Kayinvalide..herkes boylemidir

çocuklarımızı nasıl seveceğimize başkaları mı karar verecek.

valla kendini bilmeyen insanlara biraz kendisini bildirttirmeli
herkesin oglu kizi var, herkesin evladi kendisine en iyidirde dedigim gibi her ortamda yapilmayacak seyler var sonucta

Olumsuz yönlerini görmeyin . Onunda sevgi anlayışı bu demek ki.
Üstelik şikayet etmişsiniz ve o da uyarmış anennesini. Artık yapacak bir şey yok.

valla kendini bilmeyen insanlara biraz kendisini bildirttirmeli
herkesin oglu kizi var, herkesin evladi kendisine en iyidirde dedigim gibi her ortamda yapilmayacak seyler var sonucta
istediğim her yerde istediğim gibi severim çocuklarımı kimseye laf düşmez

Kadının oğlu tabi sevmesi normal,evlat ister 10 yaşında olsun ister 20,ister 30 anne-babanın gözünde yine çocuktur,yarın birgün sizinde çocuğunuz olacak kayınvalideniz nasıl çocuğuna davranıyorsa sizde öyle davranacaksınız.

ben 20-30 yasina gelmis olan evladimi asla kucuk cocuk gibi sevmem hele ki insanlarin arasinda

istediğim her yerde istediğim gibi severim çocuklarımı kimseye laf düşmez

tabiki herkes istedigini istedigi gibi yapabilir ama nekadar dogru orasinida dusunmek lazim.. herkesin gorusu farklidirda bana gore 20-30 yasina gelmis bir bireyi 3 yasinda cocuk gibi sevmek cok itici

Herkesin sevgi anlayışı farklıdır. Onu o doğurdu anne olunca daha iyi anlarsın. Belki sizde suan size abes gelen şeyin aynısını yapacaksınız anne olunca. Üstelik bu bir çaba ile olmuyor yapmacık falan yada size nispet olsun diye yaptiginida düşünmüyorum. Bu içten gelen birsey hala o onun için büyümemis kuzusu. Sizi sevip sayıyor ise böyle şeylere takilma yın sevgiliniz i de annesini sırf buyuzden uyarmarsi için söylemeyin. Kadın anlar sizin tarafınızdan söylendiği ni şimdiden onun negatif yaklaşımını size karşı toplamış olursunuz.belkide içinde biriktirmesine neden olacaksiniz.sevgiler

kv normal sevse ictenlikle söylese zaten bukadar negatif algilamazdin..
inada inada söylemis ..sana birsey anlatmak istemis kendince

o yüzden "oglumu istedigim zaman istedigim gibi severim" diyenlerede takilma
onlarda ayni kafada..

gül gec ..
sanki ogullarini ogulluktan men ediyoruz da

adamin ogul,cocuk olan tarafini isteyen yok zaten
evlendikten sonra es olmamin sorumluluklarini bilsin yeter

anaya ogul
ese koca olsun

gizlice geline savas ilan eden kaynanalarin isi gücü yok valla
sevgiline de sikayet de etme.. bu savasa hic katilma ..kazanan olmaz cunku

Belli iste nisbet yapıyor aklinca çünkü seni kiskaniyor. Hicbir kaynana gelinini gerçekten sevmez, ancak çok güzel seviyorum rolü yapar. Ben bunu yasadim öğrendim. Erkek arkadasimin annesi de basinda beni çok kiskandi. Neler neler yapti. Ama erkek arkadasim beni ezdirmedi, annesine yaklasimini değiştirmezsen beni kaybedersin dedi. QueenBee'yi sevmek zorundasin dedi. Tabi o zaman annesi beni henüz tanimiyordu. Sonra tanistik, ya samimi hislerle ya oğlunun korkusundan pek seviyor (yersen). Bende sevip sayiyorum ama asla samimi olmuyorum olmam da. Erkek analari benden uzak dursun :)

Bütün kv ler böyle heralde benimkide sürekli oğlum canım kuzum :) biz yurtdışında yaşıyoruz kv Türkiye'de yaşıyor geçen yaz izine gittik bir hafta kv lerde kaldık sanki telefonda konuşan kadın gitmiş soğuk ilgisiz bi kadın gelmiş her telefon etmenizde canım oğlum kuzum vs..
Evlerinde bir hafta kaldık geldiğimiz ilk günü anlatıyım kayinbabam almaya geldi havaalanına eve gittik kv ayakları dikmiş koltukta yatıyor siz mi geldiniz ne yaptiniz falan soğuk bi tavırla ne yemek yapmış nede çay hazırlığı falan eşim acıktım ne yaptin anne dedi aciktinmi oğlum bişey yapmadım ne yapiyim ne yersin gitti sucuklu yumurta yaptı ben hazırladım sofrayı çay koydum falan ertesi gün kahvaltı hazırlamaya mutfağa girdim kv ve görümcem beni mutfaktan çıkarttılar biz hazirlariz sen git dediler mercimek çorbası pişirip masaya koydular düdüklü tencereyle :)) 5 gün böyle geçti büyük görümcem oturmaya geldi eşiyle ona çeşit çeşit yemekler tatlılar pastalar bahçede mangal sen yurt dışından geldin avcunu yaladin dedim eşime ne yapiyim sinir oldum.. Biz ne yaptık yani biseyde yapmadık bu soğukluk neden anlamadım

Bütün Kaynanalar boyle değil en azından benimki değil bu tur hareketler kaynanama da ayni bizim düşündüğümüz gibi ters gelir

Kadin ogluna ne diyeceginide sanami soracak ? Daha soz yok nisan yok ne demek uyar yanimda oyle konusmasin ? Sanki kaynana sensinde gelin o. Birazcik empati kurun dertsiz basinizada dert acmayin

Buna çocuğunuz olunca karar verin isterseniz zira anne olduktan sonra bütün duygularınız ve düşünceleriniz değişir.

Vallahi bende biraz önce oglumla yatakta esim fln oynarken bir an aklima buyudugu evlendigi yanimizdan gittigi hele birde hayirsiz bir gelin karsisina ciktigi geldi.. icim bi kötu oldu oglum 4 yasinda annemmm buyuyunce bizi birakmayacan hep yanimizda olacan degilmi dedim (evet anne ikinizide cok seviyom dedi ins degismez hic bi zmn) inanin ilerde evlenip bizden uzakta yasamasini birde il kizinin gelipte anneni uyar sana öyle konusmasin uyarilari fln olurda beni ona verdigim sevgim emegim hepsi yalan olur evlat yaaa caninin parcasi kac yasinda olursa olsun yavrum pasam annesinin bitanesi annen gurbaaan olsun sanaa 40 yasina gelsede bu böyle gelinlere duyrulur kimse de anayla oglani kiskanmasin bi zahmet sahsen esim annemin bana konusmasindan rahatsiz olsa kiyameti koparirim

erkek annelerinde bu var bilhassa gelinin veya gelin adayının yanında bak nasıl seviyorum ben cocugumu der gibi sanki tuhaf ama koca adam olmus 10 yasında cocuk degilki

Dogru benimkide o benim oglum diyo sanki ben senin oglun degil diyorum cocugunuzun huyu ogluma ceksin oglumun huyu daha gzl diyor anlayacagin bir cogu ayni ama ben cok iyi kaynanalarda tanirim onlara imreniyorum

Benim kayınvalide adayımda böyle,sözlümü şapur,şupur öper. Ama bana nedense komik geliyor,sanki bana bişeyler ispatlamak ister gibi hissediyorum,gülüp geçiyorum sizde takmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…