kayınvalide evi temizlemek

Annem(kayinvalidem) buyuk temizlk oldugunda bile cagirmaz esimde git demez ben israr ederim yardima gelicem diye kiyamam ona tek basina yorulur ama her tezmiliktede gidilmez yani bence eli ayagi tutuyosa kendi yapabilir.

Anneye ve eşe göre değişir.

Ben evliligimin ilk yıllarında kayinvalidemin ricalari üstüne temizlik yapıyordum ama eşim her seferinde annesine laf söylüyordu neden karıma islerini yaptiriyorsun diye. .

Of ya hep böyle oluyor niye anlamıyorum, bizde yaşadık bunları.

Daha sevgilisiniz ve size bunu deme curetinde bulunuyor.
Çok yuzgoz olmuşsunuz, hata sizde.

Temizlemedim, temizlemem de çünkü 52 yaşında yalandan hasta, gezmeye gelince turp gibi valla bana bile taş çıkarıyor.
Bi zahmet alışveriş merkezlerini eksiksiz dolaşacağına evine iki süpürge tutsun yani.
Ama çok yaşlı, gerçekten hasta ve yapacak kimsesi olmasaydı, oğluşundan parasını alır, temizlikçi tutardım.

En son geçen bayram da kaynanacıımmm böyle bi ağzımı yokladı temizlikle ilgili, duymamazlığa geldim, tekrar söyleseydi kızın var o temizleyebilir benden önce onun görevi diyecektim.

Ay yok artik ya bu annesine bedava hizmetci ariyor kesinlikle uzak dur gercekten geri kafaliymis. Ve tam anaci biri .gelecegini gordum suanda. Aman aman dusman basina

bnm kayınvalideciğim gerçekten hasta. sağ tarafı felçli ama geçirdiği hastalığa göre çok iyi durumda maşallah çok şükür kendi işini görebiliyo yavaşta olsa yürüyo. tabii temizliğini yapamıyo. bir yıllık evliyim ve düğünden sonra ilk defa bu yaz gidip kaldm çnkü uzağız. kıyamam kendince temizlik yapmaya çalışıyo ama çok yetersiz. ev çok pisti tabiki böyle bi durumda yardm etmemek vicdansızlık olr yani demk istediğim duruma göre değişebilecek bi konu bu. bundan sonrası içnde temizlikçi tutmaya ikna etmeye çalştık ama inşallah işe yarar. millet laf eder diye istemedi kayınvalidem malesf bnm en nefret ettğim düşünce tarzı

Bizim evimizde yardımcı var ama eşim benden böyle birşey istese yapardım. Kendisi de yardım ederdi.

Bu biraz eşinizle aranızdaki iletişimle alakalı. Ben eşimden istesem, beni kırmaz yapar, o benden istese, ben de onu kırmazdım.

eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
55 yaş en dinç olan yaştır gezmeye gelince gücü bulan insan evini temizlemeyede gücü olur...belki eşinin annesi istiyordur evini sana temizletmeyi oğluna bunu söylemiştir...kendi direk söyleyemiyorsa sana

Henuz esim degil sevgilim durumun sacmaligi burda ayrica sevgilim de bu kafada bi insan

Temizlerim niye temizlemeyeyim ki siz kendi annenizin evini hiç mi temizlemediniz yardım etmediniz. Eli ayağı tutuyor da olsa yaşı geçkin bir insan, bir rahatsızlığı olabilir o oturup siz temizleyecek halinizde yok öyle bir durumda zaten beraber yapılır ama bir rahatsızlığı varsa sizde temizleyebilirsiniz. Aranızda bir sorun yoksa bu nedenle sorun çıkarmak yersiz. Ben hizmetçi miyim muhabbetine girilmemeli bence.

Valla eli ayagi tutuyo herkes kendi isini yapsin ben gordum ki insan kullanmayi seviyo ve gorgusuz kadinla tanisali bi bucuk ay olmus beni temizlige cagirqbiliyo daha sevgiliyiz

sevgilinin yaptığıda çok ilginçmiş seni denemek için çağrması doğru değl bnce çok cahilce. bn annemin evnde ne temzlik yapardm ne yemek. ama evlenince zatn mecburen yapıyosun böyle deneme muhabetine hç gerek yok

Kadinin isini yaptirmayi seven bi insan oldugunu gordugum icin hic istemiyorum yapmayai ama sevgi
Ne saçmA yapamayabilirsin buna göre mi seni hayatında tutucak
Gerikafali iste ayrildim kafasina biseyler dank etti ama. Su anne evini temizleme konusunda hala anlasamiyoruz herseyi gectim ben hasta insanim bari bunu dusun yapma der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…