eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.
yahu ne kaynanalar varKesinlikle yapmam yapmıyorum da, zaten şu sıralar anasına da oğluna da sinir oluyorum. Bir keresinde kayınvalide temizlik yapacağım ama hiç halim yok çok hastayım yardım eden olsa dedi, vallahi ben hem çalışıyorum hem iki çocukla kendi evime zor yetişiyorum tut bir kadın yaptır dedim param yok dedi ben veririm dedim ve verdim. O parayı benden aldı temizliğini de kendisi yaptı ve hiç utanmadı.
hala ne dert anlatıyorsun ne aşkı kafayı mı yedin yahu? yazık ya kendinizi böyle kullandırmayın nolur gençleraynen aşık oluncaçok fekadar oluyorum kıymet bilirler sandım ama öyle insanlar değillermiş
aynen annesi de hastayım der ama gezmeye gelince gezer yaparım beğenmez bi deKv durumuna bağlı tabi ki.... ben benimkine yardım etmem çünkü o benden daha güçlü kuvvetli sıktı mi suyunu çıkartır
Ben de zaten çok becerikli sayılmam kendi evimin işini zor yaptığım için eşim de böyle birşey talep etmez bile
Ama geçenlerde tadilat oldu evinde ev berbat haldeydi ve kadıncağız hem çalışıp hem işlere yetişemedi yemek yapıp götürdüm işte ortalıkta dolaşıp yardım ettim ayak işlerine o kadar yani....
Çok iyi anlaşamasak da vicdanım el vermiyor tek yapmasına
peki kullanıldığını anlasan yaparmsın temizlik ve yapacaksın diye sana dayatılsatemizlerim canim ne olacak :)
bi de yaptığımı beğenmeyip arkamdan dedikodu yapıyorlar kadın diyo pek hamarat değil benim salak sevgilim de ben konuşurum kendine çeki düzen verir diyo
aynen annesi de hastayım der ama gezmeye gelince gezer yaparım beğenmez bi de
ne acayip terbiyesiz insanlara düşmüşüm daha sevgiliyiz beni annesiyle tanıştırıyor kadın beni bir buçuk ay sonra temizliğe çağırabiliyor manyak mıdır nedir ve sevgilim de bunu normal görüyo
başka bi gün kadın temizlik yaptığında niye haziranı çağırmadın diyor
tüm bunların farkindasin. Ne yapmayı düşünüyorsun ?bi de yaptığımı beğenmeyip arkamdan dedikodu yapıyorlar kadın diyo pek hamarat değil benim salak sevgilim de ben konuşurum kendine çeki düzen verir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?