- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
Wevwet. BerK
Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.
K
Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.
Maleswf beraber oturuyoruz yaklasik 10 yildir:) deliricem guluyorum su hale bak.. Dolap yapsam bu swfer de kin tutacakBeraber mi oturuyorsunuz
Yavrrum neyin kiskancligi anlamiyorum ki benim de oglum var daha ufak ama inan o kafayi anlayamiyorumKiskancliklarindan ne halt yiyeceklerini şaşırıyorlar Allah tez zamanda kurtarsın hepimizi
Yavrrum neyin kiskancligi anlamiyorum ki benim de oglum var daha ufak ama inan o kafayi anlayamiyorum
Allah yardımcın olsun...ben henuz evli degilim, tabi kotulugunu gormedim daha iyi birine benziyor ama cozemiyorum cunku sadece ailesine iyi
oglum der baska birsey demez, 3 yasinda cocuk severmiscesine hep oglunu sever
beni misafirlige davet eder cicek cikolata birsey gotururum elim bos gitmeyeyim diye vay benim oglum anasina cicek almis der yani ben degil oglu almistir ona gore hep, soylesekte oglum aldi yavrum aldi anasina
ikimizin fotografini gosteririz herkes nekadar guzel cikmissiniz der, kaynana vay benim oglum ne tatli cikmis baksaniza nekadar tatliya nekadar yakisikli vay benim canim evladim
bana tektas hediye edildi diye vay benim oglum gelini altina bogdu
misafirlige davet etmis beni, ama oglum canim bitanem yesene yavrum ondanda ye yavrum bundanda ye canim evladim, sanki ben yokum hic
oglunu oper opucuklere bogar, yapma anne denilsede duymaz devam eder severde sever yanii, cunku kimsenin evladi yokya birtek onun cocugu var
boyle iste :) hangimiz sevgilisiyiz bilmiyorum
Yavrrum neyin kiskancligi anlamiyorum ki benim de oglum var daha ufak ama inan o kafayi anlayamiyorum
Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı :)
Kaynana nasıl bezdirdiyse gelin bu türküyü tutturmuş :)))
Kamu Spotu; Kaynanaları sevelim,hürmet edelim
Ne zaman anlayabildi acabaValla benim koca anladı artık anasının hatalı olduğunu. İnşallah seninki de fark eder kısa zamanda canım.
Aynen kin tutacak. Ama böylede olmaz. Çok ayıp. Başkasının eşyasını kullanmak.Wevwet. Ber
Maleswf beraber oturuyoruz yaklasik 10 yildir:) deliricem guluyorum su hale bak.. Dolap yapsam bu swfer de kin tutacak
Bende geldim. Henüz nişanlıyım ama çok sinirimi bozmaya başladı. Mesafemi şimdiden aldım hiç umrumda değil ne düşündüğü. Kendime huzursuzluk veren her şeyi hayatımdan iteliyorum. Zamanında tam aksiydim ne olursa olsun alttan almaya çalışırdım, bir baktım ki olan bana oluyor artık vazgeçtim direk huzur bozana mesafemi koyuyorum. Kendileri bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?