- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi fairylove23
-
merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
bi saniye bayanlar . Haklısınız , olay sadece bundan ibaretmiş gibi anlattım. Şimdi size kvnin yaptıklarını en başından anlatayım.
Düğünümde altınlarımı kaçırdı, arabasını yeniledi. Kocamı seviyorum diye ağzımı açmadım. İki sene borç ödedik. Annemin dedikodusunu yaptı yanımda. DEmediğini bırakmadı , büyüğümdür dedim ses çıkarmadım.Hamileyken görümcemin üç yaşındaki oğlu için o benim ilkim, her zaman yeri ayrı olacak dedi. Çok alındım ama Alla var bir şey demedim.
Üç sene torununa baktı, o yüzden kendini mecbur hissediyor ki, ben size nasıl gelcem nasıl bakcam çocuğa diyor. Bakmak zorunda değilsin dicem alınacak diye ağzımı açmadım.
Doğumdan sonra hastanedn çıktığımın ertesi günü 20 kişi misafir davet etti evime bana bile sormadan. ZAten baş ağrım,ense ağrımdan ölüyorum bir de onca insanı çektim yakınlar da değil dıdısının dıdısı.Çocuğumun idarırında mikrop çıkmış, apar topar gittik acile. Sonradan geldi giyinmiş süslenmiş topuklu ayakkabısını giymiş, benim moralim bozuk hiçbi şey olmamış gibi gülüyor.Görümcemle oturduğumuzda ikisi konuşur konuşur ben de saf saf araya girmeye muhabbet etmeye çalışırım.
Çayını kahvesini önüne getiririm , teşekkür etmez. Ona göre ben beceriksizimdir, kızını över, över, över..
Evet 2,5 senedir hiçbir şey söylemedim , saygısızlığım olmadı, hep iyi niyetle yaklaştım. Çocuk falan da kaçırmadım. Hep sevsin istedim , çünü ben babaannemden sevgi görmedim.
Eşim de benim yanımda çünkü yaşadıklarımı görüyor, biliyor..
. Arkadasim madem onun acikca söylemesini istiyorsun sen neden acikca demedin cayini rahat rahat iç anne sonra seversin diye. Dert dediğine bak. Ben kayinvalideden neler cçektimbilsen ve bbugünekadar hic bu da dert demediysem ve benim gibi daha nicesi llütfen bu vaktinizi hayatini mahveyti psikolojisini yasamak yerine cocugunuza kendinize harcayin. Yoksa o çocuğa da kendinize de zarar olur. Lütfenbu kadarcik sşeyleri sorun etmeyin. Siz karesi tarafin acik olmasini istiyorsunuz ama basta siz acik konusmamissiniz ki.haklısın ama benim amacım okadar iyi niytliydi ki. çayını rahat rahat içsin istedim.Bunu açıkça söylemek yerine beni terslemesi mi gerekirdi. Şu ana kadar hep kucaklarına verdim, kaçırmadım ki..
Bu arada bebişten dolayı çok iyi anlatamadım , kusura bakmayın
merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
Sinir oldum . Aldım çocuğu yatak odasına yatırdım, uyuttum. Hiç çıkmadım yanlarına. Giderlerken eşim gel dedi bana . Uğurladık. İyi niyetimin kurbanı oldum yani. Ama açık açık söylemesi gerekmez miydi , kapris yapacağına.Bi de ben buna ikinci dönem çocuğuma baktıracaktım
bi saniye bayanlar . Haklısınız , olay sadece bundan ibaretmiş gibi anlattım. Şimdi size kvnin yaptıklarını en başından anlatayım.
Düğünümde altınlarımı kaçırdı, arabasını yeniledi. Kocamı seviyorum diye ağzımı açmadım. İki sene borç ödedik.
Annemin dedikodusunu yaptı yanımda. DEmediğini bırakmadı , büyüğümdür dedim ses çıkarmadım.
Hamileyken görümcemin üç yaşındaki oğlu için o benim ilkim, her zaman yeri ayrı olacak dedi. Çok alındım ama Alla var bir şey demedim.
Üç sene torununa baktı, o yüzden kendini mecbur hissediyor ki, ben size nasıl gelcem nasıl bakcam çocuğa diyor. Bakmak zorunda değilsin dicem alınacak diye ağzımı açmadım.
Doğumdan sonra hastanedn çıktığımın ertesi günü 20 kişi misafir davet etti evime bana bile sormadan. ZAten baş ağrım,ense ağrımdan ölüyorum bir de onca insanı çektim yakınlar da değil dıdısının dıdısı.
Çocuğumun idarırında mikrop çıkmış, apar topar gittik acile. Sonradan geldi giyinmiş süslenmiş topuklu ayakkabısını giymiş, benim moralim bozuk hiçbi şey olmamış gibi gülüyor.
Görümcemle oturduğumuzda ikisi konuşur konuşur ben de saf saf araya girmeye muhabbet etmeye çalışırım.
Çayını kahvesini önüne getiririm , teşekkür etmez. Ona göre ben beceriksizimdir, kızını över, över, över..
Evet 2,5 senedir hiçbir şey söylemedim , saygısızlığım olmadı, hep iyi niyetle yaklaştım. Çocuk falan da kaçırmadım. Hep sevsin istedim , çünü ben babaannemden sevgi görmedim.
Eşim de benim yanımda çünkü yaşadıklarımı görüyor, biliyor..
aynen canım.her zaman ki gibi haksız bulununca,ama bilmiyorsunuz ben neler yaşadım v.s v.snedense burada konu açıp,istediği yorumları alamayan arkadaşlar,hemen ama şunuda yapmıştı,bunuda yapmıştı diye yazıyorlar.
bence,sizler böyle basit bir konuda,bu kadar tepki verebiliyorsanız,önceki yaşananlarda ortalığı ayağa kaldırırdınız. bu yüzden sonradan yazılanlar bana inandırıcı gelmiyor.
Hayat mahfedecek ne var Allah aşkına?merhba bayanlar sorunum kaynana... iki hafta önce bize kahvaltıya geldiler : kv, kp, görümce... 3 aylık kızımı sevdiler kahvaltı öncesi. Sonra uyuttum kızı. Kahvaltı ettik baktım kız ağlıyor gittim yanına . Emzirdim kucağımda getirdim mutfağa. Sen bitirdin mi kahvaltını ,dedi kv. evet, dedim. Alayım mı kızı ben dedi. Uyuyacak ama dedim.( Çayını rahat içsin diye) Sonra sofrayı topladık görümcemle. geçtik oturma odasına hepimiz oturuyoruz. Kızı getirdim yanlarına . Kv'ye sordum : Sevecekmisin diye. Yok, sevdim ya sabah yeter , dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?