- Konu Sahibi holdmetight
-
keske keske sizing gibi dusunup hissedebilrsem, yeminle bunu cok istiyorum ama olmuyor.. evladini sevmeyen anne varmidir yaa, ama 25 yasinda adami 3 yasinda cok gibi sevmeye ne gerek var.. tamam sevsin sevsin hadi ama benim yanimda niye seviyor sinir oluyorum iste
gercekten tebrik ediyorum sizi insallan sizing gibi olabilirim
rahatsiz oldugumu onada annesinede fazlasiyla belli ettim aslinda ama kadinin hiiiiiic umrunda degil :)
Ben de ogluma bebegimsin askimm derim her dakika ellerini operim... ooyyy ayaklarin minicik der gobusunu operim cocuk kucuk oldugu halde cildirir :)))
Ama dayanaamaz yine koklar operim
Insan evladina doyabilirmii hic yaaa. ..
Empati yapin k.validenizle. ..:)))
empati yapsamda 25 yasina gelmis kisi bir birey 3 yasinda cocuk gibi sevilmez, herkes evladini sever ama surekli bunu bu sekilde dile getirmesi cok rahatsiz edici.. bence ileride gelininiz oldugunda bu sekilde davranmayin sevin ama yalniz basbasayken kucuk cocuk muamelesi yapmayin koca insana
Oglumla aramiz cokk cookk iyi,sakin olaki aramiza girmeye calisma,sakin ha sakin bana bi saygisizligin olmasin,oglum hep yanimda olur imaji vermek istiyor uyanik kaynana.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?