı apartmandayız ama ben evimde oturamıyorum..hep onlarda olmamı istiyorlar..hala ağlıyorum .rahat yüzü vermiyorlar..2 gün inmedim işlerim vardı evde..kıyamet koptu akşam niye gitmiyormuşum
bastan nasıl baslarsa öyle gidiyor ..
banada gelmiyo inmiyor dedi durdu ..
simdi alıstı rahatımm..
taviz verme ..
benim evim burası dedim ..
o kadar ..
insanlara yüz vermeye gelmiyor
astar istiyorlar ..
amin canım.Allah aklımıza mukayet olsun
dedim noldu ? olan bana oldu
olay çıkardılar kavga ettiler benle..dünden beri gözlerim balon gibi .kocam desen zaten annesinin babasının yolunda
aa olmaz eşin seni tutması gerek ..
ailenle yaşa ben gidiyorum de bakalım napıcak ..
bu anne baba hastası erkekleri anlamıyourm ..
yakın olmamak en güzeli ..
mesafe en güzeli bence ..
eşimin beni tutması ? ne kadar uzak bir cümle
dün zaten aldım çantamı çıkmaya çalıştım..okumuşsundur yazdım ..bırakmadı rezil oluruz dedi..aynı apartmandayım ve hayatımı zehir ediyorlar
madem bu kadar düşkünler oğullarına,neden evlendirip bizim başımızı yakıyorlar
ahh ahh cnm cok ii anlıyorum seni ..
ben vurdum kırdım döktüm ..
en son zoraki 3 sene sonra anladı eşim ..
cok sükür simdi hersey yolunda ..
kocama hesap veririm,kocam bilir dedim
ne kadarlık evlisin,yeni sanırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?