Kayınvalide düğünü yapıyorum diye herşeye karisirim diyor.

Ortada kayınvalide.problemi varsa orda sözü geçmeyen, anne bu benim eşim sen de annemsin herkes yerini bilecek kimseyi kimseye ezdirmem karakteri yoksa orda evlilik olmaz. Kimseden bir şey kabul etmeyin zamanla evi tadilat da yaptrrsnz istedgnz perdeyi de alrsnz. Neden insanlar bir şey sahip olacağım diye ailelerini zora sokar da çene dinler anlamış değilim.
Biraz farklı taraftan bkin ben olsam bu şekilde hırçınlasiyor eşim dednz ya annesine karşı ilerde sizi dovmeye kadar gelir emin olun. Mecbur değilsinz ve asla baştan sabretmyn..nerden buluyrsnz itina ile böyle ana kuzularini anlamıyorum

Mıknatısla sanırım

9 bin maaş 8 bini krediye gidecek..
Ee siz ne yiyip içeceksiniz?
Neden evlendiniz bu şartlarda?
Kv. bir kere o eve girer çıkar sigarasını da yakar eşinizde sesini çıkaramaz çünkü kira faturaları da ödeyecekse kesilmemesi için susacak..
Siz iki yetişkin olarak bir ev kuramıyorsunuz..
Ev aslında kayınvalidenin bir nevi öyle görüyor..
Sizin bir iş bulup bulamayacağınız meçhul..
Eşiniz annesine zaten laf söyletmiyor siz söyleyeneceksiniZ o sinirlenecek falan…
Yani bu evliliğin sonu bana pek bir hayırlı gelmedi.

Boşanmaya gidiyor.

Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.
Yani ama.bu devirde de erkek tarafı diye herşeyi yıkmak ne kadar doğru. Herşey ateş pahası ,kadın size sinir olmustur büyük ihtimalle, burnunuzdan getiriyor bu nedenden. Yani birşeylerin ucundan tutmak da zor olmamalı.

Çalışırken tazminat almak ,işsizlik maaşı almak için gözü açıklık edip nikahı evvelden koyip işten cikinca böyle elinizde patladı işte.

Akıllı insan çalışmaya devam eder son dakikaya kadar ,aldığı maaşla ihtiyaçlarını karşılardı.

Bende evlenirken ailemin öyle.kenarda beş kuruşu yoktu , lisans mezunuyum çok da dengim olmayan bir işte asgari ücretle çalışıp beyaz eşyaların hepsini,koltuk takımı ,halılar ,tüm çeyizlik olabilecek mutfak aletleri ,nevresim vs herşeyi aldım. Sırf ilerde başım dik olsun diye.

Bizde erkek tarafı alır herşeyi bunu erkek tarafına nisanda başta belirtiyorlar.Ama annesi birşey almaya yanaşmadı.Esim ilk başlarda şikayet ediyordu.Zaten ben söyledikçe annesi haklı oldu.
Bayılazam hala bizde erkek tarafı alır diyor. Madem bu eski adetleri devam ettirmeye heveslisiniz, o zaman kaynanaya da laf etmeyeceksin. Hatta sana ayrı ev açtıklarına şükret. Birlikte de yaşayabilirdiniz. Onlarda öyledir eskiden.

Ben bunları aldım.Gicikligina yapıyor zaten.

Ailem istemedi karşı çıktı eşyaları ortak almaya babam baktı.Huzur vermiyorlar hadi bizde masraf yapalım önce tamam dedi.Sonra yok baban dalga geçti ben oducem yaptı.

Size hiçbir şey ders olmaz. Eşinizi övüp durmuşsunuz bu konuda ama önceki açtığınız konuları da biliyoruz.
Göz göre göre olmayacak bir evliliğin peşine gidiyorsunuz.
Eşya, düğün kısmında sizde de hatalar var. Kafa olarak eskiledesiniz hâla.
Babanıza dediğiniz gibi olacak, geri döneceksiniz zaten ama nişanlıyken geri adım atamayan siz, aman kızım sabret diyen babaniz olduğu sürece de boşanmanız da zor.
Bosuna yapılıyor size yorumlar.

Günaydın.

Ayrılmayacağına göre bu iş artarak devam eder, bilgin olsun.

Hele bir de bebek olunca gör, evine yerleşir.

Bu arada anneciğine çok üzüldüm. Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah arkadaşım.

Boşu boşuna bir hafta harcama, bu işten hayır gelmeyecek. Adamdan da soğumuşsun zaten. Yazık etme zamanına. Kendi hayatını elinle mahvediyorsun

Allah razı olsun.Sagolun.Ayrilmayi hem istiyorum hemde istemiyorum.

Allah razı olsun.Sagolun.Ayrilmayi hem istiyorum hemde istemiyorum.
Amin inşallah. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Ayrılmayı istememe sebebin ele güne karşı ne deriz diye düşünüyorsun galiba. Anlıyorum ama bu evlilikte yıpranan sen olursun hiç kimseye bir şey olmaz.

Eşim 9600 kusur lira maaş aliyor.8000 lira taksit ödeyecek.Kira kv odeyecekmis.Afedersiniz benim bölüm öter hesabı yapıyor.Esimi bunaltiyor.
E bu iş kiranızı ödeyemiyorum birlikte yaşayalıma döner kısa sürede o zaman ne yapacaksınız?

Ama sizde de suç kv ye de çok yuklenilmiş. Kirasını ödeyebilcek bir adamla evlenin ya da bi zahmet gidin siz de çalışın da kv nin değil sizin borunuz ötsün.

Kv hakli. Maddi destek istemiyoruz o halde diyemiuorsunuz kv ye. Ayrica hesabini 3lbette yapmalı. Parayı agactan toplamiyirdur. Ben kv yerinde olsam kurus vermem size. Bu aileler saf mi oluyor ne. Sizde kv yi ilerde eve almayacak yapı bile varben olsam hic emek vermezdim

Hak yani evde sigara tuttururum demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…