Kayinvalide..herkes boylemidir

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba

Adları çıkmış kaynanaya

Bence yaşlı teyzenin dediği doğru kayınvalide en iyi insan da olsa adı kötü ya sevilmez

Bende uyuz olurdum heralde demez ama benim kv ben hiç duymadım

koskoca adama böyle bebek gibi sevgi gösterilerine ne gerek var, samimi gelmedi seni kıskandırmak için yapıyor olabilir, hanimiş benim oğlumda diyor mu
tüm kaynanalar kötüdür diye bişey tabii yok, ama bizim toplumun yapısından dolayı iyi kaynanaya ender rastlanıyor
çoğu oğlunun yüzünde bile bakmazsan nişanlandığı an kıymete biniyor

gercekten mi canim :/
mesela neler yapiyor ornek verebilirmisin
Oğluna masaya tabak koyup bana koymaMusti bi kere. Anne ben aç mi kalayim deyip güldüm Sakarya vurarak :) sen gelinsin alışma kendi yemeğini kendin koy dedi ..
Ilk bayram onlara gittik aileme gitmedim . Ayrı şehirde ler. Eşim mutlu olsun dedim. Yattığımız odaya çat diye girdi biz uyurken oğlunu ummm Yavrum mm sen Bi tane sin bayram günü annesi nu mi görmeye gelmiş vs. Dedi dedi öptü bana da kalk kahvaltıya hazırla sen bu evin gelini sin dedi.. işten geldim gece yorgunum yol çektim üzerine dedim ben senin kv Denim. Burası annenin evi değil dedi.. Eşim uyuyordu halbuki bende annemi çok ozlemiştim. .ondan da anne şefkatli girmek isterdim ama olmadı. .
Zaten artık görüşmüyorum kesinlikle.. hani 40 yılda bir denk gelirse Merhaba o kadar.. onda bile demedigi laf kalmıyor yok gözün lens yok saçın sarı vs.. ama an bence sende ok güvenme senin kv dede potansiyel var demektir böyle yapıyorsa. .

Sana kötü davranmıyorsa sadece oğlunu övüyorsa kadını rahat bırak sevsin oğlunu ne var yani .. Benim kv dem de böyle oğlunu sever ama bana hiç kötülüğü olmadı .. Sende anne olucaksın bir gün .. Boşver bu tip ufak tefek şeylere takılma hayatıda kendine zehir etme

Daha ne? Ne yapmalarını bekliyorsunuz yani, güzel kızım biricik gelinim diye sevmesini mi? Öyle demesin de böyle desin veya böyle konuşmasın diye düşünmek sizin işiniz değil ki. Siz gelecekte yapmayacakmışsınız nasıl olsa. Size de sözle diyorlarmış işte, hareketlerle de bir sorun yoksa annesinin oğlunu ne kadar sevdiğinden nasıl övdüğünden size ne ki? Ben, bana ne diye düşünüyorum kafam raad. Kendi annemin bana övgüsünü duyduğunda "hıh!! bir tek senin kızın mı var?" diye bir laf duysam kvden gıcık olurum o ayrı.

Dünyanın en iyi insanı olsa da neden sevmeyecek olasın nenecik, için mi fesat nedir? Yani sana bir kötülüğü olmayacak bir insanı sevmek zorunda değilsin ama ilişkini iyi tutmak zor bir şey de değil, onu bile yapamıyorsa da bir insan kendine bakmalı yani biraz.

Tabii sever annesi sonucta. ...
Sevgilim annesiyle gunde 5 kez konusurlar...
Hic rahatsiz olmayin bu durumdan belli de etmeyin...
bende oglan annesiyim gozumde hic buyumediler sende bebeksin annenin gozunde derim ...
ogullari isterse dunyayi yonetssin o yine anne tarafindan yonetilir bu boyle. ...

Ben gorumcemi cok severim mesela . Yani onlar iyiyse pekâlâ sevilebilirler. Benim kv boyle konusmaz, kızı icin oyle konusur. Sizin kayunvalide adayiniz gercekten itici. Kayunvalide olsun olmasin, kendi cocuklarini baskalarinin yaninda ovmek komik ve itici

keske keske sizing gibi dusunup hissedebilrsem, yeminle bunu cok istiyorum ama olmuyor.. evladini sevmeyen anne varmidir yaa, ama 25 yasinda adami 3 yasinda cok gibi sevmeye ne gerek var.. tamam sevsin sevsin hadi ama benim yanimda niye seviyor sinir oluyorum iste

:)
ama benim yanimdada sevmesine ne gerek var, fotograf gosteriyoruz mesela ikimizin vay benim oglum ne yakisikli cikmis

gercekten tebrik ediyorum sizi insallan sizing gibi olabilirim
rahatsiz oldugumu onada annesinede fazlasiyla belli ettim aslinda ama kadinin hiiiiiic umrunda degil :)

ama benim yanimdada sevmesine ne gerek var, fotograf gosteriyoruz mesela ikimizin vay benim oglum ne yakisikli cikmis

Yani diyebilir çoğu da yapıyor böyle şeyler ..Bu biraz aba altından sopa göstermek oluyor aslında ,oğlum benim için çok kıymetli bunu bil ,ona göre davran Yani onu ben doğurdum ,ben büyüttüm senin gelmen bir şey değiştirmeyecek o yine benim oğlum falan gibi ...Çok takılma,sinir olduğunu belli etme hatta sinir de olma bence

ben annem tarafında böyle kedi yavrusu gibi sevilmek istemem, kendi oğlumda çocuk olduğu halde, onu arkadaşlarının akrabalarımızın yanında bu şekilde sevmem, hayır sevsem o bile tepki gösterir

ama benim yanimdada sevmesine ne gerek var, fotograf gosteriyoruz mesela ikimizin
gercekten tebrik ediyorum sizi insallan sizing gibi olabilirim
rahatsiz oldugumu onada annesinede fazlasiyla belli ettim aslinda ama kadinin hiiiiiic umrunda degil :)

Seninde hosuna gitsin demekki aile baglari kuvvetli esinede oyle deger verir de. ..
Oyle dusun annesi hakkinda guzel seyler dusun ve soyle
iliskinin en onemli yani bu. ..
Sevgilinle iyi olman icin annesiyle aranizin iyi olmasi gerekli. ..
Sen kiskanma belli etme bak sana yaklasimida nasil degisiyor; ))
Olucak guzel dusun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…