kayınvalide hayatımı mahvetti...

canım benim sinir yapma küçük bebeğin var ona da etkir. ama şöyle anlatayım;
- senin düşüncen: kayınvalidem çayını rahat içsin bebeği sonra sever
- kayınvalidenin anladığı: gelin şimdiden torunu bizden sakınıyor, kendi annesi gelse ona da aynısını yapar mı acaba?
niyetiniz iyi olabilir ama iyi anlaşılmayabilir, ananeler babaneler hassas bu konularda, torun sevgisi başka derler hep tabi biz bilmeyiz o ayrı. Ağzınızın tadı bozulmasın :)

Bence gereksiz bir alınganlık olmuş..
Nevar dı istediğinde verseydiniz sevseydi çocuğu..
Demekki içinden gelmiş sevmek istemiş ben olsam hiç düşünmezdim direk verirdim kucağına
paşa paşa kahvaltımı yapardım :) ayrıca sizin sinir olup hiç yanlarına gitmemeniz bence ayıp olmuş bana kalırsa yanlış bir davranış.. haklıda olsanız haksızda olsanız onlar sizin eşinizin ailesi saygınızı eksik etmiyceksiniz ben kayınvalidenizde pek bir yanlış hareket göremedim.. İlk istediğinde çocuğu verseydiniz hiç bir problem olmiycaktı..

Sen mahvolmuş hayat görmemissin. Inşallah da görmezsin. Ama bu tip basit biley için hayatının mahvolduğunu söylmek gercekten derdi olanlar için dalga gelmek gibi görünüyor burdan

Başlığa baktım herhalde kv iftira felan attı sandım sonra birazcık okudum çoçuk felan diye giriş yapınca herhalde kv çoçuğa yanlış bir müdahalede bulundu geri dönüşü olmayan bir hata yaptı diye düşündüm ama ikisi de değilmiş Allaha şükür ki.. Sonuç olarak kv hayatınızı mahvedecek hiç birşey yapmamış... Bu kv en ufak birşey yapınca neden bukadar sorun oluyor anlam veremiyorum kayınvalidem yok vefat etmiş gerçekten merak ediyorum.... Kendi anneniz hayır çoçuğu şimdi sevmiyeceğim deseydi sizin tabirinizle yine hayatınız mahvolurmuydu..

Diger yasadiklarini bilemem sadece su yazdiklarina gore yapabilirim ki ortada birak hayatini mahvedecek seyi, sorun yapacak birsey bile yok.. Aksine onlar gitmeyene kadar odadan cikmayarak sen biraz ayip etmissin

o zaman o yaptıklarını söyle bu inanılmaz basit birşey çünkü hepimizin yadırgaması normal
evlerimiz uzak sürekli nasıl bakacam , nasıl gelecem deyi durdu. Bakmak zorunda de
Sen mahvolmuş hayat görmemissin. Inşallah da görmezsin. Ama bu tip basit biley için hayatının mahvolduğunu söylmek gercekten derdi olanlar için dalga gelmek gibi görünüyor burdan
olayı daha detaylı anlatacğım kızlar , şu an müsait değilim.

koskocaman kadın çocuk değil herhalde, çayını rahat içemeyeceğini düşünse istemezdi sizden.. aslında sizin de içinizden geçen bebek uyuyacak maksadıyla vermemekti zaten bunu bahane ettiniz. kabak gibi görülüyor buradan bile.. bu kadar alınganlıkla yandınız siz bir ömür..

Ben konuyu anlamadım.Sabah sevdim yeter demiş.Bu mudur olay.

tatlım bırak çayını rahat içip içmemeye kendi karar versin. uyutacaktın maden niye kaldırıp getirdinki çocuğu. hem kv sevdikten sonra uyusa yada sonra uyusa ne olurdu ki

kayınvalide tarfından bakarsak,5-10 dakika geç uyutsanız bir şey olmazdı,ayrıca"çayını rahat içsin"çocuğu bile inanıramayacağınız bir bahane.hele hele misafir yanına çıkmamak çok büyük ayıp.
sizin tarafınızdan bakarsak,bu konuda hiç haklı tarafınız yok.
kv ile önceki konularınız bilmiyoruz ama adım gibi eminim ki,çok kötü şeyşer yaşasaydınız,b,r dakika durmaz burada paylaşırdınız,bu kadar küçük bir şeyi, kocaman bir krize dönüştürebiliyorsanız.

Daha once kayinvalide bebegi istemis konu sahibi de uyuyacak ama deyip vermemis sonra da kendisi vereyim mo diye sormus kayinvalide de yok sabah sevdim zaten demis yani evet olay bu
Ya sorma,sonradan birkaç kez daha okudum öyle anladım.Yahu 5 dk.versen ne olur.Çayını rahat içmek istese bebeği istemez.Uyuycaksa 5 dk sonra uyut.Bir insan evine gelmiş birinin,hem de kendi yaptığı hareketten ötürü gidene kadar nasıl yanına çıkmaz.Ben o kayınvalidenin yerinde olsam o eve adım atmam.Resmen dert arıyor bu insanlar.

Esi de yine sakin adammis da laf etmemis ben boyle bi sebepten kayinvalidemin yanina cikmasam esim kiyameti kopartir

ilahi bu mu dert şimdi..vah vaaaaah..allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…