kayınvalide hayatımı mahvetti...

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım

bence önemli bir şey değil büyütmeyin kendince alınganlık yapmış sizde çok hassas davranıyorsunuz,
hem çocuğunuza da bakacakmış gönlünü alın gerçek bir
sorun haline getirmeyin.

sorun ne anlamadım.hayatınızı mahvedecek kadar.normal geldibana.lohusalık deprasyonundasınız galiba.tepkileriniz biraz abartılı.

ya altında yatan başka dertler yoksa sanki abartmışsınız? anane babane torun sevmeye geldiğinde hayır cevabına çok kırılır, 10 dk geç uyusaydı çocuk ne olurdu sanki kadına hayır demişsiniz
haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..
Bu arada bebişten dolayı çok iyi anlatamadım , kusura bakmayın

anlaşılan gerçek anlamda mahvedilen hayat hikayelerinden haberiniz yok.

bende bu olayda mahvolacak bir şey göremedim açıkçası siz sanırım duygusal davrandınız biraz,belkı o da alındı...

gelir geçer olur bu tarz şeyler çok takmayın bence.

Hayatınızı nasıl mahvetmiş kayınvalide,ayrıca kayınvalide size kırılmakta haklı 10 dk kucağına verebilirdiniz hiçbir şey olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…