Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

K

Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.
Wevwet. Ber
K

Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.
Beraber mi oturuyorsunuz
Maleswf beraber oturuyoruz yaklasik 10 yildir:) deliricem guluyorum su hale bak.. Dolap yapsam bu swfer de kin tutacak

Allah yardımcın olsun...
Burdan pek normal görünmüyor

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı :)

Kaynana nasıl bezdirdiyse gelin bu türküyü tutturmuş :)))

Kamu Spotu; Kaynanaları sevelim,hürmet edelim

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı :)

Kaynana nasıl bezdirdiyse gelin bu türküyü tutturmuş :)))

Kamu Spotu; Kaynanaları sevelim,hürmet edelim

Sevelim hürmet de edelim ama onlarda bizi özgür bıraksın ya karışmasınlar

Herşey iyi hoşta o samimiyetsiz gülüşün kahkahan olmasa

Bitanede bende war zamaninda neler neler yapti bana simdi hic o iyiligine guvenmiorum.

Artik bende kv gibiyim insanlarin arkasindan is ceviren yuzune gulup arkasindan plan yapan melek gibi gorunup en hassas anini kollayan evet artik en rezil oyunlarimi oynuorum iyilik bana fayda etmedi yasasin kotuluk! Hayat bana ikiyuzlu olmayi ogretti onu en guzel kendi silahiyla vurmak gibisi yokmus :) planlarim tikir tikir islerse vay onun haline banada keyifle izlemek dusecek.. İlk hedef kocaya melek gibi gozukmek :)

Ben de uyuzum politik , iki yüzlü kaynanama

Ya hshsja
Kizlar ama bu duzeni biz bozmaliyiz biliyorsunuz dimi?
Bizler boyle kv olmayarak gelecegi hemcinslerimize guzellestirebilirizz

Bende geldim. Henüz nişanlıyım ama çok sinirimi bozmaya başladı. Mesafemi şimdiden aldım hiç umrumda değil ne düşündüğü. Kendime huzursuzluk veren her şeyi hayatımdan iteliyorum. Zamanında tam aksiydim ne olursa olsun alttan almaya çalışırdım, bir baktım ki olan bana oluyor artık vazgeçtim direk huzur bozana mesafemi koyuyorum. Kendileri bilir.

Kayınvalideleri ile arkadaş gibi olan gelinler çok çok şanslı bence. Bunlardan birisi de benim yengem. Hem benden yani görümcesinden yana hem annemden yani kayınvalidesinden yana çok şanslı gerçekten. Megalomanlık diye söylemiyorum ama etraftan da hep söylenir yengeme bunlar. Keşke benim de öyle bir fırsatım olabilseydi.

Şu dünyada hakkımı asla helal etmeyeceğim tek kişi kaynanamdır. Benden uzak olsunda kime yakın olursa olsun.

Aynen öyle devam etmelisin. Başta bende bşy demiyorum büyüktür huzursuzluk çıkmasın Vs. Diye. Ama şimdi mesafeyi bi koydum, kafam rahat. Bşy söylesin anında lafımı söylüyorum. Tabi o bşyi eşimin yanında asla söylemez masum melek rolü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…