- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
çocuklarımızı nasıl seveceğimize başkaları mı karar verecek.
istediğim her yerde istediğim gibi severim çocuklarımı kimseye laf düşmezvalla kendini bilmeyen insanlara biraz kendisini bildirttirmeli
herkesin oglu kizi var, herkesin evladi kendisine en iyidirde dedigim gibi her ortamda yapilmayacak seyler var sonucta
Kadının oğlu tabi sevmesi normal,evlat ister 10 yaşında olsun ister 20,ister 30 anne-babanın gözünde yine çocuktur,yarın birgün sizinde çocuğunuz olacak kayınvalideniz nasıl çocuğuna davranıyorsa sizde öyle davranacaksınız.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Kadının oğlu tabi sevmesi normal,evlat ister 10 yaşında olsun ister 20,ister 30 anne-babanın gözünde yine çocuktur,yarın birgün sizinde çocuğunuz olacak kayınvalideniz nasıl çocuğuna davranıyorsa sizde öyle davranacaksınız.
istediğim her yerde istediğim gibi severim çocuklarımı kimseye laf düşmez
Buna çocuğunuz olunca karar verin isterseniz zira anne olduktan sonra bütün duygularınız ve düşünceleriniz değişir.ben 20-30 yasina gelmis olan evladimi asla kucuk cocuk gibi sevmem hele ki insanlarin arasinda
Herkesin sevgi anlayışı farklıdır. Onu o doğurdu anne olunca daha iyi anlarsın. Belki sizde suan size abes gelen şeyin aynısını yapacaksınız anne olunca. Üstelik bu bir çaba ile olmuyor yapmacık falan yada size nispet olsun diye yaptiginida düşünmüyorum. Bu içten gelen birsey hala o onun için büyümemis kuzusu. Sizi sevip sayıyor ise böyle şeylere takilma yın sevgiliniz i de annesini sırf buyuzden uyarmarsi için söylemeyin. Kadın anlar sizin tarafınızdan söylendiği ni şimdiden onun negatif yaklaşımını size karşı toplamış olursunuz.belkide içinde biriktirmesine neden olacaksiniz.sevgilerEvli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Sevginin ortamı mi olur ?valla kendini bilmeyen insanlara biraz kendisini bildirttirmeli
herkesin oglu kizi var, herkesin evladi kendisine en iyidirde dedigim gibi her ortamda yapilmayacak seyler var sonucta
Buna çocuğunuz olunca karar verin isterseniz zira anne olduktan sonra bütün duygularınız ve düşünceleriniz değişir.
Benim kayınvalide adayımda böyle,sözlümü şapur,şupur öper.Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?