Kayınvalide Derdi Olanlar Buraya

Ahahahaha bravoooi!!

Öyle elbette ama insan bir süre sonra sinir hastası oluyor.
Kaç kere depresanlar kullandım ben biliyor musunuz? Kayınvalide var, kayınvalide var. Benimki resmen şeytan. İçinde bir nebze de olsa iyilik yok. İnanmıyorum.
Sizin ailenize, size, evladınıza, anneliğinize, ev kadınlığınıza sürekli hakaret eden ve bundan çekinmeyen bir kayınvalideniz olsa yine de onunla yaşamayı öğrenebilir miydiniz?
Diyeceksiniz ki madem bu kadar kötü, o zaman yaşama. Evi ayırın.
Ama olmuyor işte. Biz de bakmazsak tek kalır. Diğer oğlu yurt dışında ve evi falan da yok kayınvalidenin. Yani mecburuz

benimde kayınvalidem sesiz sakin bi yapısı var yerine göre ama tam bi üşengeç hiç bi iş yapmaz kayınpederimle dukkanları var orda surekli akşamları bna gelirler cumburcemaat tabagını bıle masadan kaldırmaz bı kac gun once evımı su bastı cagırdım panıkle onu esımde evde amelıyatlı geldı sankı musluğu ben patlatmısım bı tavırlar görmenız lazım neyse o kadar saçma bi insanki inanın çevremde ilk dfa nbu kadar acayip bi insan ilk defa görüyorum ailecek kendilerine göre bi haytları var yav misafirlerini bile aksam bana yemege getiriyo almanyadan mısfirleri gelmiş kızkardesı ve eşi,önce eşimin amelıyatını solemeyelım dedık neyse kacarımız yok aksma kadar dukkanda durmus hıc sebebp yokken gıdıp evde yemek yapmamıs almıs aksam 9da bıze getırmıs bızde yemek yoktu dıyo bende ee yapsaydın dedım bana tavır alms tobe yarappim sabır diyorum bu kadarmı cahillik olur ya huuu

eşimi çok seviyorum evleneli bir yıl oldu, ama evliliğimde öyle bir gerginlik var bu insanların yüzünden,, ve bu gerginliği yapan onlar bundan da ben ve eşim çok rahatsız oluyor,, şimdi hamileyim söylemeyeceğim hamile olduğumu KV kesinlikle, eşim ne zaman isterse desin ama ona da geç söyle diye baskı yapacağım,,, daha önceden hamile kalmıştım annemle beraber kV de söylemiştim,, bebeğimin başını yediler, düşürdüm çocuğumu,, yani belki olacağı vardır da biz eşime bunlar yüzünden çok kavga ettik, sonra kanamam oldu, KP küçük bir kaza geçirdi, eşimi yanlarına çağırdıllar ben tek başıma, sayfiye yerde, düşük tehlikem olmasına rağmen kaldım, sonra eşim geldi eşimle kavga ettik, o kavganın dalaşın içinde bebeğim düştü,,zaten bu olaydan sonra eşimin annesine anne demeyi bıraktım,,, eşime de kızamıyorum çünkü öyle bir duygu sömürüsü yapıyorlar ki,,, yani kp yanında iki kızı var damadı var , 21 yaşında torunu var,, yani eşimin gitmesine gerek yoktu ama anlamıyorlar alışmışlar maddi ive manevi olarak sömürmeye,,,,

Olsun bak senin kayınvalide de kötünün iyisiymiş:)

Bu kadar sabretmenin elbet bir mükafatı olacaktır diye dua ediyorum. Halimize baksana sabır sabır nereye kadar...
Bizde aileler başta gayet iyiydi evlendikten sonra bi tribe girdiler, onlar erkek tarafıymış bizimkilerin araması sorması gerekmiş. Benim bildiğim kız tarafı nazlanırdı... Ailem benim hep arkamdadır maddi manevi. Hatta babam her birimize bi daire verdi biz şuan babamın verdiği dairede oturuyoruz. Sanırım gıcıklıkları birazda bu yüzden.
1 aya kadar doğum yapıcam daha bir kere sormadılar eksiğin var mı diye. He şuan onların derdi oğullarının salonda yatması çocuk doğduğunda, bebek ağlarsa falan gece rahatsız olmasınmış. Ben tek başıma büyütcekmişim çünkü ben kadınmışım, kadın dediğin de çekermiş... Tek tesellim eşim hep benim yanımda bin şükür. Yoksa sıyırırdım heralde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay evet aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor Allah bunları bildiği gibi yapsın seninkide baya kokoşmuş :) koyacaksın aslında çantanın içine onu utandıracak bişey bir daha karıştırıo mu.bizimkisi bana geldiğinde lap diye girer yatak odama ne arıyosa bende birgün attımyere tangaları bi daha giriyor mu :))birde Birşey daha anlatacağım kendi evi yokmuş gibi gelip kızım banyoyu hazırla banyo yapcam dedi geçen. iyi bide gireyim kese atıyım sana pess.

dertli olmayan var mı ki?? bu başlığa çok sevindim. En azından burda deşarj olurum. akıl alırım sizlerden. Ben evleneli 9 ay oldu daha. Ama 9 ayda yıldırdılar. Eşimle şehir dışına taşınmayı düşündük okadar yani. Ha yine bir çok kişiye göre iyidir belki ama evliliğimizin güzel zamanlarını onlarla heba ediyorum.Benim kayınvalidem her ota b. ka afedersiniz çağırır oğlunu.Kadın utanmasa bakkala gıderken bile arıycak.hanımefendi arabasız hiç biryere gitmez. O düğünlere gider kocam şöförlüğünü yapar. Ev taşıdılar amenna yardıma gittik. ama hafta içi ikimizde çalışıyoruz. hafta içi akşam en ufak şeye çağırıp durdular. 1,5 ay oldu kocamın hala beli ağrıyor. benim annem kardeşim her yere otobüs dolmuş gidiyor bunlar kıçlarını kaldırmıyorlar.Ve en önemlisi araba bizim değil şirketin ve takip var üstündee . Allah ım korusun işinden olsa kocam onlar mı bakacaklar? biz evlendik dünyanın borcunu ödüyoruz aylık 2500 tl onlar yemin ediyorum 1 tane ceyrek bile almadılar.Bana 1 tane iğne almadılar. Millet çeyız, nişan alışverişine gider hep içimde kaldı hiç birşeylerini görmedim.Tamam yapmasın ama bir tane hediye de almaz mı ya? utanmadan bızım hala borçlarını ödediğimiz bilezikleri okuttular düğünde. Kayınpederimden canını iste malını isteme.Benim annem oraya giderken ekmek alırız, kola alırız parasını götürür cebime koyar.Bunlarda oğlana ne aldırsak derdindeler. Taşınma zamanı kayınvalidem ne dese beğenırsınız? " oğlum sana bugün çok kızdım, annemler ev taşıyorlar diyip şurdan bır ekmek arası alıp gelmedin, bekledim o kadar" diyo. Kadındaki yüzsüzlüğe bak ya. 1. si bakıyım oğlunun cebinde para var mI* dünyanın borcunu ödüyor, 2. si bilmiyomusun ev taşıyacağını akşamdan pişir hiç olmadı yumurta kır. tembel karı ya. eşimde dedi ki sen benim akşama kadar nerelere gittiğimi ne çektiğimi biliyomusun dedi. sustu. evlenmeden önce evi temizlerken herkes annemde dahil temizlik yaptı bu hatun bacaklarımdan rahatsızım diye kalkmadı yerınden öylece taburede oturdu amenna. ama yemek vakti geldi ne yicez dıyolar. Ne var evınde 1 tas pişirsen herkesin canı çıkmış. bekliyoki dışardan alalım. Annem de dediki siz oturduğunuz yerde melemen yapın yeriz onu masraf yapmasınlar dedi. sağolsun yaptı gönülsüz gönülsüz. ben bunlarla naparım nasıl geçiririm ömrümü bilmem. eşimde soğuk ama neticede annesi hep kıramaz ki. Adam bunaldı diyorki taşınalım başka şehire kafamız rahat etsin. ama ha demeye olmuyor. Çom dertliyim kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Akıl verin ben nasıl yol izleyim

Son düzenleme:
Aynen öyle kv nin söylediklerini itiraz etmeden yapıyoruz. Saygıdan yada eşlerimizin hatırına. Ama annelerimizin her isteğine itiraz edebiliyoduk nazımız geçtiğinden. Evlendikten sonra en çok o zoruna gidiyor insanin hep saygılı hanımhanımcık olmak zorunda kalıyosun. Bazen kötü olmak istiyorum hani şu filmlerdeki kötüler gibi:):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaaa aynen bende bi kere köti olcan tamam :)

Cnm sıkma canını aynısını bende 3 senedir cekiyorum yazsam sayfalara sığmaz

Hahaaa bak bu iyimiş kese atcan :))

Canım Allah yardımcın olsun aynı evde yasamak cok zor rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin

tatlım sen şanslısın en azından eşin olanların farkında, bizim düğünü benim ailem ile eşim yaptı, takısına kadar da eşim yaptı ,, benm kv benim takı paraları ile tatile gitti, eşimin ablası anneme takı yüzünden terbiyesizlik yaptı,,, ve eşim bunları görüp hiçbir şey söylemedi,, bu sene de tatile gidemeyeceğiz dşye duygu sömürüsü yaptı gene verdi eşim para gittiler tatile,,, ( eşim para verip vermediğini söylemiyor ama biliyorum) ,,, bunlar bu gibiler yiyelim içelim,,, sonrasında ne olucağı önemli değil diyen tipler,,, ahlaksızlar,,,
walla eğer eşin çok para veriyorsa hep borcunuz olsun tatlım,, sen hep para biriktir ki,, çok fazla para veremesin eşin,,, bu arada benimkiler emekli, evleri var , gerçi o evide eşim almış vakti zamanında,,,

Oyyy kıyamam
Allah rahmet eylesin canım benim.
Melek olmuş kuzun
Maalesef ki stres ve gerginlik rahimde kasılmalara neden oluyor.
Özellikle düşük tehlikesi olanlar için çok tehlikeli.
Benim de düşük tehlikem ve plesanta previam vardı ve hep yattım. Doktorum stres ve üzüntü katiyen yasak demişti.
Ama olacağı varmış demekki.
Rabbim şimdimi yavrunu korusun inşaallah. Hayırlısıyla doğsun dilerim ki. Sen bu sürede sakın kafana takma ne derse desinler.
Tamamen yavruna odaklan. Bir nevi kulaklarını tıka.
Onlara birşey olmaz, senin canın yanar..

Rabbim çektiklerimizi görüyor canım benim. Rabbime havale hepsi..
Eşitsizlik ve adaletsizlik.
Erkeğin üstünlüğü ve kadının ezikliği. Bunu savunuyorlar onlar. Ne münasebet tek sen bakacakmışsın? Sen tek başına mı yapmışsın o çocuğu? Lafa gelince torunumuz demeyi bilirler ama sen bakacaksın. Vay anasını yaa! Allah bu insanlardan kurtarsın seni, beni hepimizi.. Sabret canım. Yavruna odaklarn. Boşver sen onları.. Duyma. Görme. Zor olsa da..

Ahahah ilahii güldürdün beniii
Kokoş valla benimkisi.
Süper fikirrr!
Atacam yere bir iki tanga sütyen ben de yakında

görümcelerim küstü zaten bana, görüşmüyoruz, KV arayıp sormuyorum, kendi ararsa da gayet mesafeli ama saygılı bir biçimde konuşuyorum şimdi ramazan bayramı için eşimle orada olacağız, ben önceden gideceğim yalnız bayram günüde görürüm otururum evlerinde, o zaman 15 haftalık olucağım, inşallah hamile olduğumu anlamazlar, varya aklım çıkıyor öğrenecekler gene huzursuzluk çıkartacaklar evimde diye,,, sonra da görmem zaten kurban bayramında kızlarının yanına gidiyorlar benim ne işim var benimle konuşmayanın evinde,, gitmem zaten,, şu ramazan bayramını bir geçireyim hayırlısı ile,,, gerçi hamile olduğumu anlarlarsa konuşmam hiç bebeğimle ilgili,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…