- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
siz çalışıyor musunuz?Değil mi kızlar bende öyle düşünüyorum ama sözlüme net bişey diyemedim bakalım ya bilemiyorum dedim kem küm ettim ama ailemde bu duruma tamam diyeceğini sanmıyorum madem durumu yoktu ne diye söz nişan olayına girdi diyecekler onuda biliyorum gerildim gece gece ayol
Neden kimse beni etiketlememiş
O yıllarımı çöpe atarım, yeni evli olma ruhunu yaşamasam da olur diyorsan yap.
Ben yaptım ve keşke zamanı geri alabilsem. Kaldı ki benim kayınvalidem bana iş yaptırmayan, sürekli kalmayan sadece arada gelip giden ve her geldiğinde tonla alışverişle gelen biriydi. Sürekli hediye alırdı vs.
Buna rağmen evliliğimdeki ilk 2 yıl bizden 10 yıl götürdü.
bu kadar da maddiyatçı olmayıverin. ikiniz de çalışıyorsunuz üstelik devlet memurluğu gibi bir iş var ortada. yani maaşınız asgarinin en az 4 katı falan.
+1tam yerine sordun soruyu. herkesin cigeri yaniyor kaynanalardan ,sen ne diyon bacim
Ya ben konuyu okurken nickinizi hatırlayamasamda siz aklıma geldiniz inanırmısıniz? Hatta dedimki araları iyiydi,sürekli kalmıyordu kayınvalidesi ona rağmen sorun yaşıyordu diye içimden. En güzel örneksiniz siz gerçekten. Aranızda ciddi sorunlar yaşamadınız ama hep bir eksik vardı,her zaman birlikte kalmadınız,yılın belli dönemleri diğer evlerinde kaldılar ama yinede huzursuzluk çıktı içinizde. Evinizi benimseyemediniz değil mi?Neden kimse beni etiketlememiş
Ben yaptım ve keşke zamanı geri alabilsem. Kaldı ki benim kayınvalidem bana iş yaptırmayan, sürekli kalmayan sadece arada gelip giden ve her geldiğinde tonla alışverişle gelen biriydi. Sürekli hediye alırdı vs.
ya bana anlattin kvde evdeyken nasil sevisiliyor gikiniz cikmiyormuydu banyoya girince anlasiliyor. gercekten herseyi gectim ama mahremiyet cok önemli. sif bu yüzden banad teklif edildi basta olmaz dedim. inan biri aciklasi. bunu bana iliskiden sonra banyoya geciyoruz mutfaga gidiyoruz vs. kvde yasayinca kirk yilda bir mi iliskiye giriyor insanlarNeden kimse beni etiketlememiş
Çok basıt hemen evlenmeyın az bırıkım yapın oyle evlenın.beraber kalmayın ustelık yenı evlısınızÖncelikle iyi akşamlar sevgili KK üyeleri.. 1 yıllık ilişkim var ve 3 gün önce sözüm istemem oldu. Anne tarafından akrabam olduğu için tanıyordum öncedende zaten. İlişkime gelecek olursak tek kelimeyle ruh eşim diye tanımlayabilirim çok şükür ki dengimi her anlamda bulduğuma inanıyorum.. tek sorunumuz maddiyat benim ailemin durumu gayet iyi fakat sözlümün durumu iyi değil babası küçük yaşta vefat ediyor vs vs annesi çalışıyor kendisi devlet memuru.. bunu anlatmamdaki neden ise bilin ki ona göre bana yol gösterin diye arkadaşlarım. Soruma gelecek olursam biz ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Evlendiğimizde zorluk çekeceğiz bir kaç yıl çünkü yaşadığımız yerde kiralar yıllık alınıyor genelde yani 12 bin vs şeklinde.. bana diyorki sözlüm istersen bir kaç yıl annemle oturalım oda çalışıyor bende çalışıyorum en azından bir eve gireriz güvenilir bir yerden temelden onun parasını aydan aya öderiz diyorlar evde kendilerinin yani mülk. Aslında aklıma yattı ama buradaki üyelerin çoğu kayınvalideden dertli olduğu içinde korkmadım değil açıkcası. Kayınvalidem dünya iyisi öncedende tanışmışlığımızın etkisi olabilir anneler kuzen çünkü. Sorun çıkarmı sanmıyorum ama yinede emin olmamak gerekir. Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz arkadaşlar lütfen akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?