kayınvalide hayatımı mahvetti...

Benim kayınvalideyi yollayımda hayat basıl mahvediliyor gör canım allahdan eşim destekde evliliğimiz başarıyla devam ediyor yoksa ota çöpe laf bulan kvde çekilirmiydi keşke sorunumçoçuğumu sevmemek olsaydı ben razıydım kızlarınınkini can diyen kadın oğlununkine el diyo bide bunu benle ve ailemle paylaştı deme bari sus içinde tut deme yok yapamaz çatlar elin kızının taşıdığını çıkardığını sevemiyom ben dünür candan sen nasıl seviyon yeğenlerini dedi bak bana kızların çoçuklarına canımı veririm oğlanınkilere düşünmem lazım dedi manyakkkk bari annemle paylaşma bunu bunlada sınırlı değil yaptıkları emin ol seninki zemzemle yıkanmış benimkinin yanında yinede sorun etmiyorum bu yaşdan sonra onu eğitemem böyle gelmiş böyle gidecek diye kabul etmesini öğrendim

Ay bacim sen nasıl katlaniyorsun o kaynana ya öyle kadın resmen hayatını zindana çevirmiş. Düşünsene sana sabah sevdimya demiş neka seytanmis vuu

Bence odadan cikmamakla çok ayip etmissiniz. Hakikatten bende hayatimi mahvetti diyince neyse bazi seylrri gormeyiverin. Boyle ufak seylerden bu duygulara kapilirsaniz cok uzulursunuz.

Ben kaynanama gripken öpmesen dedim diye kiyameti koparmisti
Kadin gripten gozunu acamiydu bogazini sarmis sarmalanmis sapur supur cocugumu opmesine sinir olmustum kendi dusunmesi gerekirken yine suclu bendim

Kv sana bisy dememis benimki gibi saysaydi terk ederdin evi heralde

Kayınvalidenize açıkça anne çayını rahat rahat iç istersen kahvaltını bölme ben tutayım sen kahvaltını yapana kadar daha sonra da sen tutarsın ben kahvaltımı yaparım deseniz anlardı herhalde ve kırılmazdı. Ayrıca sırf kayınvalideniz size sabah sevdimya yeter dedi diye (ki haksızda sayılmaz) çocuğu odaya uyutmak için götürmek ve sonrada yanlarına hiç çıkmamak bana göre büyük bir ayıp hatalı olan sizsiniz.

büyütülcek bir sorun yok sizin alındığınız gibi kv alınmış..bu çok doğal..sevmesi için izin istenmez yani..biraz hata olmuş..

Bu kadar dert edeceğinize.. O zaman niyetinizi açık açık söylemeliydiniz.
Anne sen çayını rahat iç uyur şimdi.
İçerde rahat rahat veririm kucağına diye söylemek bu kadar zor mu
Ayrıca sizin başka odaya gidip onlar gidene kadar çıkmamanız büyük bir saygısızlıktır bence...

ben de hala bişey çıkacak diye okuyorum. Vaktime yazık oldu gözleriMden özür dilerim.

Konu başlığı anlatımıniza göre ağır olmamış mi ??

Ay bacim sen nasıl katlaniyorsun o kaynana ya öyle kadın resmen hayatını zindana çevirmiş. Düşünsene sana sabah sevdimya demiş neka seytanmis vuu

Ya evet nasıl kalkar bu lafın altından.... bitttii silmeli bence erkek tarafını

Bu kadar ufak seylere takilma canim bence.. Neler neler yasayanlar vardir seninki bence kafaya takmaya degmez takilmaa boyle seylere

lohusa karamsarlığımı diyeyim depresyonu mu diyeyim o bende bi 6 ay kadar sürmüş çıkınca farkettim. sendede öyle bir durum olabilir. bu durumlarda kafamızda çoğu şeyi büyütüyoruz. birde çocuğunu baktıracağın için o günleri düşünüp içinde hafif bir kıskançlıkta başlamıştır. sonuçta sen bırakıp gideceksin ve o bakacak onunla olacak tüm gün. ve şuan söylediği yaptığı herşey batar. seni çok iyi anlıyorum. görme duyma laf soktu diye düşünme. allah evlatlarımızla sınamasın esas o zman hayatımız mahvolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…