ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şu an bi hafta önce ayrıldım geldi kapımdda yattı hatalarımı anladım vs dedi ama güvenemiyorum şu anda gönlümü almak için bir sürü şey yapıyo ama güvenemiyorumtüm bunların farkindasin. Ne yapmayı düşünüyorsun ?
geleceğini film şeridi gibi görmeye çalış. Korku filminin içine dusmen an meselesi. kurtar kendini bu durumdan. Ne annesi ne erkek arkadaşın akıllı. Ikiside zir deli bana göre.ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şu an bi hafta önce ayrıldım geldi kapımdda yattı hatalarımı anladım vs dedi ama güvenemiyorum şu anda gönlümü almak için bir sürü şey yapıyo ama güvenemiyorum
evli olsan bile kayinvaliden senden evini temizlemeyi isteyemez. ne cüret bunların yaptığı hayret bir şey.bazı sorunları hallettik ama bu konuda hala diretiyor
aynen öylelergeleceğini film şeridi gibi görmeye çalış. Korku filminin içine dusmen an meselesi. kurtar kendini bu durumdan. Ne annesi ne erkek arkadaşın akıllı. Ikiside zir deli bana göre.
ah cnm istiyolar maalesef yarısı böyle bu kv lerinevli olsan bile kayinvaliden senden evini temizlemeyi isteyemez. ne cüret bunların yaptığı hayret bir şey.
eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
bi de yaptığımı beğenmeyip arkamdan dedikodu yapıyorlar kadın diyo pek hamarat değil benim salak sevgilim de ben konuşurum kendine çeki düzen verir diyo
aynen annesi de hastayım der ama gezmeye gelince gezer yaparım beğenmez bi de
ne acayip terbiyesiz insanlara düşmüşüm daha sevgiliyiz beni annesiyle tanıştırıyor kadın beni bir buçuk ay sonra temizliğe çağırabiliyor manyak mıdır nedir ve sevgilim de bunu normal görüyo
başka bi gün kadın temizlik yaptığında niye haziranı çağırmadın diyor
eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
koptum gülmekten ben öyle bişey apsam bişey bilmiyor hamarat değil diyorlarBak benim gibi yapacaksın;evi temizlerken sandalyeden düşeceksin arada,sonra üst dolapların içlerini temizlerken parmaklarının ucunda dolaba uzanamıyor gibi yapacaksın,o zaman eşin zaten senden öyle bir talepte bulunmuyor
kız bigün yemek yicez salata yapıyorum elimi kestim kadına x teyze elimi kestim dedim bana bıçak tutmayı bilmiyorsun dediBak benim gibi yapacaksın;evi temizlerken sandalyeden düşeceksin arada,sonra üst dolapların içlerini temizlerken parmaklarının ucunda dolaba uzanamıyor gibi yapacaksın,o zaman eşin zaten senden öyle bir talepte bulunmuyor
Yardim etmelisin bence bu her insanin gorevi onlar bizi buyutene kadar ne eziyetler cekiyor sizde kaynana adayisiniz bunu unutmayin .Bu gelinler niye bukadar tembellik ediyor anlamiyorum ne var iki supurge yapsaniz .Neden yardimdan kaciniliyor kendi anneniz cagirsa kosa kosa gidersiniz.kadın 55 yaşında kilolu tansiyonu şekeri var ama gezmeye gelince fellik fellik geziyo
Tamam işte boşver desinler daha iyi,en azından bu nasıl olsa daha kendi evini temizlemeyi beceremiyor diye olay mahalinden hızlıca uzaklaşırlar.koptum gülmekten ben öyle bişey apsam bişey bilmiyor hamarat değil diyorlar
Canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama yaşlı ve eli gerçekten iş tutmayanlar için.55 yaş bence genç bir yaş,tamam yatalak bir hasta olsa neyse ama gezmeye gidebilecek gücü olan birisi evinide pekala temizleyebilir.Yardim etmelisin bence bu her insanin gorevi onlar bizi buyutene kadar ne eziyetler cekiyor sizde kaynana adayisiniz bunu unutmayin .Bu gelinler niye bukadar tembellik ediyor anlamiyorum ne var iki supurge yapsaniz .Neden yardimdan kaciniliyor kendi anneniz cagirsa kosa kosa gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?