- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Bendr aynen oyleyom yalniz değilsin
Kadin nisanlandigim gunden beri yapmadigini birakmadi üstelik bende benimle ayni uasta ve kafayi benimle bozmus bide gorumce var.
Ben çalışıyorum ikisi de evde. Aksama kadar beni konusuyorlarmis. Komsularina akrabalarina falan beni anlattiklarini duydum eltimden. Saclarimin citcitla belime kadar uzattigimi gozlerimin lens oldugu icin yeşil oldugunu herseyimizi konusuyorlarmis. Beni hic tanimayan insanlara üstelik.
Ne yapsam kadina batiyor Allah tan ayri illerdeyiz gorev nedeniyle. Ben devlet memuruyum kv esimi aramis diyor ki o kiz yemek yapabiliyormu bari bizi dinlemedin şurda hem kapali hem ev kizi bilmem kimin akrabasi vardi onu almadin gittin o acik sacik kizi aldin diyor.esimde merak etme ana senden iyi yemek yapiyor dedi bu sefer de vay sen elin kizini nasil ananin bacinin önüne koyarsin. Amaan anlats roman olur. Sirf bana tektas alindi diye kendini yirtti tektas al oglumm bana da al oglummm beni kuafore gotur benim sacimi sariya boyat (kendisi kapali ama benim saclarim sari)
Mesela bu ayin sonunda düğünleri olacak sirf esim yalniz kalmasin doye gidiyorum
Ama bayramda inat ettim aramayacagim . Esim ara der muhtemelen ama ben istemiyorum diyecegim her arafigimda bi laf sokuyor. Polikistik over im cocugum zaten olmuyor bana kısır misin bile dedi. Sonra şaka yaptım dedi. Artik aramak istemiyorum valla esime de diyecehimki sende benim ailemi arama no problem ama ben senin anneni aramayacagim.
Aynen benim esimde ailemi sever cok iyi davtanirlar çünkü esime. Benim sorunum kv ve gorumce de. Simdi şöyle düşün kadinin istedigi sey zaten oğluyla senin aranin bozulmasi. Yani sen eşinle kavga ederek ancak onun ekmegine yag surersin onun istedigi amacladigi ulasmaya ugrastigi sey bu. Onu amacina ulastirma derim git bikac saat yalandan otur suratini da asma ama ogluyla da ihi oldugunu mutlu oldugunu görsün catlasin. Inan daha fazla biseye gerek yok o ona yeter. Ben kaynana yüzümden esimle tartisinca kendi kendime diyorum ki zaten onun istedigi sey bu. Siz kavga edin diye boyle yapıyor biliyor esler arasinda bunun sorun olavcagini kavga olacagini. Kendisi de kac yillik evli sonucta bilmez olurmu. Ekmegine yag surme diyorum biraz ortayi buluyorum. Ama benim esim de diyor artik annem cahil bi kadin boşver sacmaliyor o diyor banaBen de sırf eşim için gidiyorum. Aramış bozulmasın diye. O benim ailemi çok sever. Sürekli gider. Ben de bayramda 3-5 saat katlana yım diyorum ama olmuyor işte. Sessiz sessiz o kadar saat oturmak da zor oluyor. O sorarsa cevap veririm k kadar başka da hiç laf açmam.
Ben de eşime dedim kaç kere söyle onlara papatya sizinle görüşmek istemiyor de sen de kurtul ben de dedim. Eşim de buna yanaşmıyor. Karına söz geçiremedin derler diye korkuyor sanırım. Ama böyle daha zor. Idare etmeye çalışıyor edemiyor.
Eltim başka bir şehir de yaşıyor. Eğer onlar bayramda gelmezlerse kv evi kapatır köye annesine gider. Biz evlat değiliz ya.. Elti gelirse evde yemekler tatlılar yapılır. Bu Bayram etli gelmeyecek. Kv belki yine köye gider. Bi de arkasından gidiyoru. Anneanne de oturuyoruz biraz kalkıyoruz.
Sinir olmadan bi atlqtsaydım.
Senin eşin anlatmış ya benim eşim hiç anlatmaz benimle ilgili ne dediklerini. Kv nin dedikodu potansiyeline hayret doğrusu
En kısa zamanda Rabbim bir bebiş verir inşallah sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu kadar da olmaz canımAz önce yaşanmış bir olayı anlatayim.. 3,5 yaşındaki oglumu büyük oğlumla sitenin parkına yolladım. Kv ile kp de aynı sitede oturduğumuz geçici olarak çalışan eltimin iki cocuguna bakiyorlar baktım onlarda parkta sonra büyük oğlum anne ben arkadasima gidiyorum x amca kardesimle diğer torununu salincakta sallıyor dedi.( x amca kp oluyor büyük oğlum ilk evliligimden o yüzden x amca diyor) bende tamam sen git dedim. Az sonra bi baktım parkta ne kv var ne kp benim çocuk ayakları yalın geziyor cinnnet gecirdim. Diğer torunlari alıp gitmisler benimki kalmış yanlız.... Torun ayrımı yapan kv ve kp sizden nefret ediyorummm.!!!
Bu evlilik böyle yürümez.Merhaba bende kayinvalidemle yasiyorum ve okadar kötü bi durumdayimki yardimlariniza fikirlerinize ihtiyacm var 4 senelik evliyim ama piskolojm cok bozuk bizim sıkıntimiz. Esimi paylasamamak cok belli bi sekilde beni kiskaniyo esimden benden bisey istese esim hemn kalkip bn getiririm diyo ya daha neler neler biz yatana kadar basimizda bekliyo hic yalniz kalamiyorz ve artik esimde cok yoruldu aramizda kalmaktan ayrilmak istiyorm ama seviyorum da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum
Bizim nişan olana kadar herşey iyi görünüyordu sonradan kayınvalidem herşeyi kontrol etme merakı yüzünden gözümden düştü. Bana ucuz ıvır zıvırlar alıp ogluna soruyordu flores kullanır mı ben ona aldım diye. Ben de safın safıydım sağolsun der kabul ederdim beğenmesem de. Şimdi yok diyorum ben bundan gördüm ama almaya gerek duymadım diyorum halen alıyor gerçi.. Aramızda şehirler olmasına rağmen. Bu anlattığım en basit mesele daha anlatsam roman olur. Sonuçta güvenmiyorum artık ve bize kalmaya geldiklerinde işe giderken yatak odamı kilitleyip çıkacağım :-D tabi başarabilirsem. Sabah sabah yolcu etmek için başımızda dikilirse niye kilitliyorsun diyecek ki umarım öyle olmaz kilitleyemezsem akşama kadar çıldırırım herhalde
iğrenckızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
kızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
Tövbe tövbe....kızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
kızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
hahaha :)Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?