kayınvalide hayatımı mahvetti...

severek evlenmis kacarak evlenmis kaynanayla gorumce ile ayni evde yasamis onlarin yuzunden okulu birakmis aileyi arkadaslari yasadigi yeri birakmis ve onlara kole olmus cocuk verdikden sonra hersey cikarimiz icindi diye yuzune vurulmus(oturum icin) evden kovulmus kucaginda 5aylik bebeyle nereye gideceni bilemeden hayatini sifirdan kuran biri olarak kaynanam hayatimi mahvetti demedim hayirlisi kaderimdir dedim yoluma devam ettim, basligi gorunce cok merak ettim... gercekten mahvetmis hayatini vay be!!!

Allah yardimcin olsun arkadasim, senin yasadiklarin ve buna benzer seyleri okudukca gordukca duydukca konu sahibinin (kimse kusura bakmasin ama) simarikliklarina yorum yapmaya bile utaniyorum

şimdi çocugu kucağında getirmişsin kadın alayım deyince de yok uyuyacak demişsin burdan senin içinin niyetini anlayamaz kimse dışradan bakınca çocugu sakınıyormuşsun gibi duruyor.
kayınvalidenin diğer hareketi ise herkesin yaptığı aptalca kaprislerden. canımı sıktı diyebilirsin. hayatımı mahvetti ne ya. bunun zayıf anlatımla ilgisi yok ortada mahvolan bi hayat yok sanki 3 çocukla sokakta kaldın

ben onun yaptıklarını hep içime attım , görmezden geldim. :En ufak bişeyde böyle olunca ağrıma gitti , hak etmedim ben .
içinize attıklarınız daha önemliyse ve böyle bir olayagereğinden fazla tepki vermekle kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz.içinizdekileri uygun dille zamanında dile getirin bence.yoksa olumsuz enerji birikimi daha kötü oluyor.

bunca yıllık ömrümden anladığım;hislerini ifade etmez ve karşı tarafın anlamasını beklersen çok bekliyorsun.kimse niyet okuyamıyor.okusa da doğu okuyamıyor.iletişim kazaları kaçınılmaz oluyor sonra.

Allah yardimcin olsun arkadasim, senin yasadiklarin ve buna benzer seyleri okudukca gordukca duydukca konu sahibinin (kimse kusura bakmasin ama) simarikliklarina yorum yapmaya bile utaniyorum
Allah razi olsun dostum :) yasadigim surece Allahdan umudumu kesmem ! kucuk seylere alinacak hayatim olmadi hic bizaman ama olsun bunada sukur! Allahdan gelen herseye raziyim

Benim anlamadığım bu çocuk sürekli uyuyor mu? Kahvaltıda uyumuş, kahvaltıdan sonra çay keyfinde bi daha uyumuş, oturma odasına geçince onlar gidene kadar uyumuş. Bütün gün uyumuş yani.

O kayınvalideye de allah sabır versin.

Kayınvalideniz haklı..Uyuyacak deyip vermemişsiniz. Sizin çocuğunuz onunda torunu..En sinir olduğum şeydir babaanneden,anneanneden,dededen torunlarını esirgemek,vermemek bahaneler bulmak!!! Ne var canım sevsin kadın..Ayrıca amma da abartmışsın o konu başlığı ne öyle?

keşke benim kayınvalide istese de,çocuğu alayım mı seveyim mi dese? Seve seve veririm bizimki de buzdolabı...

öylesine böylesi,böylesine de öylesi ahh ahh

Ayrıca Kayınvalidenizin de gönlünü alın yanlış hissetmiş olabilir..Kadın kırılsa da haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…