- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Seviyesiz kadin, nefret ediyorum kendini bilmezlerden.kızım oldu çocuğu bilmem neyini yeyim yalayım diye seviyo çıldırıyorum ya
Tobe tobe bu kadinlar mNyK ya.Tövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
Şimdi hikaye çok uzun ama ben yaklaşık 3 yıldır bayramlar dışında onlara gitmiyorum. Bu süreç başlamadan önceden karşıma aldım kv ve kp anlattım rahatsız olduğum şeyleri ve dedim ki benim bundan sonra sizinle bir ilişkim olmaz.Tobe tobe bu kadinlar mNyK ya.
Niyd kavga ettiniz yine =)
Şimdi hikaye çok uzun ama ben yaklaşık 3 yıldır bayramlar dışında onlara gitmiyorum. Bu süreç başlamadan önceden karşıma aldım kv ve kp anlattım rahatsız olduğum şeyleri ve dedim ki benim bundan sonra sizinle bir ilişkim olmaz.
Ama eşimin hatrına bayramlara gidiyorum. Onun sorduklarına cevap veriuorum. Onlarda kısa ve net cevaplar.
Arada onlar bize geliyor. O zamanda çayını meyvesini veriuorum ama konuşmuyorum. Ve eşime diyorum ki papatya sizinle görüşmek istemiyor de. Ama eşim cesaret edemiyor.
Zor durumda kalıyorsun dedim. Yarın şehir dışına çıkıyoruz. Kv atadı benimle konuşmak istemiş. Ben de istemiyorum dedim. O bana nasılsın diyor ben iyiyim diyorum o kadar. Ben onunla 3 yıldır konuşmuyorum. Asıl gıcık olan da ne zaman böyle ilgili olsa sonunda mutlaka birşey isterler.
Bakalım bunun sonunda ne çıkacak.
Eşime söyle artık. Arada kalma dedim. Neden derlerse arasınlar beni anlatırım ben dedim. Eşimin baba üvey. Ondan çok tırsar. Hayatta söyleyemez. Bizim evde. De hep kavga olur bu sebebten.
O kadar çok şey oldu kiOf ya uzaktan bile moral bozmaya yetiyolar. Hic muhattap olmayacak kadar ne yaptilar bilmiyorum ama saygisini gosteriyorsa baska bisey beklememeliler gelinlerden, zorla kimse kimseyi sevemez cunku.
Onun soylemesine gerek yok ki siz soylemissinizzaten huzur bozmak icin yapiyolar. Pek tabii biliyolar gorusmek istemedigini de maksat huzur bozmak.
O kadar çok şey oldu ki
Bi kere çok ilgisizler
Aynı şejirdeyiz
Doğum yaptım, ameliyat oldum, oğlum sünnet oldu, ev taşıdım gelmediler. Aramadılar. Bunlar en basitleri. Ameliyat olunca aramayan iyi yolculuklar diyeecekmiş bana
Pehhhhhhhh ben de yedim
Eeee söyledim de görüşmek istemediğimi. Eşime de dedim. Ayrılırım senden dedim. Sen git görüş. Ama bana bulaşma dedim. Kv kandilde aramış beni. Güya bana ders verecek. Eşime aradım demiş. Ama aramadı.
Dedim ya çok uzun hikaye.
Bana bebek görmeye, ev göremey gelmek isteyen akrabalara, komşulara papatya sizi kabul etmedi demiş. Bana sormadı bile.
Bunu a sordum. Cevap bile vermedi. Kimden duydun dedi. Duyarım ben dedim. Bu muhabbetten sonra kalktı gityi. Bi sene uğramadı. Şimdi hene başladı.
Evet çok büyük ihtimalle. Artık beni nasıl Anlattı ise Komşuları akrabaları gelse papatyanın aslında o kadar da kötü olmadığını görecekler. Bu da işine gelmez tabi kv ninSinsi planlar pesindedir belki de dediginiz gibi, onunla iyi degilsiniz ya baska kimseyle de iyi olmanizi istemiyo guya aranizin kotu olmasinin sebebi sizmissiniz gibi cikcikcik
bizde hep kavga ediyoruz bu yüzden çok sıkıldım artık doğumdan çıkmışım canımla uğraşıyorum çocuğun şeyinin şekli nasıl diye sordu bana düşündüğü şeye bak delirtiyolar insanıTövbe tövbe....
Benim kv de oğlumu emzirirken emişiyor musunuz derdi.
Sanki karşılıklı yapıyoruz da tövbe... Öpüşmek didişmek gibi.
Nefret ediyorum
Az önce eşimle kavga ettik yine
Şekli Değişiyor muymuş....bizde hep kavga ediyoruz bu yüzden çok sıkıldım artık doğumdan çıkmışım canımla uğraşıyorum çocuğun şeyinin şekli nasıl diye sordu bana düşündüğü şeye bak delirtiyolar insanı
Yok artık yaSelammm!
Bence bu konuyu daha aktif hale getirmeliyiz kızlar:)
Ben çalışan bir kadınım.
Ve kv kendime aldığım bakım yağlarım, kokum, törpüm va ne varsa ben yokken karıştırıp kullanıyor!
Geçen cildim için kullandığim pahalı gül suyumu havlularının üzerinw boşaltırken gördüm beynimden vuruldum!
Dedim sen napıyorsun???
Güzel kokuyor diyor.
Ama dedim o çok pahalı ben yüzüme sürüyorum bitmesin??
Olsun bitsin azcık dio.
Yani benim olan hiçbirseyin değeri yok gözünde!
Ölür müsün
Öldürür müsün??
Ahahhashhs valla oyle:)Yok artık ya
İnsan kafayı yer gıcık olur. Hepsini kıskançlıktan yapıyorlar.Ahahhashhs valla oyle:)
Bi anlasam neyin kiskancligi..İnsan kafayı yer gıcık olur. Hepsini kıskançlıktan yapıyorlar.
Beraber mi oturuyorsunuzBi anlasam neyin kiskancligi..
Saclarim dokuluyor diye aktardan sarimsakli sampuan aldim bi baktim yariya inmis halbuki bi iki kere kullandim..
Kafayi yememe az kaldi zaten. Ya sabir..
Kendinize bi mini dolap alın kilit koyun açamasın dicem öylede yaşanmazki insan rahat olmak ister.Bi anlasam neyin kiskancligi..
Saclarim dokuluyor diye aktardan sarimsakli sampuan aldim bi baktim yariya inmis halbuki bi iki kere kullandim..
Kafayi yememe az kaldi zaten. Ya sabir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?