kayınvalide evi temizlemek

Kayinvalidem kac kere bana evini temizletmeye calisti, ben annemin evinde toz bile almadim kusura bakmayin deyip kabul etmedim. Arkadaslar hakli, esek olana semer vuran cok olur...

Ev işinden nefret ediyorum, ama mecbur kendi işimi yapıyorum. Ama nasıl ki anneme yardım etmekten gocunmuyorsam, kayınvalideme de gönüllü yardım ederim. Bu durum bana çok anormal gelmiyor.

Ama eşim bana bunu söylerse zıtlanabilirim. Gönüllü zaten yaparım, söylerse sanırım hoşuma gitmez.

Temizler ne olacak Allah rızası için ne varki bunda sürekli olmadıkça sonra.Onlarda bizim anamiz Babamız. Ama biz onlara torun baktirmayi biliyoruz.

eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
yalan yok ki esimin annesi icin kendi anneme yapmadigim fedakarliklari yaptim. fakat sizin esinizin annesinin beklediginden farkli manalarda.
misal alyansi calinmisti ve yenisi alinmamisti, gittim assos'tanzumrut yuzuk aldim.
her bayramda vakko'dan esarp aldim.
gibi gibi...
o zaman evli degildik.
benim ailemin degeri gosterme sekli bunlardi, ben de aldigim terbiyeye uygun ifade ettim kendimi.
evlenmeden evvel kendisi bana savas acti, butun hediyelerimi bim poseti icerisinde bana kargoladi. o gunu takip eden yaptiklari ile de aramizdaki butun bag bitti.
kendisi icin bir bardak su dahi tasimam, degil ki temizlik.
ha... eskisi gibi olsaydi iliskimiz, yine temizlik yapmazdim evinde. eger ki kendisinin yardimci tutacak imkani yok ise, esime onu o yasa getiren anne icin bir yardimci ayarlamasi gerektigini dikte ederdim.

kadın hasta diye bi börek yaptık yardım olsun diye suyunu çıkardı
Yok artık
Börek acmak nedir yaa? Bence sen kendine eziyet etmissin
+1
Kiz ben bu yorumu yeni okudum ama ben de benzer yorumu yapmışım :)
aklin yolu bir

yazik kiza da...

O gelininizin nankör ve hadsizligi dogru olani yapmissiniz ailecek
Kimi oylesini ister bulamaz bulan da kiymet bilmez

demir eksikliği yorgun bırakıyor insani
bende de var valla ne isler yaptim zamaninda ama artik akillandim
acikcasi su an kendi evimi bile cok tenizleyemiyorum camlari silmek için birini cagirmam lazim

Senin hastalığıni onemsemeyip temizlik yap diye zorlayan adamdan koca olmaz
seni el.ustunde tutması lazim aslında
Annem(kayinvalidem) buyuk temizlk oldugunda bile cagirmaz esimde git demez ben israr ederim yardima gelicem diye kiyamam ona tek basina yorulur ama her tezmiliktede gidilmez yani bence eli ayagi tutuyosa kendi yapabilir.
masallah Allah herkese öyle anne (kv) nasip.etsin

Sen benim karim olacaksin iki bulsaik yikammissin evi temizlemissin cok mu diyor zihniyet bu degistirebilirim anlar sandim olmadi
Ne yani karisi olunca ev isi yapmak mecbur muymus?
O anasina yardim etmez de sen daha esi bile değilken neden kendini paralayasin ki?
Bence adam masum değil cok acimasiz ve bencil

eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
Büyük konuşmayayım da temizlikçi tutup giderim kendini kullandırtma bir defa sen götür birdaha derse kv ,buyur anne bayanın numarası gerekince çağırırsınız dersin

annem 59 yaşında, temizlik yapmak için en olmayacak hastalık olan bel fıtığından muzdarip yine de bırakın temizliği, onlara yemeğe gittiğimizde mutfağa girişsem kavga eder benimle.
keza kayınvalidem 57 yaşında onun da romatizmal hastalığı ve ellerinde sinir sıkışması var. temizlik yapma konusu şimdiye kadar hiç geçmedi aramızda, hatta ben hamile ve lohusayken o teklif etti evimi temizlemeyi ben kesinlikle izin vermedim.
çok acil bir durum olmadıkça temizlik yapmam, gerekiyorsa yardımcı ablamı gönderirim.
yorumları okumadım ama maddi durum açısından bir sorun yoksa siz de yardımcı teklif edin. hangi devirde yaşıyoruz?

Eşine şöyle söyle "Kendimede 1 temizlikçi istiyorum hayatım hazır annenin evini temizlikçi bul bulunca bizede gelsinde her yeri tertemiz yapıp gitsin ne mutlu edersin benide annenide

Yaşlıysa yapamıyorsa mutlaka..ama gezmeye gelince fellik fellikse o kadar da değil.. Gitsin temizlikçi tutsun be canım

Daha evli değilsin nişanlı değilsin anneme yardımda yardım diyen bi erkekkkk
Sen su saatten sonra noterden onaylı anlaşmada yapsan bu erkek yine yardım et yardım et der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…