Kayınvalide ile aynı evde yaşama tecrubesi olanlar ?

ben....
sadece 8 ay dayanabildim ve arkama bakmadan kacip gittim o evden....simdi ayri evdeyim ama o evde yasadiklarim tramva olarak kaldi bende malesef...oyle.bir dunya ki sen sigintisin sadece ve hizmetcisin..kabus gibi...kendi evini dUzmek varken asla o evin bir odasini hucreye cevirme..yatak odasi olmayacak orasi hucre olucak..agirlastirilmis muebbet duygusu gibj bir his....

Haklısınız, aynı soruları sordum kendime ama vazgeçemiyorum, şu dünyada bir babam birde o var, onun içinde annesi ve abisi, o zaten beni buna zorlamıyor, bu zamana kadar evlilik düşünmeme nedenim bunlardı diyor ama seni annemle beraber yaşamak için zorlayamam ama onuda bırakamam diyor, sorudaki gibi sadece görmediğim unuttuğum noktalar varsa onları sormak istedim

Bunu zaten eksiler hanesine yazdım ki böyle hayalleri olan bir insanım... Ama bazı düşündüğüm çözüm yolları var buna ( aynı evde yaşarken) tabi bunları erkek arkadaşım ilede konuşacağım, umarım orta yolu buluruz

5 seneye yakın aynı evde oturdum, ev ev üstüne olmuyor. Ne kadar iyi geçinsen sorun çıkıyor. Rahat edemiyorsun.. kesinlikle ayrı otur derim. Ben yeni kurtuldum aman aman bidaha tövbe :)))

İlk zamanlar sağa sola giderler rahat edin diye ama sonra aynı şeyi bekleme bir yerden sonra gidecek yerde bulamazlar zaten hem bunun karı var kışı var :)

Ekonomik durum mu sizi bir arada yaşamaya mecbur kılan ?

Merhaba, çalışan bir bayan olacağım zaten, yorulunca odama çekilebilirim diye düşünüyorum, hamile kaldığımda bana bakabilecek bir annem yok, ya bende akraba diye birşey yok, o yüzden özellikle hamilelik konusunda onun varlığı daha iyi gelecek bana... Böyle düşünüyorum açıkçası

Burada her gün "anneye aşırı düşkünlük" konulu onlarca başlık açılır. Bir de geçici falan değil, baya ömür boyu talep etmiş arkadaş sanırım. Bile bile bu topa girmeyin.
Annesi sakat mı, felçli mi? Neden bırakamıyormuş? Milyonlarca evlat kendi hayatını kurmak için aynı şeyi yapıyor, eğer kendi başına yaşayamayacak bir rahatsızlığı yoksa, saçmalıyor. Evlenmemesi daha hayırlı.

Peki aynı ev için sebep ne ?

Misler gibi de bakarsınız sırf bunun için o eziyet katlanılmaz .. Ben de de kimse yok ama hiç de korkmuyorum. .Keşke benimde olsa .. ınsallah amin diyeyim

Ayrı ev alamamak değil mesele, şükür ayrı ev alabilecek duruma sahip biri ve birşeylere başlamadan önce bunu bana söyleyen birisi, sen bu konuda zorlayamam ama ben buyum hayatım bu diyen birisi... Dediğim gibi düşünme aşaasındayım

Yine kendi evimi düzmek istiyorum, bir odada değil bir evde yaşamak istiyorum, kvdemin bir odası olsun evimde ama kendi evide olsun, isterse hep bizde kalsın ama sevdiğimle benim kurduğum evde olsun bu diye düşünüyorum

Ben varim.. ilk evliligimde ki evlilik bile denmez adinada neyse.. sakin boyle bi hata yapma.. hizmetcimi olmak istiyorsun ?? Sakin kabul etme.. huzursuzmu olmak istiyorsun ?? Kotulukmu gormek istiyorsun ?? Ben neler yasadim neler.. en son ayrildimda hayatimi kurtardim..

İlk zamanlar sağa sola giderler rahat edin diye ama sonra aynı şeyi bekleme bir yerden sonra gidecek yerde bulamazlar zaten hem bunun karı var kışı var :)

Ekonomik durum mu sizi bir arada yaşamaya mecbur kılan ?
Bencede ilk zamanlar illa gidecek bir yerler bulur bunu biz istemsek bile Ekonomik durum değil, yaklaşık bir sene önce benim annem onunda babası öldü, ya bizim hikayemiz biraz farklı, okulum bitti benim (yani tek dersim kaldı ) :) aramızdaki ilişkinin adını koyacağız o bundan önce benimle böyle bir konuşma yaptı işte, bunun için beni zorlamadı ama hayatının bu olduğunu anlatıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…