- 11 Ağustos 2021
- 803
- 1.196
- 63
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok isabetli bir karar vermişsiniz, bundan sonrasına bakın bence geçmişten sıyrılınSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Utanmadan bunu bir de sizin yanınızda diyor muHaaaa bir de şöyle bir durum var tabi
haftanın 5 günü bizde kalıyor. Kalan 2 gün evlerine götürmeyi teklif ediyor eşim 2 gün için gidilmez şimdi boşver diyor, kızı yakınımda oturuyor 2-3 sokak var aramızda. Kızına götüreyim diyor ( canı sıkılıyormuş, eve hapis olmuş çocuk baktığı için vs ) onu da kabul etmiyor amaannnn yok el oğlu zaten bi hafta sonları var hafta içi çalışıyorlar keyif yapsınlar diyor![]()
Ama benim de sadece 1 hafta sonum olduğunu unutuyor.![]()
![]()
Neyse sağlık olsun.
Aaa tabikii..Utanmadan bunu bir de sizin yanınızda diyor mu
Peki bu halde eşinizle aranız nasıl ben eşimden de soğurdum
Çok güldüm "hanedan mıyız biz" sözüneBana erkek cocuk yaparsan sana xxx gram altin takacagim malimi mulkumu birkacagim diyor (sanki neyi varsa)
Kaynimin oğlu yok kizlari oldu hep.Deliriyorlar erkek cocuk erkek cocuk diye hayir ben erkek cocuk doğursam bile kaynanama ne faydasi olacak onu da anlamiyorum hanedan miyiz biz?
![]()
Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Tamam ablacımmGüçlü dur tamammı hayatına bak yaşa düşünme bile geçmişi![]()
Aferin sana evladımTamam ablacımm![]()
Benim kv ile eşimin arasında da 16 yaş var olabilir yaniSiz 25 beraber olduğunuz kişi 35 yaşındaydı.bu aynı kişi değil mi? Adam 35 ise annesi nasıl 50 yaşında bile yok?kadın kaç yaşında doğurmuş?
Arkadaşlar aslında olay kaynana falanda değil. Önemli olan mevzu kendi evinde eşinden ve varsa çocuklarından hariç başka birinin kalması. Gerçekten de olmuyor. Ne düzenin oluyor ne rahatlık oluyor. İnsanın evi huzurudur. Bir dışarı bile çıksan insan evini özlüyor, evini arıyor. Orada sonuna kadar özgür, rahat olmak istiyor.
Babam gilin evi benim de evlene kadar evimdi. Fakat artık oraya bile gitsem ne kadar rahat edersem edeyim kendi evimi arar oldum. Çünkü tabiri caizse insanın kendi evi insanın kendi cumhuriyetidir..
Fakat başka biri kalınca ne istediğin saatte uyuyorsun ne istediğin saatte kalkıyorsun. Bugün yorgunum ya da hastayım yemek yapmayacağım dinleneceğim. Kahvaltılık bir şeyler yeriz bile diyemiyorsun. İstediğin gibi giyinemiyorsun. İlişkiyi bile sanki suç işler gibi sessiz sedasız oldu bittiye getiriyorsun :)
İnanın insanın sırrı mırrı da kalmıyor. 1 ay önce histereskopi oldum. Ameliyat olduğumu söylemek istemedim. Eve gelip dinlenemedim bile. Onun yerine belim ağrıyor falan dedim. Bana bunun üzerine dediği şey sarma sar oldu. Oturarak sarılıyormuş sonuçta. Eşim hipo hastası h
er akşam iğnesi var. Her iğne olduğunda şırıngaları gizli saklı çöpe atıyoruz. Bunları bilmesini istemiyoruz çünkü.
Yani kendi evimizde diken üstünde gibiyiz. Kimse bunu gaddarlık, vicdansızlık, merhametten yoksunluk olarak algılamasın lütfen ama gerçekten de evde başka biriyle yaşanmıyor.
Ilk sayfalardaki mesajimda da belirttigim gibi imkani olan ev tutsun. Ne yazikki suan oyle bir durumumuz yok.Neden kabul ediyorsunuz o zaman size yakın bi ev tutulsun? Esinde problem farkındasın değil mi
Ne oluyor yahu torun bakıyor diye evin hakimi mi olmalı kv? Her şeyin bir yakışanı var sınırlarımız var hani had var hudut var… kv yardıma ihtiyacı olsa gelini de ona koşar yarın bir gün. Torun bakıyorum diye hemen birebir karşılık beklemek gayet görgüsüzce. Siz çalışıyor muydunuz?Şu yazdığınız deyim bence kayınvalideye değil size uygun kızının çocuğuna bakmıyor sizin çocuğunuza bakıyor o yüzden istediği kadar kalır bi siz akıllı değilsiniz yani :))
Eh bi zahmet jest yapın gram altın dediğiniz ne ki dadı