Ah ah bide benimki gibi kocanız olsa annesinin ağzına baksa daha kotu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sırf benim ailemi aşağılamak için yaratılmışsın adeta! Bu burnun o kaf dağından ne zaman inecek? Evleniyosam ailemi unutacakmışım! Yok ya... 10 senedir oğlunla beraberiz son 2 senedir de evliyiz sana rağmen. Hamile kaldığımı duydun yine de bir hayırlı olsun demedin, ilk 5,5 ay bir kere aramadın bişeye ihtiyacın var mı nasıl gidiyo hamileliğin diye. Neymiş ne kadar kıymetliymiş ona da kimse sormamış 3 çocuğunda da. Sonra da utanmadan o karnındaki senin değil benim dersin.
Yüzüne yalandan gülmek o kadar zorluyo ki beni, yalandan anne demek...
Allahımmm artık kaynanalardan koru bizi
aileni neden aşağılıyor,kendi neymiş haşa neyse ..
hepimiz etten kemikten birer misafir değilmiyiz ..
Az önce yaşanmış bir olayı anlatayim.. 3,5 yaşındaki oglumu büyük oğlumla sitenin parkına yolladım. Kv ile kp de aynı sitede oturduğumuz geçici olarak çalışan eltimin iki cocuguna bakiyorlar baktım onlarda parkta sonra büyük oğlum anne ben arkadasima gidiyorum x amca kardesimle diğer torununu salincakta sallıyor dedi.( x amca kp oluyor büyük oğlum ilk evliligimden o yüzden x amca diyor) bende tamam sen git dedim. Az sonra bi baktım parkta ne kv var ne kp benim çocuk ayakları yalın geziyor cinnnet gecirdim. Diğer torunlari alıp gitmisler benimki kalmış yanlız.... Torun ayrımı yapan kv ve kp sizden nefret ediyorummm.!!!
Sırf benim ailemi aşağılamak için yaratılmışsın adeta! Bu burnun o kaf dağından ne zaman inecek? Evleniyosam ailemi unutacakmışım! Yok ya... 10 senedir oğlunla beraberiz son 2 senedir de evliyiz sana rağmen. Hamile kaldığımı duydun yine de bir hayırlı olsun demedin, ilk 5,5 ay bir kere aramadın bişeye ihtiyacın var mı nasıl gidiyo hamileliğin diye. Neymiş ne kadar kıymetliymiş ona da kimse sormamış 3 çocuğunda da. Sonra da utanmadan o karnındaki senin değil benim dersin.
Yüzüne yalandan gülmek o kadar zorluyo ki beni, yalandan anne demek...
Canım bişey sorucam yanlış anlamazsan. Ankarali misin yoksa ankara damı yaşıyorsun.
Bu gerçek olamaz ya , değil dimi .
Hani abisi orda falan sanmışlardır , büyük konuşmak istemiyorum ama benim en çirkef ve hayatım da en terbiyesiz olacağım zamandır sanırım .
Gaz vermek istemiyorum ama laf söylemeden iyi durmuşsunuz.
Bu oğlan annelerinin en büyük silahı hastaliklari bizimkide cocuklarim uzulmesin diye söylemedim ama şekerim şu kadar çıktı yok gece ağırdan uyuyamadim yok başım çok ağrıdı belli etmedim bilmem ne. Allah aşkına insanın başı çok agrirda nasıl belli etmez elin istem dışı başına gider. Ama yalan benim migrenim varya onunda olacak. Yalansa gerçek olsun diyesim geliyo bazen.
Ay iste bu kisim en can alici yeri. Madem cokhastaydun soylenedin ogulcugun uzulmesin diye simdi niye soyluosun. Saf ogluda vah vah anam beni dusunmuste soylememis diye vicdan yapar.
Tahmin ettim..
Bende :))
Ee hakkımda kısımında yazıyor zaten profilimin :))
:))) giriş yapmadan bakınca demekki gorememisim. Oylede safim ışte.
Ama şimdi tel den baktım da yine görünmüyor. Neyse canım :))
Nefeset ediyorum o insansı varlıktan.ama asilliğimle onu ezmeye devam edeceğim laflarına cevap vermeyerek Tınlamayarak çıldıracak inş. Birde benim kv genç giydiğim de gözü olur en son çantamı boşaltıp çantamı almıştı pislik nefret ediyorum ondan , el koş şakaları onda hurafelik onda tövbe estafurullah kendini ilah yetine koymak onda , kinlik onda, suratsızlık onda , görgüsüzlük yalan söylemek onda . Kısacası her kötülük var bizimkinde aslında kurtulacaktım hepsinden de son bir sans verdim . Bu arada düğünümde takılan takıları aldı kendisi mezara götürecek sanırım o yaştaki kadına nasıl yakışıyor bilemezsiniz bileziğimi koluna takıyor ben bir kere bile takamadım o kolu kırılır inş.
kayinvaldecim seninle yan yana oturuyoruz aramizda nerdeyse bi duvar var sadece bizi ayiran. gunde 10 kere zilime basmandan surekli biyere gidisimizde camdan balkondan bakmandan..ogluna cocukmus gibi davranmaktan isimize karismandan bi turlu ayri bi aile oldugumuzu degilde beni evlatlik aldigini sanmandan biktim usandim! ustelik simdi hamileyimde hic cekemiyorum seni hic! dizi izlerken surekli konusarak tum diziyi ozetlemenden biktim
sacma sapan kiskancliklarindan biktim araba aldigimizi sana neden soylememisiz. bilmen gerektigini dusunseydik soylerdik herhalde!
hep birlikte plan yapmandan biktim ben esimle yalniz gitmek istiyorum belki bazi yerlere?
sirf bu huylarin yuzunden senin yanina gelesim olmuyor!
dogmamis cocuguma hatta cocuk daha ortada bile yokken erkek olcak erkek cocugunuz olcak bak gor demelerinden biktim usandim.
kayinpederim öleli cok olmus ama bu benim kocami onun yerine koymana hak vermiyor.
ikitane 30 yaslarini gecmis kizin var yaninda onlarla huzurlu sekilde otur bizide rahat birak bi zahmet
ayrimcilik yapmandan biktim.oglum soyle oglum boyle aman oglum yesin aman oglum rahat olsun diye diye adam kendi yuvasina alisamadi sayende.
yettin artik!
o yuzden bende artik yuzsuzum farkettiysen hic sasirma kaynanacim cocugum dogdugundada oda aynen boyle olacak size karsi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?