kayınvalide hayatımı mahvetti...

basliga bakinca aile faciasi yasandi sandim.. ne yapilmis ki 'hayati mahvedecek' ?
olgun insanlarmis ki, su abartili ve yersiz tribine sessiz kalmislar..

Tüm yorumlari okumadim ama gerekmezde sanirim herkes üc asaga bes yukari ayni seyi yazdi... Hayatiniz mi maaf oldu? Siz dert yasamamissiniz heralde... Madem kötü niyetiniz yoktu ve gercekten cayini rahat icsin diye düsündünüz dile getirseydiniz... Mesela " anne sen rahat rahat cayini ic, oda uyycak zaten, uyandimi bol bol seversin" ama sizin niyetiniz farkli, bu belli, kv de öyle algilamis zaten... Uyuyacak olan cocugu emzirdikten sonra neden mutfaga götürüyorsunuz, direk yatirin öyle gecin mutfaga... Nerden bilsin insanlar... Dertmi ariyorsunuz kendinize, hey allah, banada biri böyle yapsa ayni tavri sergilerdim...

hımmm kaynananız da kk ya üye mi acaba o da konu açarmış gelinimden çektiklerim diye

"Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım" demişsin bir de şaka gibi.. baktırma ver bakıcıya o zaman, sanki ödüllendiriyor kadını..

Benimde içimde kaldı herhalde sana yemeğini yiyip yemedigini bile sormuş. 20 gün yanımda kaldı da benimki o o o.....neyse ben kendi mahvol ma hikâyemi başka zaman anlatırım.

Bende sanmistim ki
herneyse yaaa
ne sandigimi da unuttum simdi
Ben de eşi falan bişey dedi sandım, annesine çocuğu sevdirmedi diye. Milletin hayatı ne çabuk mahvoluyor, Allah büyük dertlerden korusun... Buncacık şeyden mahvolan daha büyük olaylarda ne olur düşünemiyorum.

sende açık açık çayını iç önce rahat rahat, sonra alırsın deseydin? uyuyacak ama demişsin?

Çayını rahat içmeyi düşünse zaten söylemezdi seveyim diye. Kaynana olsam gelinim böyle yapsa ben de birdaha dokunmak istemem rahatsız oluyor diye. İnsan fazlasıyla kırılır. Bir de hayatımı mahvetti demişsiniz. :/

eyvahlar olsun nasıl kalkacaksın bunun altından Allah sabırlık versin şakaydı kırılma sakın.

evet canım kendınde söylemişsin anlatımın zayıf kalmış. ortamın ne kadar gerildiğini tahmin edebiliyorum. ben o dertten sıyırıyodum az kaldı sütüm bile kesildi. çocuklarım 3 yaşındalar ama ben hala o dönemde yaşadıklarımı hatırlayınca ürperiyorum. bunlar çok yaşanan şeyler. halende bazen oluyor. ooofff offf mümkün olsa hayırlısıyla tası tarağı toplayıp şehri terk edesim var

Üzülmeyin ben büyük bir sorun göremedim fakat herkes yaşadığını bilir.Benim kayınvalidem ben dış gebelik geçirdiğimde ve 1 hafta hastanede yattığımda(az kalsın iç kanamadan ölüyordum ) ,İzmir!den İstanbul'a gelmediler aman basit bir düşük dediler ve önemsizleştirdiler.Ben de bunu hazmedemedim affetmem ve araya mesafe koymam 4 yılımı aldı şimdide kısır diyorlar açıkça değil tabi ki alttan alttan imalarla.Demem o ki eşinizle aranız iyiyse araya sizi kıranlara hafifçe bir mesafe koyun ,sakinleşin Allah büyük dert vermesin.Affetmek en büyük erdem affedin salın gitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…