Kayinvalide..herkes boylemidir

ben mesafeli olmayı tercih ediyorum baştan sonuçta 30 yaşındayım beni 30 yıllık anam gibi tanıyamaz illa bi şeyimi yanlış anlar,yani her şeyi yaparım ederim dese bile pek eyvallah dememeli önce can sonra canan da yapabilir.

:)) çözümü yok düğün fotolarına dört kişi baktık biz, kv oğlum güzel çıkmış derken, annem kızım güzel çıkmış diyordu, biz de bu nebçim fotoğraf diyorduk yani Kadının değişik meşgaleleri varsa bir süre sonra kendi de sıkılır zaten merak etmeyin, he he deyin geçin işte, sonrasında böyle gerçekten sorun yaratamayacak şeyleri duymamayı öğreniyorsunuz :)) Ama gerçekten bu bir kv nin kötü kv olmasına işaret değil.

Ben de ogluma bebegimsin askimm derim her dakika ellerini operim... ooyyy ayaklarin minicik der gobusunu operim cocuk kucuk oldugu halde cildirir :)))
Ama dayanaamaz yine koklar operim

Insan evladina doyabilirmii hic yaaa. ..
Empati yapin k.validenizle. ..:)))

Benim kayınvelidemin beş oğlu var. Ama en küçüğüne çok düşkün çok da belli eder. Çok oğlu olduğundan mıdır nedir hiç kıskançlık vn şeyler yapmadı bana. Ama oğlunu sizinki kadar olmasa da göstererek sevmesini isterdim doğrusu

gercekten tebrik ediyorum sizi insallan sizing gibi olabilirim
rahatsiz oldugumu onada annesinede fazlasiyla belli ettim aslinda ama kadinin hiiiiiic umrunda degil :)

Niye rahatsiz oluyorsunuz ki tabi oglunu sevecek ovecek. Benim sevgilim annesini aramiyor. Hep ben konusuyorum annesiyle arasi bozulmasn alinmasin diyede oyuna daldi ders calisiyordu aradiginizi gormedi vs diyorum. Ogluna cok duskun benimkide. Sevgilimde annesine duskun ama belli etmiyor. Bence gereksiz kiskaniyorsunuz siz sevgilisiyseniz o da annesi

Benim kayınvalidemin de iki oğlu var. Yapısı gereği pek öyle "oğluşum da oğluşum" biri değildir ikisine karşı da; gerçi benim kendi annem de öyle değil. Düşünüyorum, benim sevgilime değil de küçüğüne çok düşkün olup benim sevgilimi ihmâl etseydi sinir olurdum asıl; "Neden sevmiyor benim sevgilimi?" diye :)

benim kaynanam ( gerçi sevgilimin annesi nişanlı falan da değiliz ama geleneği bozmayalım) dünya tatlısı muhteşem bir insan , ileride allah korusun sevgilimle ayrılsak bile bayram seyran zamanı arayacağım birisi ,gelini ezelim psikolojisinden kurtulmak önemli galiba

empati yapsamda 25 yasina gelmis kisi bir birey 3 yasinda cocuk gibi sevilmez, herkes evladini sever ama surekli bunu bu sekilde dile getirmesi cok rahatsiz edici.. bence ileride gelininiz oldugunda bu sekilde davranmayin sevin ama yalniz basbasayken kucuk cocuk muamelesi yapmayin koca insana

her kv yada her erkekte oyle degil.kvm oyle sevse benm yanmda esim geregini soyler bence..zaten kvm benm yanmda oyle bsy yapmadi yapmazda belki ben yanls anlarim diye sanirim.yani herkes ayni degil..baska skntilarini gormedgn icin bu sana cok buyuk gelms olabilir dur bakalim daha level atla nisan olsn dugun olsn cocuk olsn derken her safhada farkli davranslr sozlerle karsilasacaksn..dua et tek kotu huyu bu olsn kiskancligini abartmasn:)

Benim k.valideminde iki oglu var benimkisi k.validenin gozdesi sans iste

K.validem oyle canimli cicimli vicik vicik sevmez ama bazen ici kaynar bilirim yakisikli oglum filan diye sever ben hic rahatsizlik duymam yalan degilya adam yakisikli yani

Belki cocuk gibi sevse gidip gelip minciklasa benimde hosuma gitmez buyuk ihtimal sende sevmesinden degil sevme seklinden rahatsiz oluyorsun bence rahatsiz oldugunu belli edip kiymete bindirme hem kiskanc gelin kiskanc k.valide disardan pekbi itici gorunuyor

Mesela benimki okadar ogluna duskunki (isi dolayisi ile ) baska bir sehre gidecek olursan yasayamam olurum filan diyor giyabimizda istifasini verdiririm yinede gondermem diyormus dusun yani..

Boylesinden kork

Ben de 30 una merdiven dayamış erkek kardeşimi bazen bebek gibi severim..: )
Bu açıdan kv ler ile empati kurabiliyorum ama herşeyin bir yeri ve zamanı vardır. Öyle herkesin içinde mıç mıç olmamalı..!
Mesela bizim eski komşunun 34 yaşındaki koca kızı, kadın-erkek demeden misafirlerin içinde annesinin kucağına oturur, sarılır, şapır şupur öper (gerçekten ses çıkar yani öperken), yanaklarını sıkar.. vs.
Başbaşa iken öpüşün-koklaşın ama herkesin içinde gerçekten çok itici oluyor bu durum.!
Bir kayınvalidem olursa tabii ki bebişini sevsin isterim, şahsen uzak duran soğuk kvleri de sevmem..
Ama benim yanımda olursa, nasıl hissederim ne derim bilemiyorum.. Sanırım en güzeli onları başbaşa bırakmak..!
Ne gelinler darılsın, ne de kvler biricik bebecik oğullarından uzak kalsın.!!

Yazmadan edemedim.. Benim kaynanamgilin bi komşusu var. Kaynanamla arası iyi gelinleriyle de aynı apt. da otururlar. Gelinin biri yanındayken; benim oğlum X siz yaşayamam, benim canımı alsınlar daha iyi, herkes bi yana o biyana der.. İlk duyduğumda bu oğlunu daha çok sever sandım. Daha sonra diğer geliniyle gördüm. Gene konu açıldı bu seferde ben oğlum Y siz ölürüm. benim bi Y m var vs. vs. der..
Benim kaynana öyle değil ama benim yanımda da diğer geliniyle de iki oğluna olan sevgisini belli eder.

Oglumla aramiz cokk cookk iyi,sakin olaki aramiza girmeye calisma,sakin ha sakin bana bi saygisizligin olmasin,oglum hep yanimda olur imaji vermek istiyor uyanik kaynana.

benim kayınvalidemde ılk tanışmaya gıttıgımde 31 yasndakı oğluna soyle oğlum böyle oğlum dedı sonradan ben oğlumu 500 tane kıza deısmem dedi. şok olmuştum bende dedm haklısınız benım annemde benı 500 tane erkeğe deısmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…