Kayınvalide iftirası

amaç yuva yıkmak değilki amaç dizginleri eline almak ve oğluyla birlikle geline istediklerini yaptırmak

amaç yuva yıkmak değilki amaç dizginleri eline almak ve oğluyla birlikle geline istediklerini yaptırmak
Haklısınız da yolun sonu gene bataklık. Konu başlığı açan dostumuz bir susacak iki susacak üçüncü de gene şamata. Ki hep sussa bile içine atacak eşini adil görmeyecek ve soğuyacak belki zamanla .

esim bana inaniyor ama hala bana ara halini hatrini sor diyor unut o olayi diyor hemde daha dun oldu konusmamiz icimden gelmiyor hem bana iftira atsin hem huzurumu bozsun sonra nasil arim ben onu
Senin anan ona yapsa o adını andırmayacak. Boş yapmasın.

Ben olsam gorusmem bu olaydan sonra. Annesine iftira atan birine cocugumu da gondermem.

Kv çok iyi çok iyi anlaşıyoruz diyenlere imreniyorum.benim kvde de benzer.o da bana söylediği cümleyi söylemediğini iddia etmişti.ogünden sonra evime giremedi ama tepemden sürekli beni gözetliyor.ev aldık anahtar teslimi eylül ama eylüle de ev bitmeyecek gibi durıyor.nereye gitsek eşimi arayıp soruyor.çok bunaldım çok.kayınbabam vefat etmiş o da hep bizi gözetliyor.9.5 ay önce doğum yaptım resmen evimden çıkmadı gibi bir şey.her şeyime müdahale ediyordu.hatta oğlumu kendi çocuğu zannetmeye başlamıştı.en güzel yolu ona yüz vermemek.eşin yokken de onun söylediklerine cevap vermeni lafını asla esirgememeni tavsiye ederim.ben eşim yanımdayken bile kv ağzının payını veriyorum mesela.pislik yaparsa karşılığını da bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…