Selam kizlar aslında bu topik bana hic uygun değil cunku masallah kaynanam ile aram cok iyi. Kendisi de iyi bir insan. Beni başkalarının yaninda kolur kollar hatta oğluna bile yeri gelir beni savunur oglu bi hata yapip beni uzerse çok kizar. Neyse dugunum bi ay sonra evimiz tadilatta suan.ve farkli sehir lerdeyiz. Gecenlerde oraya gittigimde beraber kuafore gittik ve bi sekilde konu oldu.
Bana esimin hickimseyi benim gibi sevmedigini eve tanışmaya vs. Getirmedigini soyledi. Iste bi tane vardi buralarda biyerde oturuyodu dedi.o an belli etmesemde cok bozuldum. Liseyken bi kizla uzun zaman konustugunu biliyodum ama kaynabamin bunu bana söylemesi beni cok etkiledi. Suna eminim kotu bir niyeti yoktu ama ben yinede bozuldum ve bunu esime soylemek istiyorum. Yoksa rahatlayamam boylede bi huyum var maalesef. Kaynanami sevsemde cok nadir yaptigi bu tarz oglumcu konuşmalarından hic hoslanmiyorum. Korktugum swy ise esimin sinirlenerek annesine neden boyle bisey soyledin demesi. Bu kaybanamla arami acabilir. Ve uzaga gelin gidicegim icin onlardan baska kimsem yok. Sizce ne yâpmaliyim.???
Canım sorunun bu mu yahu :)
Erkeklerin her daim bir evveli vardır bunu hepimiz biliyoruz. Hele ki yakışıklı ve de çapkınsa vay halimize :) benim kayınvalidem neler neler derdi.. Bir kız varmış benimki zamanında çok sevmiş onu falan filan,o kız çok güzelmiş de çok hanımmış da vs vs.. Ki benim kayınvalidem beni hiç sevmez ama politik davranır işte ne yapsın :) bunu eşine söylemedeki amacın ne ki yahu. Boşver bence, boşa suyu bulandırma. Bir şey yok ki bunda?
Selam canım.
Öncelikle sakin ol.
Hayattaki hiçbir şey karnındaki candan daha değerli değil.
Bunu unutma!
Kendini boşa sıkma. İnan bana herşey unutuluyor ve de unutulmaya mahkum.
Hayat böyle. Unutacaksın. Umursamayacaksın. Görmeyip duymayacaksın o kadını ve kızını.
Allah'a havale et bu mübarek günlerde. Hamilesin üstelik. Allah bildiği gibi yapar onları inşaallah.
Hayat güzel. Bu insanlar için kendimizi kahretmeyelim. Ben çok kahrettim kendimi. Antidepresanlık oldum. Ne oldu? Hiç. Artık bağışıklık kazandım kayınvalideme karşı. Bir de benimki bizimle yaşıyor üstelik.
Neyse..
Sıkma tatlı canını emi.
Oha diyorum yaw,bir de erkeklere odun deriz.Bu kadın kusura bakma ama tam odunmuş.Benim ilk eşimin ikinci evliliği yaklaşık bir buçuk senedir evliyim bana sürekli eski gelinin eşyalarını yeni almış gibi yutturmaya çalıştı o kadar cimri ki acıkmayayım diye tuvalete gitmiyor en son vakası ise dolabındaki bluzun üzerine çengelli iğne ile etiket tutturup bana yeni almış gibi hediye etti canım benim bende eşime söyledim o da annesine kızmış şimdi benimle konuşmuyor zaten kaynananın anasıda düğün de bana sahte bilezik taktı ama sorsan dünyanın en asil en soylu ailesi ben komiser kızıyım diye Kasım Kasım kasılır
odun değil ya hasta psikolojisi bozuk beni sanırım aşşağılıyor beni iyi hiç birşeye layık görmüyorOha diyorum yaw,bir de erkeklere odun deriz.Bu kadın kusura bakma ama tam odunmuş.
canm sen daha evlenmemisin yolun basındasın.bi evlen de ozaman belli olurCanım sorunun bu mu yahu :)
Erkeklerin her daim bir evveli vardır bunu hepimiz biliyoruz. Hele ki yakışıklı ve de çapkınsa vay halimize :) benim kayınvalidem neler neler derdi.. Bir kız varmış benimki zamanında çok sevmiş onu falan filan,o kız çok güzelmiş de çok hanımmış da vs vs.. Ki benim kayınvalidem beni hiç sevmez ama politik davranır işte ne yapsın :) bunu eşine söylemedeki amacın ne ki yahu. Boşver bence, boşa suyu bulandırma. Bir şey yok ki bunda?
Bendr aynen oyleyom yalniz değilsinOraya mı gidilecek buraya mı gidilecek derdinden bayramları bile sevmiyorum artık.
Kv ile aynı şehirde oturuyoruz sayılır. Ama nerdeyse hiç görüşmüyoruz. Bayramdan bayrama. Aralarda onlar gelirse öyle. Ben gitmiyorum hiç. Bir de düğün dernek olusa akrabalarda falan öyle. Telde de hiç konuşmayız hiç aramam.
Anneme gitmek için Pazartesi sabahını bekliyorum. Kv ye gittikten sonra anneme gideceğim. Annem şehir dışında. Yıl boyu aramadığım neredeyse bayramlar olmak üzere 2 kere görüştüğüm bu görüşmelerde o sorarsa cevap veririm onun dışında konuşmam
Ve Bayram sabahı sırf eşimin hatrı için onun evine gitmek zorundayım. Ne tuhaf değil mi
Hiç sevmiyorum bayramları.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?