- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Komik ya hadi babamin aldigi yatakta seviselim de diyor muymus? Nasil bir insanmis ya umarim bir daha evlenmezde birinin daha basini yakmaz.bu küçük bi örnek. Evin her esyasına böyle diyomuş. Babamın aldıgı yatak. Babamın aldıgı kanepe. Önceden hiç bişey demeyenler birden bire değişmişler
Nego , kız tazminat almak için nisandan önce nikah kiymis. İşte yoruluyormus çünkü tazminatsız çıkmayım diye nikahı öne almis, girip çalışır mı.Bir an önce girin işe sakın ertelemeyin. Bu kadınla başınız çok ağrır. Yapmasın o zaman masraf zorla isteyen yok. Hemen iş arayın hemen.
Sahane bir ev dizmişlerdi. Noldu doğru düzgün bile kullanılmadı. İkinci elde sattı çocuk hepsini. Şimdi naptı bilmemKomik ya hadi babamin aldigi yatakta seviselim de diyor muymus? Nasil bir insanmis ya umarim bir daha evlenmezde birinin daha basini yakmaz.
bu küçük bi örnek. Evin her esyasına böyle diyomuş. Babamın aldıgı yatak. Babamın aldıgı kanepe. Önceden hiç bişey demeyenler birden bire değişmişler
Çekilmez vallaİnanılmaz ya, ne garip insanlar var gerçektenNeyse ki kurtulmuş kızcağız erkenden.
Kolay elde edince kıymeti olmuyor bi şeyin. Babası ev dizip içine gelini eliyle koymasa, bi şeyler yapacağım diye g.tü çıksa bak nasıl içi titriyor. Hep rahatlıktan.Sahane bir ev dizmişlerdi. Noldu doğru düzgün bile kullanılmadı. İkinci elde sattı çocuk hepsini. Şimdi naptı bilmem
Asgari ücret sıfır tlden iyidir 300bin masraf ne demek niye başkalarından bu kadar büyük beklentiye giriyorsunuz ki? Madem adam iyi evlenin teker teker evliyken kendiniz alın eksikleri, şart mı eksiksiz eve evlenmek? Valla ben olsam karışmasın diye zırnık istememEşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
Kadın evi kendine düzüyor haberin olsun.
O zaman büyümeden evlenmeseydiniz. Parayı veren düdüğü çalar.Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
Yorumunu okuyunca canım çekti şimdi ben biraz yaprak dökümü seyredeyim yaa ne güzel bırakmıştim bir arakötü gelin ferhunde olacaksin
kayınvalideniz 300 bin masrafı zaten yaptı ve şimdi sizden 150 bin lirasını mı talep ediyor?Eşimi seviyorum sabretmeye çalışıyorum eşimi eziyor.Destegimi çekerim diyor.Esimle aramı bozdu.Babamda yola girdin sabret diyor.Suan çalışsam asgari ücret alicam kayınvalidem yaptığı 300 bin masrafi 150 bin e düşürmek istiyor babam olmazsa nasıl masraf karşılıcam
?Herşey dört dörtlük olsun istiyor.Gorsen kirada oturan fakir bir aile eşim.
ne? ne iyisi? yahu siz izmir-ankara arasında haç il varsa hepsinde adamla ayrı ayrı kavga eden üye değil misiniz?Bilseydim evlenirmiydim o kadar iyi duruyorlardı ki.Esim hircinlasti onun yüzünden
Kendi aralarında halletmisler babam ısrarla perdenin fiyatının yarısını göndereyim dedi yok sizden para istemem istemem diyor
Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.
sizin almanız gereken şeyleri aldınız siz yani. peki.Çalışırim.Almam gerekenleri aldım.Yeri geldi.Babam ben alırım.Diyor babam asla laf etmez.Kv gibi değil.
300 bin ne masrafı yapacakları eşya ortak alındı 62 bin tuttu.Ve beyaz eşyalar hep hediye geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?