- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
- 78
- Konu Sahibi fairylove23
-
canım benim sinir yapma küçük bebeğin var ona da etkir. ama şöyle anlatayım;haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..
Bu arada bebişten dolayı çok iyi anlatamadım , kusura bakmayın
Bence gereksiz bir alınganlık olmuş..merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
Sen mahvolmuş hayat görmemissin. Inşallah da görmezsin. Ama bu tip basit biley için hayatının mahvolduğunu söylmek gercekten derdi olanlar için dalga gelmek gibi görünüyor burdanmerhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
evlerimiz uzak sürekli nasıl bakacam , nasıl gelecem deyi durdu. Bakmak zorunda deo zaman o yaptıklarını söyle bu inanılmaz basit birşey çünkü hepimizin yadırgaması normal
olayı daha detaylı anlatacğım kızlar , şu an müsait değilim.Sen mahvolmuş hayat görmemissin. Inşallah da görmezsin. Ama bu tip basit biley için hayatının mahvolduğunu söylmek gercekten derdi olanlar için dalga gelmek gibi görünüyor burdan
Ben konuyu anlamadım.Sabah sevdim yeter demiş.Bu mudur olay.merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..
Bu arada bebişten dolayı çok iyi anlatamadım , kusura bakmayın
Daha once kayinvalide bebegi istemis konu sahibi de uyuyacak ama deyip vermemis sonra da kendisi vereyim mo diye sormus kayinvalide de yok sabah sevdim zaten demis yani evet olay buBen konuyu anlamadım.Sabah sevdim yeter demiş.Bu mudur olay.
Ne kadar dogru bilemem ama daha once kadin dogumcuda calismis bi komsumuz var onun dedigine gore 2 sene kadar bile surebilirmisLohusalik 40 gun degil miydi?
baya bi kinlenmiş gözüküyorsunuzevlerimiz uzak sürekli nasıl bakacam , nasıl gelecem deyi durdu. Bakmak zorunda de
olayı daha detaylı anlatacğım kızlar , şu an müsait değilim.
Ya sorma,sonradan birkaç kez daha okudum öyle anladım.Yahu 5 dk.versen ne olur.Çayını rahat içmek istese bebeği istemez.Uyuycaksa 5 dk sonra uyut.Bir insan evine gelmiş birinin,hem de kendi yaptığı hareketten ötürü gidene kadar nasıl yanına çıkmaz.Ben o kayınvalidenin yerinde olsam o eve adım atmam.Resmen dert arıyor bu insanlar.Daha once kayinvalide bebegi istemis konu sahibi de uyuyacak ama deyip vermemis sonra da kendisi vereyim mo diye sormus kayinvalide de yok sabah sevdim zaten demis yani evet olay bu
Esi de yine sakin adammis da laf etmemis ben boyle bi sebepten kayinvalidemin yanina cikmasam esim kiyameti kopartirYa sorma,sonradan birkaç kez daha okudum öyle anladım.Yahu 5 dk.versen ne olur.Çayını rahat içmek istese bebeği istemez.Uyuycaksa 5 dk sonra uyut.Bir insan evine gelmiş birinin,hem de kendi yaptığı hareketten ötürü gidene kadar nasıl yanına çıkmaz.Ben o kayınvalidenin yerinde olsam o eve adım atmam.Resmen dert arıyor bu insanlar.
ilahi bu mu dert şimdi..vah vaaaaah..allah başka dert vermesinmerhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?