• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Güzel laf sokmuşsun, harika olmuş. Seni birey olarak görmüyor zaten, bu yeterince büyük saygısızlık. Ama erkek gibi (!) çalışıp para getirince hiç mesele yok.
Tabi ben şu şartlarda iyi bir paraya çalışıyorum. Sadece çocuğuma ve kendime harcıyorum, evi eşim çekip çevirir.
Geçen gün hesabnz bir olsun sen ayrı o ayrı yerse olmaz.. Snn de katkın olmalı dedi bana.
Eşim de anne bukadarına da müdahale etme istersen, snowy zaten kendi istediği için çalışıyor eve katkı sağlamak için değil. Benim 5 senedir böyle bir talebim olmadı bizim kesemiz için yorum yapma sen dedi diye de oğluna küstü. Mütamediyen her hafta birimize küsüyor :D :D :D

Yok gerçekten gözümü açtınız sürekli beni suçladığı için öyle manipüle etmiş ki beni kendimi suçladım yıllarca birde aileminde tabi büyük etkisi var burda

Ablacım zaten benim ailemin tavrı da beni bu duruma düşürdü onlarda bana kızdı hatta öz annem bir defasında insan içinde "ya öyle kabul etmezsen böyle yanlız kalırsın" diye bana laf soktu benim ailem bayılacaktı defolup gidiyorum diye ah ablacım belki onlar işi baştan kesseydi ben onu tanımayacaktım bile ailem yaptı bu işi
Annen nasıl böyle brşey diyebilir ki sana,hatalı hemde çok hatalı.
Baştan keşke sana dürüst olsalardı hayır olmaz biz kabul etmiyoruz diye sende bu kadar gerilip üzülmezdin.
Birde 50 yaşında bledeğilmiş kadın,kendi kendine kalacak yaşta zaten eli ayağı tutuyordur o şahıs bence seninle sırf aynı evde o annesi olacqk şahısa hemde kendine balktırmak için aklını çelmeye çalışmış.
Sana tek tavsiyem sakın sosya medyada onu takip bile etme çıkar aklınfan gitsin,beni üzmek isteyen birini aklımdan çıkardım dmen lazım.
Bunadn sonra yapacağın tek şey hayatına güzel yön vermek olsun,bu niyetle karşına çıkan biride olursa asla ve asla kabul etme olurmu evladım .
kp olsa ayrı evde olurdu daha kesin olarak ama sorun kvnin yanlız olması. Benim bir arkadaşım da kv kabul etti bir odada o yaşıyor demişti ama ne kadar rahattır acaba. Kira vermemek için kabul etmişlerdi bazı kızlar kabul de edebiliyor .
Kp olsa ne olacak bence gene aynı teklifi ederdi kesin.
Kabul eden genç kızlarımızda ben anlamıyorum,hadi tamam diyorsunda ya aileler nasıl evet deyip kabul ediyorlar.
Benim eşim biz evlenmeden önce bütün kardeşler bir evde kalıyordu. Ana babası başka bir şehirde. Benim hiç haberim olmadı ama kayınvalide "Ferb bu eve gelin gelsin. Daha ekonomik olur" demiş 😂 Tabii bu laf bana evlenmeden önce hiç ulaşmadı. Biz evlendikten sonra KV anneme demiş "Ben hepsi birlikte yaşasınlar istedim ama olmadı" demiş. Annem sinirlenmiş tabii. "Sen ne diyosun hanım, sen benim kızımı, kocaman adam olmuş oğullarının kirli donlarını yıkamaya mi gelin alacaktın" demiş 🙈
Düşünceye bak dğer oğullarının donlarınıyıkatmayı düşünmüş birde..
Ne kafalar var öyle çok para gitmesin yeter ki mantığı.

Tabi ben şu şartlarda iyi bir paraya çalışıyorum. Sadece çocuğuma ve kendime harcıyorum, evi eşim çekip çevirir.
Geçen gün hesabnz bir olsun sen ayrı o ayrı yerse olmaz.. Snn de katkın olmalı dedi bana.
Eşim de anne bukadarına da müdahale etme istersen, snowy zaten kendi istediği için çalışıyor eve katkı sağlamak için değil. Benim 5 senedir böyle bir talebim olmadı bizim kesemiz için yorum yapma sen dedi diye de oğluna küstü. Mütamediyen her hafta birimize küsüyor :KK70: :KK70: :KK70:
Ya abi sabun kesme videosu gibisiniz karı koca, sabaha akşama okurum mis gibi olurum. 🤣 Tabi sen eve para vermeyince oğlundan onu bunu isteyemiyor, işine gelmemiş.

Annen nasıl böyle brşey diyebilir ki sana,hatalı hemde çok hatalı.
Ailesi bugün onlara yarın bize diye düşünüyor, hâlbuki çok beklerler. Böyleleri kadının ailesi olduğunu kabul etmezler, kızlarının evine damat dünür onayı olmadan giremedikleri gün anlarlar anyayı konyayı.

Kadınların da bir ailesi olduğu gerçeğini öğrenince şaşırmıştır o.
Şey sanıyordu herhalde, tabi neden olmasın falan dememi, cidden çok bozulmuştu cevabıma. Yüz ifadesi geldi gözümün önüne bak şimdi 😂

Sırf evlenmiş olmak için anne babamı bırakıp onun anne babasıyla yaşayacağımı düşünmesi kendi aptallığıydı.

Bana erkek cocuk yaparsan sana xxx gram altin takacagim malimi mulkumu birkacagim diyor (sanki neyi varsa) 😂
Kaynimin oğlu yok kizlari oldu hep. 😬 Deliriyorlar erkek cocuk erkek cocuk diye hayir ben erkek cocuk doğursam bile kaynanama ne faydasi olacak onu da anlamiyorum hanedan miyiz biz? 😂

Ara ara bezini açip pipisini gördügünde şükür edecek çünkü.

Kisacasi manyakmiş senin kaynana cirilla.

Şey sanıyordu herhalde, tabi neden olmasın falan dememi, cidden çok bozulmuştu cevabıma. Yüz ifadesi geldi gözümün önüne bak şimdi 😂

Sırf evlenmiş olmak için anne babamı bırakıp onun anne babasıyla yaşayacağımı düşünmesi kendi aptallığıydı.
Bi de sıkışınca '' Senin aileni ben başımda taşırdım hâlbuki. '' diyorlar. Ya heye. :D

Ailesi bugün onlara yarın bize diye düşünüyor, hâlbuki çok beklerler. Böyleleri kadının ailesi olduğunu kabul etmezler, kızlarının evine damat dünür onayı olmadan giremedikleri gün anlarlar anyayı konyayı.
Onlar önemli katipcim erkek ailesi tabi.
Anlamıyrum bun tarz düşüceleri hasta olur anlarım aynı binada olursun yada geçici yanında kalır,oda olmadı birini tutarsın bakımını üstlenir.
Benim k.validem 85 yaşınd tek başına yaşıyor kaç kere dedim gel burdada kal diye kabuletmiyor.
2 tane birinibulduk oda olmadı biraz kalıp gittiler.
Benim düzenim d,yor gece kalkıyorum dolaşıyorum diyor onada hak veriyorum tabi.

Tabi ki birde çocuğumuza bakıyor + 2 rekat şükür namazı ne yapalım bacım :D yapacak bir şey yok..
Ha bunun yanında bir de haftanın 3 günü görümcem ve eşi bizde yemekte.. ayyyy ne dertlenmişim :D Allahtan eşimde farkında ağzı ile söylüyor ama yine de bana mısın demiyor yok :D kız bir de duş alıyorsam amaannnnn tribinden geçilmiyor :D
Normal duş alıyorum he öyle rutin yani :D en sonunda diyecem anne merak etme halvetlenmedik diye yok anam
Haaaa bir de şöyle bir durum var tabi :D
haftanın 5 günü bizde kalıyor. Kalan 2 gün evlerine götürmeyi teklif ediyor eşim 2 gün için gidilmez şimdi boşver diyor, kızı yakınımda oturuyor 2-3 sokak var aramızda. Kızına götüreyim diyor ( canı sıkılıyormuş, eve hapis olmuş çocuk baktığı için vs ) onu da kabul etmiyor amaannnn yok el oğlu zaten bi hafta sonları var hafta içi çalışıyorlar keyif yapsınlar diyor :D :D
Ama benim de sadece 1 hafta sonum olduğunu unutuyor. :D :D :D

Neyse sağlık olsun.
Aynı evde yaşamayı seçmeyeceksiniz o zaman kreşe bakın dadı bakın maliyet derseniz ise işten cikin kendiniz bakın bunları yaşayacağınıza sizi anlamadım ben

Onlar önemli katipcim erkek ailesi tabi.
Anlamıyrum bun tarz düşüceleri hasta olur anlarım aynı binada olursun yada geçici yanında kalır,oda olmadı birini tutarsın bakımını üstlenir.
Benim k.validem 85 yaşınd tek başına yaşıyor kaç kere dedim gel burdada kal diye kabuletmiyor.
2 tane birinibulduk oda olmadı biraz kalıp gittiler.
Benim düzenim d,yor gece kalkıyorum dolaşıyorum diyor onada hak veriyorum tabi.
Babannem 80 yaşında, kendi evine bıraksak sabaha çıkmaz orda, çok hasta, o bile kavga edip duruyor evime götürün diye, zor durduruyorlar. 50 yaşına gelmemiş tay gibi kadının gelinin başına yıkılma planlarını anlayamıyorum, böyle görmedik biz.

Bana erkek cocuk yaparsan sana xxx gram altin takacagim malimi mulkumu birkacagim diyor (sanki neyi varsa) 😂
Kaynimin oğlu yok kizlari oldu hep. 😬 Deliriyorlar erkek cocuk erkek cocuk diye hayir ben erkek cocuk doğursam bile kaynanama ne faydasi olacak onu da anlamiyorum hanedan miyiz biz? 😂
Sanki bebenin cnisyetini kadın belirliyor,ahhh bir bilseler bunu erkeğin sipirmenleri olduğunu gıkları çıkmayacak.
Bir tanede karikatür var bununla ilgili dur atayım hemen şuraya.

220057_Komik_Karikaturlern.webp

Evet esime diyorum senin ailenin erkek cocugu olmasa öleceklermiş galiba. Her şeye erkek cocuk ariyorlar, her işlerini erkek cocuk yapsin, bir sey olsa yanlarinda erkek cocuk bulunsun.
Allahtan kaynim var onun tepesindeler devamli bize bulaşmiyorlar.
Eltim zaten alışmış duruma benden buyuk o, sesi cikmiyor pek oyle gidiyor.
Bizde de durum aynı haftada iki gün kalırlar aynı sehirde hatta

Aynı evde yaşamayı seçmeyeceksiniz o zaman kreşe bakın dadı bakın maliyet derseniz ise işten cikin kendiniz bakın bunları yaşayacağınıza sizi anlamadım ben
Biz anlaşamıyoruz değil ki aksine çok iyi anlaşıyoruz 😋😋 siz çocuğunuzu bakıcıya dadıya bırakırsınız ben bırakmıyorum. En kötü babaanne anneanne bile bakıcıdan çok daha iyidir . Maddi bir düşüncem yok durumum iyi, zaten evladım için çalışıyorum kreş yaşına kadar bu şekilde gidecek. Cnkü bebeğim henüz küçük kreş için de uygun değil .
Tavsiyeniz için teşekkürler , uygulayana başarılar biz eşim ve ben böyle uygun gördük :)

Eşim de anne bukadarına da müdahale etme istersen, snowy zaten kendi istediği için çalışıyor eve katkı sağlamak için değil. Benim 5 senedir böyle bir talebim olmadı bizim kesemiz için yorum yapma sen dedi diye de oğluna küstü. Mütamediyen her hafta birimize küsüyor :KK70: :KK70: :KK70:
Bizimkide Yıllarca kazancını eşine vermiş, gururla anlattı.Benimde öyle yapmamı önerdi. Tabiki yapmıyorum.
Benimde şükür kazancım iyi.Eşim eve bakıyor. Ben birikim, gezme tozma, kıyafet, eve alınacak elektronik ihtiyaçları falan alıyorum. Böylesi daha iyi 🤣

Back
X