Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
Tobe tobe bu kadinlar mNyK ya.
Niyd kavga ettiniz yine =)

Tobe tobe bu kadinlar mNyK ya.
Niyd kavga ettiniz yine =)
Şimdi hikaye çok uzun ama ben yaklaşık 3 yıldır bayramlar dışında onlara gitmiyorum. Bu süreç başlamadan önceden karşıma aldım kv ve kp anlattım rahatsız olduğum şeyleri ve dedim ki benim bundan sonra sizinle bir ilişkim olmaz.
Ama eşimin hatrına bayramlara gidiyorum. Onun sorduklarına cevap veriuorum. Onlarda kısa ve net cevaplar.
Arada onlar bize geliyor. O zamanda çayını meyvesini veriuorum ama konuşmuyorum. Ve eşime diyorum ki papatya sizinle görüşmek istemiyor de. Ama eşim cesaret edemiyor.
Zor durumda kalıyorsun dedim. Yarın şehir dışına çıkıyoruz. Kv atadı benimle konuşmak istemiş. Ben de istemiyorum dedim. O bana nasılsın diyor ben iyiyim diyorum o kadar. Ben onunla 3 yıldır konuşmuyorum. Asıl gıcık olan da ne zaman böyle ilgili olsa sonunda mutlaka birşey isterler.
Bakalım bunun sonunda ne çıkacak.
Eşime söyle artık. Arada kalma dedim. Neden derlerse arasınlar beni anlatırım ben dedim. Eşimin baba üvey. Ondan çok tırsar. Hayatta söyleyemez. Bizim evde. De hep kavga olur bu sebebten.

Of ya uzaktan bile moral bozmaya yetiyolar. Hic muhattap olmayacak kadar ne yaptilar bilmiyorum ama saygisini gosteriyorsa baska bisey beklememeliler gelinlerden, zorla kimse kimseyi sevemez cunku.
Onun soylemesine gerek yok ki siz soylemissinizzaten huzur bozmak icin yapiyolar. Pek tabii biliyolar gorusmek istemedigini de maksat huzur bozmak.

O kadar çok şey oldu ki
Bi kere çok ilgisizler
Aynı şejirdeyiz
Doğum yaptım, ameliyat oldum, oğlum sünnet oldu, ev taşıdım gelmediler. Aramadılar. Bunlar en basitleri. Ameliyat olunca aramayan iyi yolculuklar diyeecekmiş bana
Pehhhhhhhh ben de yedim
Eeee söyledim de görüşmek istemediğimi. Eşime de dedim. Ayrılırım senden dedim. Sen git görüş. Ama bana bulaşma dedim. Kv kandilde aramış beni. Güya bana ders verecek. Eşime aradım demiş. Ama aramadı.
Dedim ya çok uzun hikaye.
Bana bebek görmeye, ev göremey gelmek isteyen akrabalara, komşulara papatya sizi kabul etmedi demiş. Bana sormadı bile.
Bunu a sordum. Cevap bile vermedi. Kimden duydun dedi. Duyarım ben dedim. Bu muhabbetten sonra kalktı gityi. Bi sene uğramadı. Şimdi hene başladı.

Sinsi planlar pesindedir belki de dediginiz gibi, onunla iyi degilsiniz ya baska kimseyle de iyi olmanizi istemiyo guya aranizin kotu olmasinin sebebi sizmissiniz gibi cikcikcik

Sinsi planlar pesindedir belki de dediginiz gibi, onunla iyi degilsiniz ya baska kimseyle de iyi olmanizi istemiyo guya aranizin kotu olmasinin sebebi sizmissiniz gibi cikcikcik
Evet çok büyük ihtimalle. Artık beni nasıl Anlattı ise Komşuları akrabaları gelse papatyanın aslında o kadar da kötü olmadığını görecekler. Bu da işine gelmez tabi kv nin

ben henuz evli degilim, tabi kotulugunu gormedim daha iyi birine benziyor ama cozemiyorum cunku sadece ailesine iyi
oglum der baska birsey demez, 3 yasinda cocuk severmiscesine hep oglunu sever
beni misafirlige davet eder cicek cikolata birsey gotururum elim bos gitmeyeyim diye vay benim oglum anasina cicek almis der yani ben degil oglu almistir ona gore hep, soylesekte oglum aldi yavrum aldi anasina
ikimizin fotografini gosteririz herkes nekadar guzel cikmissiniz der, kaynana vay benim oglum ne tatli cikmis baksaniza nekadar tatliya nekadar yakisikli vay benim canim evladim
bana tektas hediye edildi diye vay benim oglum gelini altina bogdu
misafirlige davet etmis beni, ama oglum canim bitanem yesene yavrum ondanda ye yavrum bundanda ye canim evladim, sanki ben yokum hic
oglunu oper opucuklere bogar, yapma anne denilsede duymaz devam eder severde sever yanii, cunku kimsenin evladi yokya birtek onun cocugu var
boyle iste :) hangimiz sevgilisiyiz bilmiyorum

Daha evlenmeden kaynanalık yapp kendini belli eden bi sevgilimin annesi var. Benden 23 yas buyuk ama benimle yarıstryr kendini adeta. Sevgilim bana bisey alnca ayrımcılk yapıyonda diyip duruyo ben olsam bana bunu derdin ona bisey demiyon flan demeye basladı kendsinden dse kzındanda nefret ettim yol yaknken kendini tanttgn icin sagol ilerde senii emin oll gormeyecem ne sana kızlık yaparm nede sen bana annelik yap. Allah herkese sabır versin bu kaynanalarıda ıslah etsiin. Gorumcekleride tabi.

eğer insanlar oğullarıyla evlenebilse benim kaynanam evlenirdi oğluna o kadar aşık diyebilirim acayip kıskanıyo oğlunu ona düşman etmişim onunla eskisi gibi ilgilenmiyormuş bana gerekirse sen gidersin ben oğlumla yatar uyurum diyo manyak. doğum yaptım erkek olsaydı o alıp götürcekmiş ben onun oğlunu aldığım için. doğumdan sonra 20 gün yanımda durdu gittikden sonra beni arıyo 40 ından önce ilişkiye girmek yok diyo salak ben senlemi öğreniyorum saçma saçma şeyler ben ömrümde onun kadar cahil bi insan görmedim çok nefret ediyorum ondan eşimin annesi olmasa bi kaşık suda boğarım.

Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
bizde hep kavga ediyoruz bu yüzden çok sıkıldım artık doğumdan çıkmışım canımla uğraşıyorum çocuğun şeyinin şekli nasıl diye sordu bana düşündüğü şeye bak delirtiyolar insanı

Şekli Değişiyor muymuş....
Tövbe daha neler duyacağız

Selammm!
Bence bu konuyu daha aktif hale getirmeliyiz kızlar:)
Ben çalışan bir kadınım.
Ve kv kendime aldığım bakım yağlarım, kokum, törpüm va ne varsa ben yokken karıştırıp kullanıyor!
Geçen cildim için kullandığim pahalı gül suyumu havlularının üzerinw boşaltırken gördüm beynimden vuruldum!
Dedim sen napıyorsun???
Güzel kokuyor diyor.
Ama dedim o çok pahalı ben yüzüme sürüyorum bitmesin??
Olsun bitsin azcık dio.
Yani benim olan hiçbirseyin değeri yok gözünde!
Ölür müsün
Öldürür müsün??

Yok artık ya

İnsan kafayı yer gıcık olur. Hepsini kıskançlıktan yapıyorlar.
Bi anlasam neyin kiskancligi..
Saclarim dokuluyor diye aktardan sarimsakli sampuan aldim bi baktim yariya inmis halbuki bi iki kere kullandim..
Kafayi yememe az kaldi zaten. Ya sabir..

K
Bi anlasam neyin kiskancligi..
Saclarim dokuluyor diye aktardan sarimsakli sampuan aldim bi baktim yariya inmis halbuki bi iki kere kullandim..
Kafayi yememe az kaldi zaten. Ya sabir..
Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…