- Konu Sahibi fairylove23
-
yaa daha neler neler... ama ortam okadar gerildi ki benim anlatımım zayıf kalıyor...hayatınızı mı mahvetti? Allah başka dert vermesin
sorun ne anlamadım.hayatınızı mahvedecek kadar.normal geldibana.lohusalık deprasyonundasınız galiba.tepkileriniz biraz abartılı.merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..ya altında yatan başka dertler yoksa sanki abartmışsınız? anane babane torun sevmeye geldiğinde hayır cevabına çok kırılır, 10 dk geç uyusaydı çocuk ne olurdu sanki kadına hayır demişsiniz
anlaşılan gerçek anlamda mahvedilen hayat hikayelerinden haberiniz yok.merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
o zaman o yaptıklarını söyle bu inanılmaz basit birşey çünkü hepimizin yadırgaması normalben onun yaptıklarını hep içime attım , görmezden geldim. :En ufak bişeyde böyle olunca ağrıma gitti , hak etmedim ben .
Hayatınızı nasıl mahvetmiş kayınvalide,ayrıca kayınvalide size kırılmakta haklı 10 dk kucağına verebilirdiniz hiçbir şey olmazdı.merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?