- Konu Sahibi fairylove23
-
Allah yardimcin olsun arkadasim, senin yasadiklarin ve buna benzer seyleri okudukca gordukca duydukca konu sahibinin (kimse kusura bakmasin ama) simarikliklarina yorum yapmaya bile utaniyorumseverek evlenmis kacarak evlenmis kaynanayla gorumce ile ayni evde yasamis onlarin yuzunden okulu birakmis aileyi arkadaslari yasadigi yeri birakmis ve onlara kole olmus cocuk verdikden sonra hersey cikarimiz icindi diye yuzune vurulmus(oturum icin) evden kovulmus kucaginda 5aylik bebeyle nereye gideceni bilemeden hayatini sifirdan kuran biri olarak kaynanam hayatimi mahvetti demedim hayirlisi kaderimdir dedim yoluma devam ettim, basligi gorunce cok merak ettim... gercekten mahvetmis hayatini vay be!!!
içinize attıklarınız daha önemliyse ve böyle bir olayagereğinden fazla tepki vermekle kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz.içinizdekileri uygun dille zamanında dile getirin bence.yoksa olumsuz enerji birikimi daha kötü oluyor.ben onun yaptıklarını hep içime attım , görmezden geldim. :En ufak bişeyde böyle olunca ağrıma gitti , hak etmedim ben .
bunca yıllık ömrümden anladığım;hislerini ifade etmez ve karşı tarafın anlamasını beklersen çok bekliyorsun.kimse niyet okuyamıyor.okusa da doğu okuyamıyor.iletişim kazaları kaçınılmaz oluyor sonra.haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..
Bu arada bebişten dolayı çok iyi anlatamadım , kusura bakmayın
Allah razi olsun dostum :) yasadigim surece Allahdan umudumu kesmem ! kucuk seylere alinacak hayatim olmadi hic bizaman ama olsun bunada sukur! Allahdan gelen herseye raziyimAllah yardimcin olsun arkadasim, senin yasadiklarin ve buna benzer seyleri okudukca gordukca duydukca konu sahibinin (kimse kusura bakmasin ama) simarikliklarina yorum yapmaya bile utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?