1,5 yıl canım..bitmedi sorunum eşimin ailesiyle..sürekli beni yanlarında istiyorlar
dün sinir krizi geçirdim ..elimdeki çatalı yere fırlattım..eşimde burası benim evim bağıramazsın dedi.ben misafirsim o zaman giderim dedim..bırakmadı.ama benim eşim beni haksız görüyor
ne var git yanlarına diyor..
tamam aynı yoldan geçtim daha 1 sene öncesine kadar ..
en sonunda hayatlarımızı ve ailemizin ayrı oldugunu anladı ..
sabret dua et,eşine ikinizin aile oldugunu basbasa kalmak istedigini dile getir .. :13:
eşin senden yanaydı sanırım ..benim eşim beni zerre kadar haklı bulmuyor
iyi niyetlerinden çağırıyorlarmış..ama her gün her saniyede olmaz ki
Buraya yazmıştım bilen bilir ama kısaca ben eşinin ailesine yakın oturuyırum kvme yîğenî geliyor yemeğe kendisi oram ağrıyo buram ağrıyo der ama misafire bayılır . Ben dün nöbetciydim çalışıyorum ben bu günde dinlenmek istiyordum ama eşim kvmde yemek yiyeceğiZ dedi.yne aynı sorun eşim illa gel demiyor ama ynede sorun oluyor. Kvm istediğine göre haraket edyor beni düşünen yok kaç defa söyledim kvme gelebilirsem gelrm kendi işne göre hareket edemem çalışıyorum dedim anlamıyor delircemmm
Tosbilik herkesin basinda ayni dert var,,ben bir anlatsam butun forumu doldururum heralde yapilanlarla.En basidi cocugun bezini degistirmeme bile karisiyo..altini batirmis yavrucak degistireyim dedim...neymis bi saat mama vakti gelene kadar ben onu oyle tutmalıymışım daha sonra degistirmeliymişim..bebek bu o halde nasil kalsin ki?Ben guvenip te sana ileride zor birakirim bu cocugu dedim...yaptiklarinin milyonda biri bile degil bu...Ben ezdirmiyorum kendimi.tepkimi de koyuyorum...susarsan daha cok ustune gelir..Allah sabir versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu zamana kadar alttan aldigim herseylerine he diyip gectigim ve hep destek oldugum kayinvalidemler beni bu hamile gunlerimde hayatimda hic aglamadigim kadar aglattilar, ne krizler ne soklar gecirdim. Hemde onlarin hosnut olmadigi ve ayni zamanda annemin arkadasi olan bir insan icin. Benim evime adim dahi atmamis bi insani kiskandiklari icin. Gorumcem ve kayinvalidem soylendiler, ben agrim oldu hastanelik oldum ardindan hic kimse aramadi.. Aramamalarini birak benim yazdigim bir mesaja cevap atmayim beni kendilerince cezalandirdilar ve sonunda zeytinyagi gibi uste cikip benim onlardan ozur dilememi istediler. Bu zamana kadar hic sorunum olmadi bu insanlarla ben hata yapinca hatasini bilen bir insanim. Ben ne sinir krizleri gecirdim sonunda annemi de aglattilar canim anam bebegime bisey olucak diye aradi insanlara yalvardi nolursunuz kizimi uzmeyin diye. Bundan sonra ne mi, artik merhaba gule gule baskada bir muhabbet etmem. Ben zor hamile kaldim. benim en guzel gunlerim zehir oldu daha yeni yeni toparlaniyorum. Allaha biraktim onlari Allah islah etsin sadece kalbim cok kirik haksizligi kabullenemiyorum
Bebeğini düşün. Dert etmemeye çalış. Hamileliğimde ben de üzüldüm. Insanın en güzel günleri zehir oluyor. Biliyorum ama yapacak bir şey yok. Bebeğine konsantre ol.
Hayırlı doğumlar dilerim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu zamana kadar alttan aldigim herseylerine he diyip gectigim ve hep destek oldugum kayinvalidemler beni bu hamile gunlerimde hayatimda hic aglamadigim kadar aglattilar, ne krizler ne soklar gecirdim. Hemde onlarin hosnut olmadigi ve ayni zamanda annemin arkadasi olan bir insan icin. Benim evime adim dahi atmamis bi insani kiskandiklari icin. Gorumcem ve kayinvalidem soylendiler, ben agrim oldu hastanelik oldum ardindan hic kimse aramadi.. Aramamalarini birak benim yazdigim bir mesaja cevap atmayim beni kendilerince cezalandirdilar ve sonunda zeytinyagi gibi uste cikip benim onlardan ozur dilememi istediler. Bu zamana kadar hic sorunum olmadi bu insanlarla ben hata yapinca hatasini bilen bir insanim. Ben ne sinir krizleri gecirdim sonunda annemi de aglattilar canim anam bebegime bisey olucak diye aradi insanlara yalvardi nolursunuz kizimi uzmeyin diye. Bundan sonra ne mi, artik merhaba gule gule baskada bir muhabbet etmem. Ben zor hamile kaldim. benim en guzel gunlerim zehir oldu daha yeni yeni toparlaniyorum. Allaha biraktim onlari Allah islah etsin sadece kalbim cok kirik haksizligi
Yani bencede ilk bebeğinmi bilmiyorum ama o karnında taşıdığın mucizeyi düşün boşver kaynananı görümceni sen şu an öyle özelsin ki senin bedeninde bir can daha var. Onu sev dua et. Rabbimizi zikret. Onlar konuşsunlar dursunlar zaten bilseler senin nasıl bi duygu karmaşasında yaşadığını kıyamazlar sana.
Bende kaynanamı hiç sevmem gitmiyorum artık yanına ,bu dinen de böyle görüşmemek suç değil.
Ben çok zor bi gebelik geçirdim.kıyamam ben sana ,onları düşünmek yerine kitap oku bebeğin için planlar düşün ,
iyi geceler hanımlar...derdime ortak olup bana da yardımcı olur musunuz???
benim de kaynanam var hem de üvey...her ne zaman adı geçse öyle bir sıkıntıya strese düşüyorum ki ne yapıcam bilmiyorum? gece gündüz aklımda hiç çıkmıyor? yeni gelinken her şeyime çok karışırdı çok çektirirdi bana...hala da sürekli arkamdan konuşur dedikodu yapar.. kendi öz evlatlarıyla üvey arasına çok fazla ayrımcılık koyar...üvey çocuklarını torunlarını gelinlerini asla öz gibi sevmez...şimdi bir de oğlu ona öz bir gelin getirdi...iş bitti...işi gücü dedikodu kadının bir de ona kızı da katıldı tamam oldu...kızı da anası kılıklı...ikisinin adı geçtiğinde sinirden stresden sıkıntıdan halden hale giriyorum...bir de hamileyim hamileliğimin tadına bile varamıyorum( onlardan bahsedildikçe eski günler aklıma geliyor çok üzülüyorum...öz gelin de geldi ya şimdi ona da bizim gibi çektirir mi, onunla çok mutlu olur bize yaptığı gibi yapmaz onu bizden çok daha fazla sever diye düşündükçe çok çok üzülüyorum ve strese giriyorum...ah ah ne yapıcam hanımlar nasıl unuturum bana da lütfen yardımcı olun...???
uzun oldu kusura bakmayın
lütfen yardımcı olunn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?