kayınvalide evi temizlemek

şu an beni kaybetmemek için oynadığını düşünüyorum değişebileceğine inanmıyorum ben de onu affetmiş gibi herşey yolundaymış gibi davranıp gene aynı şeyleri yapınca ayrılmayı düşünüyorum

geleceğini film şeridi gibi görmeye çalış. Korku filminin içine dusmen an meselesi. kurtar kendini bu durumdan. Ne annesi ne erkek arkadaşın akıllı. Ikiside zir deli bana göre.

geleceğini film şeridi gibi görmeye çalış. Korku filminin içine dusmen an meselesi. kurtar kendini bu durumdan. Ne annesi ne erkek arkadaşın akıllı. Ikiside zir deli bana göre.
aynen öyleler
şu an oynuyor bana neyi bahane edip ayrılacağım ki bunları anlatsam yapmayacağım etmeyeceğim diyecek ama inanmıyorum ona öyle bi an olmalı ki ona söyleycek söz bırakmadan ayrılmalıyım

Mecbur tutuyorsa kesin hakkımı arar kavga ederim 1 defa yaptın mı vazife oluyor , sanki mecburmusun gibi hem sen yaparsın bir günde yapma senden kötüsü olmaz

Hakkaten çok terbiyesizlermiş hadi kv ister yani kendine kul köle olacak birini ama adam seni ezdirmemeli yani

Annem der ki ben kızımı ona buna temizlik yapıp köle olsun diye doğurmadım

Gezmeye güne de senden once yola duserler ise gelince hep hastalar,gicik oluyorum ya baska benim kv ye

Kv evine geldiğimde kendi ısrarımla bir iki defa süpürge yapmışlığım var. Ara sıra bulaşık da yıkarım eşim hem sevinir hem bozulur bulaşık sana mı kaldı diye. Ya da bana rol kesiyor bilemiyorum ama illa git şunu yap gibi ısrarı olmadı. Daha büyük temizlikten bahsediyorsak cam silmek gibi onu kendi evimde de yapmadığım için çıkıp sileyim desem de izin vermez. Sen daha sevgiliyken adam seni annesinin gündelikçisi gibi görmeye başlamış kusura bakma. Ha kv eli ayağı tutmazsa yapmam gerekirse yaparım da yani, ama o dediğin tansiyon şeker kimde yok ki.ben gitsem bende de çıkar

Bak benim gibi yapacaksın;evi temizlerken sandalyeden düşeceksin arada,sonra üst dolapların içlerini temizlerken parmaklarının ucunda dolaba uzanamıyor gibi yapacaksın,o zaman eşin zaten senden öyle bir talepte bulunmuyor

koptum gülmekten ben öyle bişey apsam bişey bilmiyor hamarat değil diyorlar

kız bigün yemek yicez salata yapıyorum elimi kestim kadına x teyze elimi kestim dedim bana bıçak tutmayı bilmiyorsun dedi

kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo
Yardim etmelisin bence bu her insanin gorevi onlar bizi buyutene kadar ne eziyetler cekiyor sizde kaynana adayisiniz bunu unutmayin .Bu gelinler niye bukadar tembellik ediyor anlamiyorum ne var iki supurge yapsaniz .Neden yardimdan kaciniliyor kendi anneniz cagirsa kosa kosa gidersiniz.

koptum gülmekten ben öyle bişey apsam bişey bilmiyor hamarat değil diyorlar
Tamam işte boşver desinler daha iyi,en azından bu nasıl olsa daha kendi evini temizlemeyi beceremiyor diye olay mahalinden hızlıca uzaklaşırlar.

Ben evlenirken milletin gözüne gircem diye yaptım dolmaları,içli köfteleri,şimdi yemekli misafir çağırılırken hemen yamuk nerdesin

Ben ettim sen etme dostum,kaç kurtar kendini.

Canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama yaşlı ve eli gerçekten iş tutmayanlar için.55 yaş bence genç bir yaş,tamam yatalak bir hasta olsa neyse ama gezmeye gidebilecek gücü olan birisi evinide pekala temizleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…