• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Babannem 80 yaşında, kendi evine bıraksak sabaha çıkmaz orda, çok hasta, o bile kavga edip duruyor evime götürün diye, zor durduruyorlar. 50 yaşına gelmemiş tay gibi kadının gelinin başına yıkılma planlarını anlayamıyorum, böyle görmedik biz.
Öyle hastalık durumlarında bendede kaldı k.valide elimden geldiği kadarıyla çok iyi baktım.
Ameliyat oldu hep ben vardım yanında kaldım.
Yaşlılıar böyle oluyor belirli düşüncede olanalr tabi,illa evini istiyorlar.
Kaın keyfinin kayhasını sürecek te ondan.

Biz anlaşamıyoruz değil ki aksine çok iyi anlaşıyoruz 😋😋 siz çocuğunuzu bakıcıya dadıya bırakırsınız ben bırakmıyorum. En kötü babaanne anneanne bile bakıcıdan çok daha iyidir . Maddi bir düşüncem yok durumum iyi, zaten evladım için çalışıyorum kreş yaşına kadar bu şekilde gidecek. Cnkü bebeğim henüz küçük kreş için de uygun değil .
Tavsiyeniz için teşekkürler , uygulayana başarılar biz eşim ve ben böyle uygun gördük :)
Kadına demediginizi bırakıyormiyorsunuz sabahtan beri 🤣 iyi ki iyi anlasiyorsunuz maşallah . Bu kadar kötüyse zevkine çalışmaz çocuğunuza bakarsınız bende bu tribi anlamıyordum dört kere sevişiyorduk ikiye indi bilmem ne oldu yok hafta sonu gitmedi hafta içi yaninizdayken toruna bakarken iyiydi hafta sonu da siz ona hizmet ediverin o zaman siz prenses değilsiniz ki ☺️ özgürlük isteyen sonucuna katlanmalı ama hem bakıcılık yapsın hem karışmasın diye birşey yok

Merak etmeyin evlenseydiniz bıle
1 yıl içinde birbirinizden nefret eder hale gelecektiniz
Çünkü arada hep 3.kişi olacaktı.
Demek ki çözüm odaklı biri degil ya da durumu iyi degil. Yoksa karşılıklı dairelerde bıle oturabilirdiniz

Ama aynı ev asla olmaz !

Kadına demediginizi bırakıyormiyorsunuz sabahtan beri 🤣 iyi ki iyi anlasiyorsunuz maşallah . Bu kadar kötüyse zevkine çalışmaz çocuğunuza bakarsınız bende bu tribi anlamıyordum dört kere sevişiyorduk ikiye indi bilmem ne oldu yok hafta sonu gitmedi hafta içi yaninizdayken toruna bakarken iyiydi hafta sonu da siz ona hizmet ediverin o zaman siz prenses değilsiniz ki ☺️ özgürlük isteyen sonucuna katlanmalı ama hem bakıcılık yapsın hem karışmasın diye birşey yok
Torununa bakıyor olması benim çalıştığım paraya karışacağı anlamına gelmiyor ??? Sizin için böyle ise bilemem tabi . Benim değil parama kayınvldm karışsın ne annem ne kocam karışamaz. Herkesin kendi ekonomik özgürlüğü var. Biz zaten hafta sonları onu memnun etmek için herşeyi yapıyoruz götürelim evine diyoruz kızına diyoruz kardeşlerine diyoruz hiçbirini kabul etmeyip hemde ben hapis hayatı yaşıyorum diyorsa bu iş öyle değildir . Kendi yaşadığı hapis hayatını bize bana yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Bu benim düşüncem. Ben böyle uygun görüyor ve böyle düşünüyorum. Bakıcılık ta yaptırmıyoruz ya bakıcı tutacağız ya işten çıkacağım ya da sn bakacaksn dedik istersen. Ben bakarım torunuma dedi. Biz bununla ilgili bir şey diretmedik.

İyi de iyi niyetten karışmıyor ki kaynana kadının parasına, oğlu ev geçindiriyor, kendi soyamıyor diye karışıyor. Zaten kaynana olmasa da bi yoluna bakacaklarmış, kaynana da atlamasaymış bakarım sen çalış diye.

Torununa bakıyor olması benim çalıştığım paraya karışacağı anlamına gelmiyor ??? Sizin için böyle ise bilemem tabi . Benim değil parama kayınvldm karışsın ne annem ne kocam karışamaz. Herkesin kendi ekonomik özgürlüğü var. Biz zaten hafta sonları onu memnun etmek için herşeyi yapıyoruz götürelim evine diyoruz kızına diyoruz kardeşlerine diyoruz hiçbirini kabul etmeyip hemde ben hapis hayatı yaşıyorum diyorsa bu iş öyle değildir . Kendi yaşadığı hapis hayatını bize bana yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Bu benim düşüncem. Ben böyle uygun görüyor ve böyle düşünüyorum. Bakıcılık ta yaptırmıyoruz ya bakıcı tutacağız ya işten çıkacağım ya da sn bakacaksn dedik istersen. Ben bakarım torunuma dedi. Biz bununla ilgili bir şey diretmedik.
Her şeyini yapmak hafta sonu bir yere atmak mı
Ne zannettiniz bakacağı zaman cocugunuza bu yaptığı şeyin cürretini veren sizsiniz evde yaşayan kişi o evin ekomik sosyal her şeyine karısir çünkü artık sizinle yaşıyor bakıcı değil bakıcı olsa parasını verdiğiniz için çalışan olur sizin evde kalan kişi torununa bakan bir anne kendine yaşattığı hapis hayatı da sizin çocuğunuz için yaptığı bir şey burda gencecik kadınlar çocuğa bakmanın zorluklarını anlatıyor altı aylık çocuğa bakan kadına saygı duymak zorundasınız siz sosyallesirken evde bebeğinize bakıyor eh hafta sonu da istediği yerde kalır ☺️ kimse size hizmet etmeye gelmemiş yani bu psikolojiden çıkın
İyi forumlar

Annesi bakına muhtaç değilse ne diye yalnız yaşayamıyor çok saçma bencillik oğlunu sevse zaten hiç araya girmezdi bu zihniyet kW evlenseniz boşanmak için yer arayacaktınız çok doğru bi karar olmuş

İyi de iyi niyetten karışmıyor ki kaynana kadının parasına, oğlu ev geçindiriyor, kendi soyamıyor diye karışıyor. Zaten kaynana olmasa da bi yoluna bakacaklarmış, kaynana da atlamasaymış bakarım sen çalış diye.
Bunu sen mi söylüyorsun Katip baya konuda adamına göre yorum yapıyorsun demek ki
Kadın akşama kadar altı aylık bebeğe bakıyor burda kadınlar çıldırıyor evde çocuk bakıyoruz diye bakmasaymis diye bişey yok teklif edilmeseymis mesela ben teklif etmem. Teklif ettiysem de yok dört kere sevişiyorduk iki kere seviştik yok hafta sonları gitmiyor diyemem sonuçta evde kaldığını biliyordum bu çalışan değil gi hadi sen git diyorsun hafta sonu
Maddi sorun yokmuş sırf istiyor diye çalışıyormuş keyfine eh o zaman evin içine sokarsan birini o senin maaşına da işine de iliskine de karışır . Bu yüzden mahremiyet önemli işte hem bakıcı gibi davransın hem para pul almasın hem hiç birşeye karışmasın diye birşey yok

Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Kayınvalide ile yaşamak mı ?:KK57:Düşman başına 😁

Her şeyini yapmak hafta sonu bir yere atmak mı
Ne zannettiniz bakacağı zaman cocugunuza bu yaptığı şeyin cürretini veren sizsiniz evde yaşayan kişi o evin ekomik sosyal her şeyine karısir çünkü artık sizinle yaşıyor bakıcı değil bakıcı olsa parasını verdiğiniz için çalışan olur sizin evde kalan kişi torununa bakan bir anne kendine yaşattığı hapis hayatı da sizin çocuğunuz için yaptığı bir şey burda gencecik kadınlar çocuğa bakmanın zorluklarını anlatıyor altı aylık çocuğa bakan kadına saygı duymak zorundasınız siz sosyallesirken evde bebeğinize bakıyor eh hafta sonu da istediği yerde kalır ☺️ kimse size hizmet etmeye gelmemiş yani bu psikolojiden çıkın
İyi forumlar
Siz algılayamıyorsunuz galiba :)
Sorun bura da kv nin benimle kalması değil. Ben bunun şikayetini yapmıyorum kızını prenses gibi görüp gelini hor gören kv örneği veriyorum herşeye söylendiğini vurguluyorum kızının evini düşünürken oğlunu gelinini düşünmedgnden bahsediyorum izne çıkayım git biraz dinlen sende istiyorsan diyorum yok gitmeyeyim şimdi boşuna doğalgazı çalıştırmayayım diyor kardeşlerine götürelim hafta sonu dıyoruz yok diyo kızına götürelim diyoruz bı hafta sonları var keyiflerini kacırmayayım diyo.. haaaa o zaman söyLenmeyecek.
Hem ayranım dökülmesin hem …
Bütün seçenekleri sunupta hepsine yok çekiyorsa o iş öyle olmaz . Geçici beraber yaşıyor olmamız benim paramın hesabını tutacağı anlamına gelmez. Ne bekarken ne de 5 yıllık evlilik hayatımda paramın hesabnı kimseye vermedim. Kayınvalideme hesap verecek biri hiç değilim.
Kim kime istiyorsa hesap versin.
Ha ayrıca bakıcı değil kendi torunu fakat ona rağmen her gün sigarasını her ay gram altınını da alıp getiririm ya da eşarp ya da bir tunik .. jest için .
İyi forumlarinngggg :))

Sorun bura da kv nin benimle kalması değil. Ben bunun şikayetini yapmıyorum kızını prenses gibi görüp gelini hor gören kv örneği veriyorum herşeye söylendiğini vurguluyorum kızının evini düşünürken oğlunu gelinini düşünmedgnden bahsediyorum izne çıkayım git biraz dinlen sende istiyorsan diyorum yok gitmeyeyim şimdi boşuna doğalgazı çalıştırmayayım diyor kardeşlerine götürelim hafta sonu dıyoruz yok diyo kızına götürelim diyoruz bı hafta sonları var keyiflerini kacırmayayım diyo.. haaaa o zaman söyLenmeyecek.
Bütün seçenekleri sunupta hepsine yok çekiyorsa o iş öyle olmaz . Geçici beraber yaşıyor olmamız benim paramın hesabını tutacağı anlamına gelmez. Ne bekarken ne de 5 yıllık evlilik hayatımda paramın hesabnı kimseye vermedim. Kayınvalideme hesap verecek biri hiç değilim.
Ha ayrıca bakıcı değil kendi torunu fakat ona rağmen her gün sigarasını her ay gram altınını da alıp getiririm ya da eşarp ya da bir tunik .. jest için .
Ayrıcaaaa biz ona git demiyoruz o bize her gün söylenip 55 yaşında hayatım zindana döndü hapishanedeyım valla evde oturmaktan bunaldım yaa diyor buna nazaran biz kendisine git diyoruz. Hem gitmeyip hem söylenmesi sadece Kaynanalık başka bir şey değil .

Annen nasıl böyle brşey diyebilir ki sana,hatalı hemde çok hatalı.
Baştan keşke sana dürüst olsalardı hayır olmaz biz kabul etmiyoruz diye sende bu kadar gerilip üzülmezdin.
Birde 50 yaşında bledeğilmiş kadın,kendi kendine kalacak yaşta zaten eli ayağı tutuyordur o şahıs bence seninle sırf aynı evde o annesi olacqk şahısa hemde kendine balktırmak için aklını çelmeye çalışmış.
Sana tek tavsiyem sakın sosya medyada onu takip bile etme çıkar aklınfan gitsin,beni üzmek isteyen birini aklımdan çıkardım dmen lazım.
Bunadn sonra yapacağın tek şey hayatına güzel yön vermek olsun,bu niyetle karşına çıkan biride olursa asla ve asla kabul etme olurmu evladım .

Kp olsa ne olacak bence gene aynı teklifi ederdi kesin.
Kabul eden genç kızlarımızda ben anlamıyorum,hadi tamam diyorsunda ya aileler nasıl evet deyip kabul ediyorlar.

Düşünceye bak dğer oğullarının donlarınıyıkatmayı düşünmüş birde..
Ne kafalar var öyle çok para gitmesin yeter ki mantığı.
Tamam ablacım teşekkür ederim 🌸

Şu yazdığınız deyim bence kayınvalideye değil size uygun kızının çocuğuna bakmıyor sizin çocuğunuza bakıyor o yüzden istediği kadar kalır bi siz akıllı değilsiniz yani :))
Eh bi zahmet jest yapın gram altın dediğiniz ne ki dadı parasının yanında dalga mı geçiyorsunz ya siz :KK70:
işte akıllı geline örnek bükemediğin eli öpeceksin sizi tebrik ediyorum valla hayırlı işler

Şu yazdığınız deyim bence kayınvalideye değil size uygun kızının çocuğuna bakmıyor sizin çocuğunuza bakıyor o yüzden istediği kadar kalır bi siz akıllı değilsiniz yani :))
Eh bi zahmet jest yapın gram altın dediğiniz ne ki dadı parasının yanında dalga mı geçiyorsunz ya siz :KK70:
işte akıllı geline örnek bükemediğin eli öpeceksin sizi tebrik ediyorum valla hayırlı işler
Kızının çocuğuna istese de bakamaz .
Çünkü çocuğu yok .
Evet her ay gram altın tunik eşarp bahsettiğim şeyler marka öyle pazar da satılan 50 liralık şeyler değil aldığım bir eşarp bir tunik bakıcı maaşı iLe eşdeğere geliyor merak etmeyin. Siz istediğiniz insana maşalık yapablrsnz ben yapmıyorum kendi annem de olsa 2-2 daha 4. Benim kaynvlde gibi birini diliyorum size :) cnkü ne demek istediğimi algılayamıyorsunuz algılayamayacaksnz. Benim anlatmak istediğim ile sizin anladığınız farklı düz düşünüyorsunuz . Allah çarşınıza pazar versin cınım:)

Kayınvalidemler 2 haftadır bende, bak sadece misafşr olarak gelip kalmaları bile çok etkiliyorken aynı evde ömür boyu yapamazsın. 2 hafta kaldılar bende, hatta 3 haftayı da bulmuştur. Karışmıyorum dese bile ufacık bir şeyr karışma cüreti bulduğunda canın sıkılıyor, ayrıca eşinle rahat oturup kalkamıyorsun. Onların yanında eşine sarılamaz öpemezsin yanaktan bile mesela. Eşim de ailesinin yanında böyle şeylerden hiç hoşlanmaz, kendi annr babamın yanında yaparım ama onların yanında eşimin elini bile rahat tutamıyorum. Özel geceler zaten ayrı bir dert geleli haftada 1 anca olmuştur. İnsan çekiniyor ses gidecek vs banyo yapacaksın ne için yıkandığını anlayacaklar, evde rahat rahat gecelik veya iç çamaşırlarınla gezemeyeceksin. Öyle yani. Daha bir çok şey... Hasta olur vs anlarım ama hasta değilken mümkün değil. Ben ortak evde oturuyorum, oturduğuma bin pişmanım şuanda.

Bunu sen mi söylüyorsun Katip baya konuda adamına göre yorum yapıyorsun demek ki
Kadın akşama kadar altı aylık bebeğe bakıyor burda kadınlar çıldırıyor evde çocuk bakıyoruz diye bakmasaymis diye bişey yok teklif edilmeseymis mesela ben teklif etmem. Teklif ettiysem de yok dört kere sevişiyorduk iki kere seviştik yok hafta sonları gitmiyor diyemem sonuçta evde kaldığını biliyordum bu çalışan değil gi hadi sen git diyorsun hafta sonu
Maddi sorun yokmuş sırf istiyor diye çalışıyormuş keyfine eh o zaman evin içine sokarsan birini o senin maaşına da işine de iliskine de karışır . Bu yüzden mahremiyet önemli işte hem bakıcı gibi davransın hem para pul almasın hem hiç birşeye karışmasın diye birşey yok
Tabi ki adamına göre yazacağım, 2+2=4 kuralı hayatın her alanında geçerli olmuyor, bana biçilen don sana uymuyor. Her dediğimin de arkasındayım, anlayıp adil olmaya çalışıyorum.

Back
X