Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

tamam aynı yoldan geçtim daha 1 sene öncesine kadar ..
en sonunda hayatlarımızı ve ailemizin ayrı oldugunu anladı ..
sabret dua et,eşine ikinizin aile oldugunu basbasa kalmak istedigini dile getir .. :13:

tamam aynı yoldan geçtim daha 1 sene öncesine kadar ..
en sonunda hayatlarımızı ve ailemizin ayrı oldugunu anladı ..
sabret dua et,eşine ikinizin aile oldugunu basbasa kalmak istedigini dile getir .. :13:

eşin senden yanaydı sanırım ..benim eşim beni zerre kadar haklı bulmuyor
iyi niyetlerinden çağırıyorlarmış..ama her gün her saniyede olmaz ki

eşin senden yanaydı sanırım ..benim eşim beni zerre kadar haklı bulmuyor
iyi niyetlerinden çağırıyorlarmış..ama her gün her saniyede olmaz ki

yok başta arada kalıyordu ..
babam '' ben eşimi asla aileme ezdirmedim .. ''dedi ..
eşimde bunu sağlamaya çalıştı 1 yıl kadar ..
zaman,ve esine sımsıkı sarıl ..
yuvanız önemli baskaları degil ..
zamanla alısırlar sabır cnm ..

Ben senin yerinde olsam 50 kere terk ederdim o evi. Kusura bakma ama kendine arkadas almadilar herhalde. Gitmemeye yada haftanin belli gunlerinde gitmeye devam et. Esinede isine geliyorsa de. Aksamki mevzuya girmiyorum bile. Senin evinse buyur kendin yasa. Manyakmisiniz siz o evi duzdunuz esyalarla.tum gun beraber takilacaksaniz Beraber otururdunuz evinizi de kiraya verirdiniz ek gelir olurdu. Neyse allahtan oyle birsey istememisler. Kocani ayri hayatiniz olduguna idrak ettireceksin baska yol yok gibi.
Calismiyorsun sanirim oyle bir imkanin yokmu

Birisi sormuş ya bu kv Ler oğullarına isterken nasıllar diye. Oğullarına isterken onlar kandillerine hizmetçi aldıklarını düşündüklerinden çok mutlu oluyorlar. Ben kv ile aynı şehirdeyim. Yani o zaman öyleydi şimdi ilçede oturuyorlar hafta zaman zaman burada bazen orada oturuyorlar.
Neyse
Evliliğimizin ilk aylarında her cuma ararsı gelmiyor musunuz diye
Aynı şehirdeyiz ama biz cumaları gidip pazara kadar orada kalacak mışız . Gitmiyordum tabi ki
Sonra baktı olmuyor cuma arardı pazar günüm var da Cumartesi temizlik yapsan pazar da servis yapsan derdi. La havle...
Ben çalışan bir kadınım. Gelemem derdim. Evimi temizlicrm derdim. Günlerde gidip ben yiyorum sanki pastaları börekleri
Sonra kaynım evlendi bu sefer beni kıskandırmaya çalıştı. Bana eltimin adıyla hitap ederdi. Yada kızıma pasta yapıverdim falan derdi etkimi kastederek. Eeeee bunlar fayda etti mi ben daha da soğudum hiç kıskanmadım da. O kıskanıp benim ona yanaşacağımı düşündü herhalde
Bizi iftara çağırdı bi hün yıllar önce. Gelelim dedim. Sonra aradı ben dedi komşuya gidiyorum anahtarı bilmem nereye koydum sen gir yemekleri yap dedi. Tek kelime diyemedim. Be yaptım. O gün bugün evime yemeğe almadım. Sonra bi kere daha iftara çağırdı. Ezana yakın gittim. O kadar çok uğraşmış ki yemek yapmak için dışarıdan pide söylemiş. Bir koca kutu pideyi açtılar masaya yedik.
Bu olaylar olana kadar Ramazan'ın ilk günü eşimin ailesi diye işten izin alıp yemeğe alırdım saatlerce uğraşırdım pideden sonra çağırmıyorum artık.
İşte böyle böyle soğuyor ara
Aynı şejirdeyiz ben ameliyat oldum ve ne aradılar ne sordular. Hastaneye Yada eve gelmediler. Telefon edip geçmiş olsun bil edemediler.
Buna benzer çok şey anlatırım daga
Şimdi en son kurban bayramında görmüştüm.
Yani onlar bizi istedikleri gibi kullanamadıkları zaman film kopuyor işte.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu zamana kadar alttan aldigim herseylerine he diyip gectigim ve hep destek oldugum kayinvalidemler beni bu hamile gunlerimde hayatimda hic aglamadigim kadar aglattilar, ne krizler ne soklar gecirdim. Hemde onlarin hosnut olmadigi ve ayni zamanda annemin arkadasi olan bir insan icin. Benim evime adim dahi atmamis bi insani kiskandiklari icin. Gorumcem ve kayinvalidem soylendiler, ben agrim oldu hastanelik oldum ardindan hic kimse aramadi.. Aramamalarini birak benim yazdigim bir mesaja cevap atmayim beni kendilerince cezalandirdilar ve sonunda zeytinyagi gibi uste cikip benim onlardan ozur dilememi istediler. Bu zamana kadar hic sorunum olmadi bu insanlarla ben hata yapinca hatasini bilen bir insanim. Ben ne sinir krizleri gecirdim sonunda annemi de aglattilar canim anam bebegime bisey olucak diye aradi insanlara yalvardi nolursunuz kizimi uzmeyin diye. Bundan sonra ne mi, artik merhaba gule gule baskada bir muhabbet etmem. Ben zor hamile kaldim. benim en guzel gunlerim zehir oldu daha yeni yeni toparlaniyorum. Allaha biraktim onlari Allah islah etsin sadece kalbim cok kirik haksizligi kabullenemiyorum

Bebeğini düşün. Dert etmemeye çalış. Hamileliğimde ben de üzüldüm. Insanın en güzel günleri zehir oluyor. Biliyorum ama yapacak bir şey yok. Bebeğine konsantre ol.
Hayırlı doğumlar dilerim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

bende bu hafta ailemşn olduğu şehre gideceğim, eşim tuttu, annemi de gör dedi,,, ama kendisi tek başına gittiğinde benim ailemi görmeye gitmemişdi,,,,
artık hamile olduğumu da biliyorlar onuda eşşek gibi telefon açıp ben söyledim, baktım ki evdeki huzurum bozuluyor,,,,,,,
üzülmeyeyi diyorum bebeğim için, daha önceki sinirden stresden düştü,,, onlar yedi bebeğimin başını,,,,,,,
nefret bile etmiyorum bu insanlardan,,,, sadece görmek konuşmqk istemiyorum bu kadar,,,,

Beni bu ramazan gunlerinde aglatip aglatip camiye kosuyorsunuz ya rabbimden dilerim benim agladigim gibi kizinida aglatsinlar annemin cani gibi seninde canin yansin. Rabbim sen buyuksun kurtar beni bu insandan nefes alamiyorum artik. Cocuklarim icin mutlu olmak zorundayim olamiyorum tum yasamim kaynana olmus durumda. Sanki damarlarimdan yasama gucumu hevesimi nesemi siringayla cekiyor.

Allah belasini versin yuzume gulup arkamdan is ceviren yilan kadin! Oglunu herzaman kollayip kendine cekmeyi beceren nalet yaratik. Elimden taktigi altinlari ogluyla ilk ayrilmamizda alan kadin. Tekrar birlesmemizde ise vermeyen kadin. Diyeceklerim bu kadar burnundab getirdi insallah o da ceker!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayanlar,,
ben yarın bir aylığına ailemin yanına gidiyorum, genelde ailemin yanına gittiğimde dönüş tarihimi söylemezdim hatta yanlış söylerdim, ben evde yokken evşme görümcelerim gelmesin diye,,, birde hiç bu kadar uzun kalmadım,,, şimdi gidiş ve dönüş tarihimi öğrendiler, eşim iki hafta yok ama iki hafta içerisinde benim görümceler evime gelicek biliyorum,,, gelsinler ama ben evde yokken gelmek biraz abest kaçar yani,,,, başka şehirde oturuyorlar kesin yatılı gelip kalırlar,,,,, birde bana çok hijyen gelmiyorlar,,,,birde ben mutfak ve yatak odası konusunda bşraz titiz bir insanımdır,,, napayım kızlar,,,, yardım bana,,,

Son düzenleme:
Valla arkadaşlar herşey kocada bitiyor. Belkide o yüzden çok şükür çok iyiyiz kayınvalidemle. Herzaman şunu söyler " ne yaparsanız yapın asla taraf tutmam. Biri annem biri karım. Bakın başınızın çaresine". Birde ben biraz kendini ezdirmeyen bir tipim. Arada olmuyo değil. Kendimi savunmam gerekirse savunuyorum kocamın yanında. Hayatta da demezki " neden öyle dedin anneme". Kayınvalidemle kayınpederim ayrı. Bazı sorunlar oldu kayınpederimin yeni eşiyle aramızda, " benim için o ev bitmiştir artık" dedim 3 senedir ayak basmıyorum. 1 gün zorlamadı gideceksin diye. Ama çocuğumuda kendinide gönderiyorum sonunça babası. "Allahla sizin aranızda ister görüşün ister görüşmeyin " dedi. Babasıda başlarda bişiler demiş onada " ben karışmam, gelmek isterse gelir zorlamam. " demiş. Demem o ki tamam sizden yana olmayabilir ana ezdirmesin tarafta tutmasınlar.

Yani bencede ilk bebeğinmi bilmiyorum ama o karnında taşıdığın mucizeyi düşün boşver kaynananı görümceni sen şu an öyle özelsin ki senin bedeninde bir can daha var. Onu sev dua et. Rabbimizi zikret. Onlar konuşsunlar dursunlar zaten bilseler senin nasıl bi duygu karmaşasında yaşadığını kıyamazlar sana.
Bende kaynanamı hiç sevmem gitmiyorum artık yanına ,bu dinen de böyle görüşmemek suç değil.
Ben çok zor bi gebelik geçirdim.kıyamam ben sana ,onları düşünmek yerine kitap oku bebeğin için planlar düşün ,
Ve güle güle kavuş

Offf cok kotuyum aslinda kayinvalidem kotu bir insan degil ama mizac olarak cok farkliyiz. Benim annem en guzeli evlatlarima olsun ister, kvdem ise annem bana ne alsa o da ogluna bana da ondan al der. Nisanliyim henuz iki gundur ev yerlestiriyoruz ve iki gundur beni cileden cikardi. Begendigi seylere aa kizim ne guzelmis gule gule kullan demek yerine bende alacam bundan nerden aldin oglum bana da alsin deyip beni cileden cikartiyor. Bir de biz gorumcemle ayni binaya tasinacagiz gorumcemle aramda bisey olammasina ragmen kv beni soguttu cunku evimize ne alsak nisanlima ablanada al nasil olsa evler ayni plan deyip duruyor. Dedigim gibi aslinda kotu niyetli fitne fesat biri degil ama bu tutumu yuzunden ondan cok sogudum (

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar...derdime ortak olup bana da yardımcı olur musunuz???
benim de kaynanam var hem de üvey...her ne zaman adı geçse öyle bir sıkıntıya strese düşüyorum ki ne yapıcam bilmiyorum? gece gündüz aklımda hiç çıkmıyor? yeni gelinken her şeyime çok karışırdı çok çektirirdi bana...hala da sürekli arkamdan konuşur dedikodu yapar.. kendi öz evlatlarıyla üvey arasına çok fazla ayrımcılık koyar...üvey çocuklarını torunlarını gelinlerini asla öz gibi sevmez...şimdi bir de oğlu ona öz bir gelin getirdi...iş bitti...işi gücü dedikodu kadının bir de ona kızı da katıldı tamam oldu...kızı da anası kılıklı...ikisinin adı geçtiğinde sinirden stresden sıkıntıdan halden hale giriyorum...bir de hamileyim hamileliğimin tadına bile varamıyorum( onlardan bahsedildikçe eski günler aklıma geliyor çok üzülüyorum...öz gelin de geldi ya şimdi ona da bizim gibi çektirir mi, onunla çok mutlu olur bize yaptığı gibi yapmaz onu bizden çok daha fazla sever diye düşündükçe çok çok üzülüyorum ve strese giriyorum...ah ah ne yapıcam hanımlar nasıl unuturum bana da lütfen yardımcı olun...???
uzun oldu kusura bakmayın

lütfen yardımcı olunn....

Selam canım.
Öncelikle sakin ol.
Hayattaki hiçbir şey karnındaki candan daha değerli değil.
Bunu unutma!
Kendini boşa sıkma. İnan bana herşey unutuluyor ve de unutulmaya mahkum.
Hayat böyle. Unutacaksın. Umursamayacaksın. Görmeyip duymayacaksın o kadını ve kızını.
Allah'a havale et bu mübarek günlerde. Hamilesin üstelik. Allah bildiği gibi yapar onları inşaallah.
Hayat güzel. Bu insanlar için kendimizi kahretmeyelim. Ben çok kahrettim kendimi. Antidepresanlık oldum. Ne oldu? Hiç. Artık bağışıklık kazandım kayınvalideme karşı. Bir de benimki bizimle yaşıyor üstelik.
Neyse..
Sıkma tatlı canını emi.

Selam kizlar aslında bu topik bana hic uygun değil cunku masallah kaynanam ile aram cok iyi. Kendisi de iyi bir insan. Beni başkalarının yaninda kolur kollar hatta oğluna bile yeri gelir beni savunur oglu bi hata yapip beni uzerse çok kizar. Neyse dugunum bi ay sonra evimiz tadilatta suan.ve farkli sehir lerdeyiz. Gecenlerde oraya gittigimde beraber kuafore gittik ve bi sekilde konu oldu.
Bana esimin hickimseyi benim gibi sevmedigini eve tanışmaya vs. Getirmedigini soyledi. Iste bi tane vardi buralarda biyerde oturuyodu dedi.o an belli etmesemde cok bozuldum. Liseyken bi kizla uzun zaman konustugunu biliyodum ama kaynabamin bunu bana söylemesi beni cok etkiledi. Suna eminim kotu bir niyeti yoktu ama ben yinede bozuldum ve bunu esime soylemek istiyorum. Yoksa rahatlayamam boylede bi huyum var maalesef. Kaynanami sevsemde cok nadir yaptigi bu tarz oglumcu konuşmalarından hic hoslanmiyorum. Korktugum swy ise esimin sinirlenerek annesine neden boyle bisey soyledin demesi. Bu kaybanamla arami acabilir. Ve uzaga gelin gidicegim icin onlardan baska kimsem yok. Sizce ne yâpmaliyim.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…