Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Ben de sırf eşim için gidiyorum. Aramış bozulmasın diye. O benim ailemi çok sever. Sürekli gider. Ben de bayramda 3-5 saat katlana yım diyorum ama olmuyor işte. Sessiz sessiz o kadar saat oturmak da zor oluyor. O sorarsa cevap veririm k kadar başka da hiç laf açmam.
Ben de eşime dedim kaç kere söyle onlara papatya sizinle görüşmek istemiyor de sen de kurtul ben de dedim. Eşim de buna yanaşmıyor. Karına söz geçiremedin derler diye korkuyor sanırım. Ama böyle daha zor. Idare etmeye çalışıyor edemiyor.
Eltim başka bir şehir de yaşıyor. Eğer onlar bayramda gelmezlerse kv evi kapatır köye annesine gider. Biz evlat değiliz ya.. Elti gelirse evde yemekler tatlılar yapılır. Bu Bayram etli gelmeyecek. Kv belki yine köye gider. Bi de arkasından gidiyoru. Anneanne de oturuyoruz biraz kalkıyoruz.
Sinir olmadan bi atlqtsaydım.
Senin eşin anlatmış ya benim eşim hiç anlatmaz benimle ilgili ne dediklerini. Kv nin dedikodu potansiyeline hayret doğrusu
En kısa zamanda Rabbim bir bebiş verir inşallah sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Aynen benim esimde ailemi sever cok iyi davtanirlar çünkü esime. Benim sorunum kv ve gorumce de. Simdi şöyle düşün kadinin istedigi sey zaten oğluyla senin aranin bozulmasi. Yani sen eşinle kavga ederek ancak onun ekmegine yag surersin onun istedigi amacladigi ulasmaya ugrastigi sey bu. Onu amacina ulastirma derim git bikac saat yalandan otur suratini da asma ama ogluyla da ihi oldugunu mutlu oldugunu görsün catlasin. Inan daha fazla biseye gerek yok o ona yeter. Ben kaynana yüzümden esimle tartisinca kendi kendime diyorum ki zaten onun istedigi sey bu. Siz kavga edin diye boyle yapıyor biliyor esler arasinda bunun sorun olavcagini kavga olacagini. Kendisi de kac yillik evli sonucta bilmez olurmu. Ekmegine yag surme diyorum biraz ortayi buluyorum. Ama benim esim de diyor artik annem cahil bi kadin boşver sacmaliyor o diyor bana
Ne yapsam ki bazen çok sinir bozucu bir şey oluyor bu durum.
Bayramda aramayacagim ama inat ettim o kadın boyle seylere cok takilir
Gecen kamdilde aramistim da ne oldu arkamdan esimi aramis senin saygisiz karin benden once kapattı telefonu demis sikayet etmis esimde saçmalama artik yeter diye bagirdi o da deliriyor artik..
Aramayacagim ama esime ii bi aciklama yapmam gerekiyor hani oyle bi sey soylemeliyimki hakli kiz desin kendiside bana hak versin.. acaba bende şey mi desem annene soyle gorusmek istemiyor sizinle de mi desem senin gibi.m

Bizim nişan olana kadar herşey iyi görünüyordu sonradan kayınvalidem herşeyi kontrol etme merakı yüzünden gözümden düştü. Bana ucuz ıvır zıvırlar alıp ogluna soruyordu flores kullanır mı ben ona aldım diye. Ben de safın safıydım sağolsun der kabul ederdim beğenmesem de. Şimdi yok diyorum ben bundan gördüm ama almaya gerek duymadım diyorum halen alıyor gerçi.. Aramızda şehirler olmasına rağmen. Bu anlattığım en basit mesele daha anlatsam roman olur. Sonuçta güvenmiyorum artık ve bize kalmaya geldiklerinde işe giderken yatak odamı kilitleyip çıkacağım :-D tabi başarabilirsem. Sabah sabah yolcu etmek için başımızda dikilirse niye kilitliyorsun diyecek ki umarım öyle olmaz kilitleyemezsem akşama kadar çıldırırım herhalde

Merhaba bende kayinvalidemle yasiyorum ve okadar kötü bi durumdayimki yardimlariniza fikirlerinize ihtiyacm var 4 senelik evliyim ama piskolojm cok bozuk bizim sıkıntimiz. Esimi paylasamamak cok belli bi sekilde beni kiskaniyo esimden benden bisey istese esim hemn kalkip bn getiririm diyo ya daha neler neler biz yatana kadar basimizda bekliyo hic yalniz kalamiyorz ve artik esimde cok yoruldu aramizda kalmaktan ayrilmak istiyorm ama seviyorum da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum

Evini ayiramiyormusun peki ? Calisiyormusun?

QUOTE="Sevecennn123, post: 37253088, member: 621367"]Merhaba bende kayinvalidemle yasiyorum ve okadar kötü bi durumdayimki yardimlariniza fikirlerinize ihtiyacm var 4 senelik evliyim ama piskolojm cok bozuk bizim sıkıntimiz. Esimi paylasamamak cok belli bi sekilde beni kiskaniyo esimden benden bisey istese esim hemn kalkip bn getiririm diyo ya daha neler neler biz yatana kadar basimizda bekliyo hic yalniz kalamiyorz ve artik esimde cok yoruldu aramizda kalmaktan ayrilmak istiyorm ama seviyorum da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum[/QUOTE]

bu kadar da olmaz canım Allah yardımcın olsun..

Hadsizliklerine devam etmektesin kv!
Neyse ki artık oğlun anladı senin haksız olduğunu.
Defalarca benim ve kızım için "ben bunlarla yaşamak istemiyorum" demişsin ve her fırsatta "ben zaten kendine ayrı bir ev tutucam gidicem" diyorsun ya, hah işte kapı işte sapı
benden uzak ol yollar senin olsun inan beni öyle mutlu edersin ki!
Ama gitmezsin di mi?
Ben bilirim seni!
Benim gitmemi-ayrılmamı dört gözle bekliyorsun çünkü beni bu eve ait görmüyorsun.
Allah; sana amacına ulaşmayı nasip etmesin dilerim ki.

Bu evlilik böyle yürümez.
Esinle otur konuş. Yoksa daha da üzüleceksiniz.

Odani mi karistiriyor? Kilitle bence de. Hic hos degil.

Amaaaan okudukca sistim bu ne ya onlarin da evladi var ne yani ogullari hizmetciyle mi evleniyor yada evlenince kadinlarin ailesi yok mu oluyor. Kendi kizlari da iyi olsun isterler ooldu canim hep bana hep bana. Benim kvalidemden sikayetim yok ama pis kpederimden hic haz etmiyorum en son oturdugu sofraya da oturmicam artik.

kaynanamdan asiri derecede nefret ediyorum ama saygisizlik kesinlikle etmiyorum. benim ailemi kiskaniyor öyleki annemi babami ziyaret ettim bana resmen kin duydugunu belli ediyor konusmuyor benim ile yüzü asiyor resmen. hele kaynim bi ise yaramiyor kendini cok matah bise saniyor ama ciddi anlamda bi ise yaramio ne calisio nede baska bisey etrafindaki calisan insanlara resmen calistiklari icin enayi diyor. ayrica nisanladigimdan beri bana birkere olsun evine gittigimde hosgeldin demedi evliyim simdi ve halan demiyor öküz. aslinda okadar cok sey yasandiki anlatsam roman olacak derecede esimi cok seviyordum ama resmen onun pasifligi yüzünden ondanda sogdum

Benim kv tam manyak kendi torunu gurultu yapsa onca laf eder ama oglumla ayni yasit ve daha yaramax komsusunun cocuguyla seyhahat etti ve her gun orda gelini sevme anladik insan torunnu hatta oglunu da mi sevmez ya

kızlar meraba bende kv demden nefret ediyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık en baştan anlatayım eşimin annesi yalnız yaşayan bi kadın babası almanyada her yaz 1 ay geliyor bide kızı var ünv okuyo 1-2 ayda bir geliyo oda bu yıl bitiyo iste neyse eşim annemle beraber oturalım dedi en başta bende eşimi çok sevdiğim için tamam dedim neyse düğün tarihini falan hep babasının gelceği tarihe ayarladık tabi ailem nişan oldu düğün yaklaştı neden gelip gitmiyolar usulen konuşulcak şeyler vardır ara arada gelin görmeye gelmeleri lazım babası bi kez bile bizi aramadı ailem haklı olarak bu konuya çok takıldı. ben ne istesem yok deniliyo eşim bi gün bana işine geliyosa dedi bende hayır gelmiyo herşeyine evet dedim aynı evdede oturmuyorum ben bunları istiyorum dedim baktım evet dedikce ben eziliyorum umursanmıyorum inceldiği yerden kopsun dedim bu sefer kayınvalidem devreye girdi bana beni oğlumdan koparamazsın neler neler bir sürü laf saydı önümüzde bayramdı ailemle bayramlaşmaya bile gelmedi soğudum kadından neyse ben nişanı attım ama 1 yıl boyunca eşim pelşimi bırakmadı kapımda yattı diyebilirim neyse biz evlendik 1 -2 aylık evliyiz geldi bir ay bide kaldı hiç özelime saygı duymuyor yatak odama pat pat giriyo uygunsuzdum bir keresinde uyardık oğlunun odasıymış oğlumun yatağı diye yatağa yatıyo hamile kaldım burnumdan getirdi pskolojisi bozukmuşta uyyamıyormuş sizle yatıyımmı bile dedi delirdim enson tepem attı herşeyi söyledim bana seni kabul ettim konuşma diyo şimdi küsüs çok iğrenç şekilde tartıştı benimle küfürde etti eşimin hatrına susuyordum ama çıldırdım artık şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum

kızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine

Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
hahaha :)
bence bu yuzden kavga etme, kayinvalidene soyle, evet ben de onu emiyorum, emisiyoruz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…