Kayınvalide ile aynı ev bakarmısınız ?

çok çok mecbur değilsen oturma arkadaşım. Yeni evli olacaksınız. Eşinle kavganız olur gülüşmeniz olur misafiriniz olur rahat edemezsiniz.

kesinlikle yanaşma buna,
buradaki konuları bir oku dilersen
nişanlın ne kadar ıyı olursa olsun aynı eve cıktıktan srn evler ASLAAAAAAAA ayrılmıyor
paranız az olsun huzurunuz olsun

tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak söylüyorum:
yabancı kvler, akraba kv delerden daha insaflı.
kuzenim dayısının gelini ve dayısından şiddet gördü.
annem halasının gelini, hayatını zehir etmiş.
anneannem teyzesinin geliniymiş. onun yüzünden ağır hasta olmuş ve annemden başka çocuk sahibi olamamış bu yüzden.

Kesinlikle böyle bir şey yapmamalısın iyiyken kötü olmasn aranz alışırsa sürekli sizinle kalmak isteyebilir

Sonra ne olacak , kadin sizinle yasamaya alisacak yalnizlik zor gelecek. Kadina da hadi tamam isimiz bitti evleri ayiriyoruz diyemiceksiniz. Bu surecte kv yaslanacak biraz daha. Ve hic ayrilamicaksiniz..

Valla Allah yeryüzüne melek diye indirmiş olsa kvni yine de anlaşamazsınız ben kk'da aynı evde kv ile anlaşan bir tek kadın göremedim. Birkaç yıl oturalım sonra ayrı eve çıkalım işi de hep yalan oluyor söyliyim. Bence de ömür boyu kirada otur daha iyi.

Tek sözüm sen aklını peynir ekmekle yedin.
Balayı gecipte gerçekler ortaya çıkınca ruh esim dediğin adam gider, ruhunu kemiren adam ve annesi gelir. Biktim diye konu acarsinAyrıca para yok ev yok neye hizmet böyle evlilikler yapılıyor hiç anlamıyorum. Mutsuz olursun bu kesin.

Bende maddi durumu hiç de iyi olmayan biriyle evlendim amma velakin ev yapana evlenene RABBİM yardım ediyor.
Ben eşyalarımı kendi evime göre almak istediğim için evlenmeden evimi almayı kafaya koydum.
Biz faize hiç bulaşmak istemedik haram diye ELHAMDÜLİLLAH ALLAH bu durumdan hoşnut olmuş olmalıki bizi hiç sahipsiz bırakmadı.
Bir müteahhit le anlaştık evin pazarlığını yaptık.
Peşinat yoktu haliyle düğün yapacaktık para lazımdı.
Düğüne yakın bir tarihte KUVEYT TÜRK bankasında nakit kart diye özel müşterilerine verdiği bir kart var.
Eşime ve bana ondan çıkarttık.
Bu nakit kart tekinden 18 bin diğerinden 18 bin tlik alış veriş yapabiliyorsun .
Toplamı peşinata yeterdi .
Kartları çıkarttık müteahhit e verdik peşinata saysın diye malzeme alması için kullandırdık.
Tabi bu kartlar 3 ay ertelemeli ödemeleri ama 12 aylık ödeme planıyla geri ödemeli.
Biz evi tabuda üstümüze aldık.
Aylık ödemelerini ayarladık ve ELHAMDÜLİLLAH tapusuna biraz nakit masraf yapıp evimize eşyaları almaya başladık.
Düğünde takılan takılarla 3 aylık ertelemeli olan nakit kartların borcunu ödedik.
Kaldı diğer ev ödemesi onlarıda aydan aya ödüyoruz ELHAMDÜLİLLAH her ay.
Tabi DUALARLA destekledim dua olmasa hiçbirşey olmaz.
1,5 yıllık evliyim şimdi herşeyim var çok şükür arabanın modelini yükselmeye çalışıyorum düşünün gerisini..
Benim hiç birşeyim yokken istikrarım ve dualarımla mal sahibi oldum.
Sanada tek tavsiyem açtığım bir konuyu incele dene ve mucizeleri takip et

o bankalar bile faizle calışyor elhamdürüllah hic hatta kredi kartları ıcın faiz alıyorlar faizi süsleyıp kar dıye yedırmesınler insanlara

o bankalar bile faizle calışyor elhamdürüllah hic hatta kredi kartları ıcın faiz alıyorlar faizi süsleyıp kar dıye yedırmesınler insanlara

Faiz değil kar payı ....Sen faiz de ben kar payı...
Kime niyet sana kısmet.

O kadar yazdıklarımdan buna mı takıldın?

Sakın ablacım sakın,bence biraz geç evlenin o sırada evinizi alın,o 4 duvar arasına girdinmi oooooo iyi Kv cadıya ruh eşleri karabasana dönüyor,sen el kızı olarak kalıyorsun her yaptığın batıyor ,yinede sen bilirsin eskindenmiş bir evde 40 kişi şimdi bencillik diz boyu eskilerde çok çekmiş amannnn işte iyi düşün taşın....

ne kadar iyi anliyorum sen... ayni evde kalmiyorum kayinvalidemle ama bu anlattiklarini düsündükce cok üzüldüm...insallah en kisa zamanda kendi evinize kirada olsa cikarsiniz

Bak anlatıyım hiç özelin kalmaz yeni evli olup esinle özel anlar yasamak istersin bu sadece odan dahili olur. Tartışma olur bilir,gelen olur o dinlenmek ister çalışıyorum der surat yapar.bi kuzen değil kardeşi olsa işin içinde evlat olunca degişir.Ev biter ki yanlız kalamam alıştım der elin anamı bırakmam der bu böyle gider.Ailen, eşin, dostun istedigi gibi gelemez.Çocuk olur her şey müdahale eder.Olmaz sakın olur deme. Herkes yerinde evin de sag olsun. Geliyorsa misafir baş göz üstüne yerini bilir. Ama ev bir olunca senin kadar bende çalışıyorum benim evim der.Eşaya alımı bile senin istediğin olmaz.

Sakinnn boyle bir hata yapma ayolll ... Ornekler basini almis gidiyor.. eski evliligimdeki tecrubelerden yola cikaraktan yorum yapiyorum.. huzurun kalmaz, kendini mahkeme kapilarinda bulmak istemiyorsan, kabul etmiceksin, etmedeeee

Öncelikle neye dayanarak bu şekilde kesin bir dille konuştuğnuza anlam veremedim. Aklımı peynir ekmekle yemiş olsam size sormam tamam derdim ama akıl almak adına sordum üslubunuz çok yanlış. Ayrıca asgari ücretle bile evlenen insanlar gani etrafta elbetteki yuva kurana allah yardım eder. Parasızlıktan ölüyoruz diye birşey demedim sadece imkanları söyledim. Neye dayanarak kesin mutsuz olursunuz gibi söylemlerde bulunduğunuzuda hala anlamış değilim. Yinede yorumunuza saygı duyuyorum cevabınız için tşk ederim.

Kendinden verdiğin örnekler beni cesaretlendirdi çok teşekkür ederim rabbim olmayanlara ve banada nasip eder kendi yuvamda oturmayı inşallah sana da yuvanda huzur ve mutluluk dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…