Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Canım sorunun bu mu yahu :)
Erkeklerin her daim bir evveli vardır bunu hepimiz biliyoruz. Hele ki yakışıklı ve de çapkınsa vay halimize :) benim kayınvalidem neler neler derdi.. Bir kız varmış benimki zamanında çok sevmiş onu falan filan,o kız çok güzelmiş de çok hanımmış da vs vs.. Ki benim kayınvalidem beni hiç sevmez ama politik davranır işte ne yapsın :) bunu eşine söylemedeki amacın ne ki yahu. Boşver bence, boşa suyu bulandırma. Bir şey yok ki bunda?

Canim gercekten haklisin. Ama surekli aklima geldigi icin kurtulamiyorum bu dusunceden. Yaptigi yanlış sonuçta. Benim annem esime boyle bise dese acaba o ne hissederdi onu duymak istiyorum ağzından. Ki o kizin varligini da biliyodum bizim iliskimiz 6 yillik. Hani zaten cok gecmis konu kiz degil kaynanam. Muhabbetin devaminda da ne desin. Tanidiklarindan biri beni oğluna alsana bile dedi yanii country dedi. Bende haaaa kimmis o dedim bosver canim cok tanimassin zaten dedi. Hani burdaki amac oğlunu ovmek ok gercektwn esim disardan bakilinca cok efendi bir insandir boylu poslu onu anlatmaya çalışıyo ama bunu bana soylemesi beni kizdiriyo.
Belkide bu sikayetlerim simariklik evet ama Allah beterinden korusun daha buyuk seyler olsa psikolojim gider heralde.

Benim ilk eşimin ikinci evliliği yaklaşık bir buçuk senedir evliyim bana sürekli eski gelinin eşyalarını yeni almış gibi yutturmaya çalıştı o kadar cimri ki acıkmayayım diye tuvalete gitmiyor en son vakası ise dolabındaki bluzun üzerine çengelli iğne ile etiket tutturup bana yeni almış gibi hediye etti canım benim bende eşime söyledim o da annesine kızmış şimdi benimle konuşmuyor zaten kaynananın anasıda düğün de bana sahte bilezik taktı ama sorsan dünyanın en asil en soylu ailesi ben komiser kızıyım diye Kasım Kasım kasılır

ben hep çalstım işleri düşünce arandım şimdide her iş için aradıklrnda işim var dyrm

çok sağol canım bazı şeyler var ki kolay kolay unutulmuyor ama unutucaz artık...bu dünya böyle işte

kizlar bizde olay sonunda yine patladi..
zaten hamileyim canim burnumda bu ne ya..hicmi anlayis yok insanlarda..
kaynanamda oturuyodum bazen evi daha serin diye sonra baktimki kendi evime hic gitmiyorum ilgilenmiyorum kendi evime gitmeye basladim sabah kahvaltiya hep yanina cagriyodu.bende gidiyodum birlikte olalim diye esimde ordan ise gidiyordu.
sabah bizi aramis kayinvalde biz duymayinca bide zile basmis.bizde uyuyoduk tam gozlerimizi yeni acmistik.
kapiyi actim noldu anne dedim.
carsiya gidicem ben geliyomusun diyo sabahin korunde.bende biz uyuyoduk X daha ise gitmedi dedim.ha oylemi kahvaltiya gelin ozaman dedi.ben evde hazirlarim anne dedim. yokyok ben hazirladim hazir hersey sucuk yaptim ogluma dedi. 10 dk sonra gittim hicbisey hazir degil. sonra esim ise gitti bende dedimki anne keske C ile gitseydin carsiya gidicektin o seni birakirdi.bide bizi aramissin sabah uyuyorduk dedim.ben bilmiyodum x in evde oldugunu dedi.halbiki surekli balkondan bakar sabah aksam esimin arabasi kapidami diye.bende sakasina dedimki niye anne balkondan bakardin sen hep araba kapidami diye.sonra evime gittim doktora gittim doktor iyi seyler soylemedi bebekle ilgili moralim bozuk evime gittim oturdum evimde aksam esim gelene kadar.esim gelince onlara gittik esim yemek fln yedi o gun oyle bitti.deminde esim annesine ugradi bende evimde kaldim yanyana oturuyoruzya.esim kapiyi inerken ise giderken bana diyoki: artik bizim evde durmuyosun kendi evinde duruyosun dunde bi tavirlar icerisindeydin zaten.bak bana bidaha sakin oyle x le gitseydin gibi laflar etme ben kiminle nereye gidecegimi kendim karar veririm dedi.yaninda zaten kimseyi istemiyosun ne doktora goturuyosun ne baska biyere bi alemsin.
o oyle diyince bende actim agzmi yumdum gozumu.ben iyi niyetle oglunla git arabayla hava sicak diye dedim sana iyi niyette yaramiyo ben seni goturmek zorunda degilim yanimda hicbiyere dedim. evet sen zaten benim yanima yakismiyosun dedi bana.
ustelik burasi benim evim ayri bi eviz cok ustumuye dusuyosun X de cocuk degil artik dedim. ben almanyada dogdum buyudum alisik degilim bukadar baskiya dedim.
bana nedese kizlar: annen sizi zaten yetistirememis baksana hic eve sokmamis sizi.
orda patladim kizlar sen kimsin benim anneme hakaret ediyosun cik git evimden dedim biraktim salonda onu oyle..o isteseymis onla bi evde otururmusum. bende dedimki hayir o anca benim istegimle olurdu bende asla kabul etmezdim oyle biseyi zaten bidaki evim kesinlikle seninle yanyana olmicak dedim..
kizlar akil verin nolur siz napardiniz susar otururmuydunuz..zaten hamileyim canim burnumda..

şu an kayınvalidemde kalıyoruz ramazanı geçiriyoruz.önceden bir iki günlük kısa sürelerde kalmıştık. başka şehirde yaşadığımız için.insan dört duvar arasında yaşayınca tanıyor gerçekten birini. çok dinine düşkün biri ama kaç kez yalan söylediğine şahit oldum.çok fazla dedi kodu yapıyor ben rahatsız olup gidiyorum artık yanından son günlerde yattığımız odada daha çok vakit geçirir oldum. eltim çok baskın karakterde biri ondan çok tırsıyor onun yanında kişiliği değişiyor resmen.beni gıcık edn huyu da pikniğe ne hazırlayalım,iftara ne pisirelim veya başka bir konuda fikrimi sorar soylerim ama yapmaz hiç bi fikrimi.'bnde artık sen bilirsin diyorum. yapmacıklığı da beni gıcık ediyor.ufak tefek şeyler var ışte.kayınvalideyle birlikte yaşayan arkadaşlar sitemlerinizi şimdi daha iyi anlıyorum gerçekten zormuş.

Yaptiklari yetmedi hala devam ediyorlar.Mesafe koydum diye gorumceyle kv birlik olup senin psikolojin bozuk demeye getirdiler.Ikisi birlik olup mutfakta falan tek yakaladiklarinda surekli laf sokmaya devam ediyorlar.Her hafta gitmek zorundaymisiz imalari.Bende doldum tastim acmadim aradiginda 4 kere ariyor acana kadar.Acmayinca esimi arayip ariyorum acmiyor diye sikayet ediyormus.Allah islah etsin mubarek gunde yap yap bezdir sonra saygi bekle nasil olacaksa artik.Insaniz bizde tas olsa catlardi simdiye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oha diyorum yaw,bir de erkeklere odun deriz.Bu kadın kusura bakma ama tam odunmuş.

Benim kv de cocuklari arasinda ayrimcilik yapanlardan, suan nisanliyim ve kv le gorusmuyoruz artik.. kv ve kp bosaniyorlar kadin kendi rahati icin geldi nisanlimin yanina yerlesti sonra kaynim ve gorumcemle birlik olup resmen nisanlimi kapinin onune koydu. Halbuki nisanlim ona kapisini acti evine aldi. Nisanlim hic birsey demedi sadece babasiyla gorustugu icin oldu bunlar. Ve bende kp gorustugum icin bu zaman kadar aldiklari ucuz capit parcalarini bile basima kalktilar. Ve bu aralar kulagimiza hic hos seyler gelmiyor.. kv herseyini her yerde anlatan biri bide sen bir dediysen o bes yapar. Benden icin o gelini zaten istemiyordum hastalikli demis. Halbuki doktorluk bir hastaligim yok sadece kollarimda beyaz lekeler var pigment bozuklugu ailede irsi olan birsey. Acaip zoruma gitti duydugumda nisanlimda sinirlendi. Kadini gordugum yerde parcalamak istiyorum resmen!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm sen daha evlenmemisin yolun basındasın.bi evlen de ozaman belli olur

Bende bıktım artık ömür boyu sana hakkımı helal etmem 8 aylık evliligimi kabusa cevirdin . Nefret ediyorum senden. ALLAH BELANI VERSIN DEMIYORUM LAIGINI BUL INŞALLAH.

note3 kadinlar_klubü

Bende tüp bebekle hamile kaldım.zor hamilelik gecirdim kaynanama geldik bir süre kalırız diye kızım erken doğdu fln burda kaldık 2yaşinda hala burdayız.zaten öncedende komsuydul.kimseyi beğenmez dedikoducı meraklı der kendi bir ses duyunca camdan gizli gizli bakıyor beni karseşime şikayet ediyor kızımı kendi kızı sanıyor.oğullarının yanında kızım kızım diyor hiçbirşey yqptırmıyor.oğullaı gidince x bı baksana.kızıma şu anann nerde.git annenin yanına vs.benim domuz eşim fırsat veriyor buna böyle.onlarda yam anneci hiç beni korumaz.annem alt katta haftada 1kez yarım saay ya gidiyorum ya gitmiyorum camdan veya telefondan konusuyoruz.annemlerle eşim birqz bozuklar kızımıda yollamıyorlar.gecen annrm camda kızı seviyor kaynanam camı tutan kızımı zorla içeri sokmaya çalisiyor gördüm şok oldum dedim ver cocugu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada 7.yılımıza girdik evliliğimizde

Evinizi ne yaptiniz peki ve neden hala orada kalıyorsunuz ? Kv kim oluyorda annenize bebeginizi sevdirmiyor ve daha onemlisi alt katta oturan annenizle siz nasıl gorusmeden durabiliyorsunuz cok cok uzuldum dogrusu

QUOTE=tugceserdar;36161356]Buarada 7.yılımıza girdik evliliğimizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Sinirden kuduruyorum!
Bu mübarek ayların hurmetine olabildiğince iyi niyetimle yaklaşıyorum ama OLMUYOR. Kadın nefret dolu. Özellikle kızıma ve bana karşı. Oldum olası sevmedi kızımı. Bir sürü olay yasadık zamanında..Resmen eşime ben bunlarla(yani kızımla ve benle) yaşamak istemiyorum bile demiş! Resmen kötülük yumağı. İnsan torununu sevmez mi?? Hep yalan dolan, seviyorum ayakları.. 6 aylık bir oğlum var kızım da 6 yaşında. Ve kızım onun için potansiyel bir 'bebeğe zarar verme makinası'. Çocuk kardeşini sevse "aman yapma bıngıldağı delinecek" saçını tarasa "aman bak tarağı beynine sokacak" yastıktan düştüğünde nazikçe kaldırıp tekrar yastığına koysa "çocuğu pat diye atıyor" ve daha bir çok.. Artık tahammül edemiyorum. çocuk bile kafayı yeme sınırında artık."ya babanne ben bişey yapmıyorum kardeşimeee" diye isyan ediyor. Bazen anlıyorum sırf onu gıcık etmek için zarar vermek istiyor kardeşine. Ben ne kadar olumlu yapıcı olsam da kayınvalide o denli yıkıcı. Diyorum ki görmemezlikten gel, ne diye polemik yapıyorsun durmadan, o kardeşine zarar vermez. Sırf bunu dediğim için diyor ki "ilerde sen de aynısını yaşarsın merak etme" yani ben ona bağarıyormuşum. Bana da bağırılacakmış. Bir nevi beddua ediyor yani bana Allah geri çevirsin inşaallah. Dayanacak kuvvetim kalmadı artık inanın.Evlatlarımın psikolojisine zarar! yemin ediyorum dualar ettim kadir gecesinde şu kadın evlensin gitsin. bizimle yaşamasın artık diye

Oraya mı gidilecek buraya mı gidilecek derdinden bayramları bile sevmiyorum artık.
Kv ile aynı şehirde oturuyoruz sayılır. Ama nerdeyse hiç görüşmüyoruz. Bayramdan bayrama. Aralarda onlar gelirse öyle. Ben gitmiyorum hiç. Bir de düğün dernek olusa akrabalarda falan öyle. Telde de hiç konuşmayız hiç aramam.
Anneme gitmek için Pazartesi sabahını bekliyorum. Kv ye gittikten sonra anneme gideceğim. Annem şehir dışında. Yıl boyu aramadığım neredeyse bayramlar olmak üzere 2 kere görüştüğüm bu görüşmelerde o sorarsa cevap veririm onun dışında konuşmam
Ve Bayram sabahı sırf eşimin hatrı için onun evine gitmek zorundayım. Ne tuhaf değil mi
Hiç sevmiyorum bayramları.

Bendr aynen oyleyom yalniz değilsin
Kadin nisanlandigim gunden beri yapmadigini birakmadi üstelik bende benimle ayni uasta ve kafayi benimle bozmus bide gorumce var.
Ben çalışıyorum ikisi de evde. Aksama kadar beni konusuyorlarmis. Komsularina akrabalarina falan beni anlattiklarini duydum eltimden. Saclarimin citcitla belime kadar uzattigimi gozlerimin lens oldugu icin yeşil oldugunu herseyimizi konusuyorlarmis. Beni hic tanimayan insanlara üstelik.
Ne yapsam kadina batiyor Allah tan ayri illerdeyiz gorev nedeniyle. Ben devlet memuruyum kv esimi aramis diyor ki o kiz yemek yapabiliyormu bari bizi dinlemedin şurda hem kapali hem ev kizi bilmem kimin akrabasi vardi onu almadin gittin o acik sacik kizi aldin diyor.esimde merak etme ana senden iyi yemek yapiyor dedi bu sefer de vay sen elin kizini nasil ananin bacinin önüne koyarsin. Amaan anlats roman olur. Sirf bana tektas alindi diye kendini yirtti tektas al oglumm bana da al oglummm beni kuafore gotur benim sacimi sariya boyat (kendisi kapali ama benim saclarim sari)
Mesela bu ayin sonunda düğünleri olacak sirf esim yalniz kalmasin doye gidiyorum
Ama bayramda inat ettim aramayacagim . Esim ara der muhtemelen ama ben istemiyorum diyecegim her arafigimda bi laf sokuyor. Polikistik over im cocugum zaten olmuyor bana kısır misin bile dedi. Sonra şaka yaptım dedi. Artik aramak istemiyorum valla esime de diyecehimki sende benim ailemi arama no problem ama ben senin anneni aramayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…