- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
aslında sevgilime de bi yandan üzülüyorum çünkü biliyrum ki kadın işini yaptıracak gelin istiyor o da hayır diyemiyor hem üzülür diye hem de kendisi de biraz o kafada maalesef
bana yapmadığım zaman hesap soruldu
diyordur bence ama sadece demekle kalıyorÜzgünüm ama bu iyi niyetinizin size hiçbir faydası dokunmadığı gibi zararı da olacaktır.
Sevgiliniz de sizin için üzülüyo mudur acaba ? ''Sırf annemi razı etmek için sevdiğim kızı eziyor, ezdiriyorum'' diyo mudur mesela ?
Cok afedersknde kaynana oha yanı.amma yüzsüzmüşKesinlikle yapmam yapmıyorum da, zaten şu sıralar anasına da oğluna da sinir oluyorum. Bir keresinde kayınvalide temizlik yapacağım ama hiç halim yok çok hastayım yardım eden olsa dedi, vallahi ben hem çalışıyorum hem iki çocukla kendi evime zor yetişiyorum tut bir kadın yaptır dedim param yok dedi ben veririm dedim ve verdim. O parayı benden aldı temizliğini de kendisi yaptı ve hiç utanmadı.
Kesinlikle temizlemem ..eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
Benim burda okuduğum kv-gelin problemlerinin yüzde 99'u annesine hiç bir kötülüğü konduramayan ana kuzusu oğlanlar yüzünden.diyordur bence ama sadece demekle kalıyor
üstelik hasta olan benim skolyoz var bende ağır kaldırmamam lazım uzun süre ayakta kalmamam lazım sevgilimde annesi de bunu bildiği halde bana iş yaptırdılar
ayrıca skolyozum artık akciğerleirimi etkiliyo yüzde 70 ini kullanabiliyorum akciğerleimn buna rağmen yap diyebiliyor kendi bi grip olur 7 gün yataktan kalkmaz ben hasta olurum inanmaz
Şaka gibi bir insansın gerçekten.aslında sevgilime de bi yandan üzülüyorum çünkü biliyrum ki kadın işini yaptıracak gelin istiyor o da hayır diyemiyor hem üzülür diye hem de kendisi de biraz o kafada maalesef
Cok afedersknde kaynana oha yanı.amma yüzsüzmüş
Bu kafayla devam edersen yarın sevgiline değil kendine üzülürsün!!aslında sevgilime de bi yandan üzülüyorum çünkü biliyrum ki kadın işini yaptıracak gelin istiyor o da hayır diyemiyor hem üzülür diye hem de kendisi de biraz o kafada maalesef
aslında sevgilime de bi yandan üzülüyorum çünkü biliyrum ki kadın işini yaptıracak gelin istiyor o da hayır diyemiyor hem üzülür diye hem de kendisi de biraz o kafada maalesef
O yaşta işini yapmaya erinirse kiloda alır şeker hastası da olur. Bizim millette şu var ; eğer bir çocuğun evlendiyse tamam yaşlandın sen elini eteğini çek işten güçten! Yaş kaç olursa olsun böyle yapıyorlar.sadece bayram temizliği olsa ok ama her gittiğimde eve iş yapmamı istiyor sevgilimde kadın da çünkü annesi öyle bi gelin istiyo sevgilim de onun sözüne gidiyo ve beni yapmam için zorluyo 55 yaşında kadın kilolu şekeri tansiyonu vs var aa eli ayağı tutuyo gezmeye gelince gezer
Yuh nasıl insan bunlar ya hangi çağdan kalmışlar!benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?