zor bulunmuş bir koca, mümkün değil boşanmaz. Taştan olsun koca olsunCiddi sağlık sorunu olmasına gerek bile kalmadan kadın geliniyle yaşamaya başlar, kayınvalide adayı erkek kardeşinin evinde yaşıyormuş, yeğeni evlenince dayı anneni yanına al diyecektir o demese bu dayı çöpsüz üzüm değildir eşi vardır çocukları vardır adama ablan artık oğluyla yaşasın biz o evi kiraya verelim diyecektir, herkesin alacağı nefes bellidir kim önce ölür kim sonra ölür belli olmaz ama dayı bugün ölse kayınvalide adayı yine evsiz kalır.
Bu kızlar neden meselelerin önünü ardını düşünmeden hareket ediyor anlamak güç.
Boşanırım demiş ama 6 ay ayrı kaldılar diye psikolojisi bozulan birisi boşanma fikrini de kaldıramaz, tabii o arada sürpriz bir bebek gelirse mümkün değil boşanması.
Konuda okadar tutarsızlıklar varki.zor bulunmuş bir koca, mümkün değil boşanmaz. Taştan olsun koca olsun
Kedileriyle yaşayıp ölse inanın daha mutlu olur. Böyle başlayan evlilikten hayır gelmez. Hep sorumlulukları olan kendi başlarına karar alamayan çift olacaklar. Ne gerek varKız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
heee bosanirEve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor
Anne babana anlat duruma müdahele etsinlerCıldıracagım ya aglaması zırlamasından gına geldı bana
İlk paylaşımdaki düşüncem bunu okuyunca değişti. Çocuk tamamen kötü niyetli kızı maddi manevi kullanmak istiyor olarak yorumladım ben bunu. En başta durumu söylese işler öyle ilerlese farklı bu çok farklı. Kızı kendine bağlamış şimdi de hem annesine bakıcı hemde maddi destek arıyor kendine gibi geldi.Değil. Daha aileme söylemedik. Daha önce 6 ay ayrılık sonrası toplayamadı antıdepresana bıle baslamıstı. Ben ayrıl dersem yine depresyona girer diye korkuyorum. Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor. Sebebi kabul etmezsin ayrılırsın bendenmiş.
Daha ne suçu olsun, kız ona bağlanana kadar 3 yıl bu durumu gizlemiş. Açık açık da demiş beni bırakırsın diye demedim. Şimdi de el kızını maddi manevi bu yüke zorunlu bırakıyor daha ne yapsınBana diyor ki babası vefat etmiş annesi çok yaşlı bu durumda onun sucu yok ki onu terk edeyim.
Tekrar barıştı yorum yapamıyorum ne demek.Kusura bakma ama abla kardeş ikinizi de siz gerizekalimisiniz diye tutup sallayasim geldi.Güncelleme evlenmek için hazır değilim seneye evlenelim demiş. İstersen bir sene birlikte eve çıkıp evdeki hallerimize bakarız demişBen güvenilmez bir adamım sana söz verip tutmadım sebebini de bilmiyorum demiş.tekrar barıştı yorum yapamıyorum. ben şartlarım sana uymuyorsa ayrılalım ben şu an ciddi adım atamam demiş. Bu da evliliği erteleyip eve çıkalım diyor.
Tamam gitsin KV ile yaşasın, çocukla değil. Görsün gününüNe diyim çocuk şimdi aynı eve cıkalım bırbırımızı evde yapabılıyor muyuz goruruz demıs zaten nıyetı olsa bu kadar dolandırmazdı kendi seçimi
Kardesım calıssın ama kv para vermekle evı gecındırmekle nasıl ılerleyecek bu süreç.ayrıca cocuk şimdi caymıs kendımı hazır hıssetmıyorum demiş bir kere sözünün eri değil.Ay allaşkına madem annesine o kadar düşkün neden şuan annesinden ayrı yaşıyor? "Annem yaşlı, düşer, kalır" vs diye düşünen adam şimdi de annesiyle yaşar. Adamın kendi anasına bakmaya niyeti yok, evlenip kardeşinizi bakıcı yapma derdinde. Sizin de "kardeşimin hep çalışması gerekecek" diye olaya yaklaşmanız tuhaf doğrusu. İnsanız, elimiz ayağımız tuttuğunca çalışacağız tabii ki. Ayrıca çocuk yapmaya durumu olmayan bir zahmet doğurmasın yahu, siz niye ortada fol yok yumurta yokken kardeşinizin doğuracağı çocuğun derdine düştünüz ki? Hem kardeşinizin sevgilisi zengin olsa, kardeşiniz çalışmak zorunda kalmayacak olsa, kayınvalidesiyle yaşamasına okey misiniz yani?
Çocuk bu sene evlenmek istemiyormuşTamam gitsin KV ile yaşasın, çocukla değil. Görsün gününü
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ofÇocuk bu sene evlenmek istemiyormuş
Evet güncellemeyi okudum. Çocuk besbelli evlenmek istemiyor kardeşinizle ama aralarında bir geçmiş var diye ayrılık sorumluluğunu da almak istemiyor bence. Kızkardeşiniz vazgeçsin, o ayrılsın diye uğraşıyor. Benim de benzer bir ilişkim vardı, aileyle yaşama gibi şeyler söz konusu olmasa da evlilik konusunda bir öyle bir böyle konuşmalar, gel gitler, ben ayrılayım diye uğraşmalar falan çok vardı. Burada beni çok uyardılar ama ben dinlemedim, ta ki kendi kendime bir uyanış yaşayana kadar. Kardeşiniz o çocuktan bir ayrılsın, çocuk 1 sene içinde başka bir kızla düğün dernek yapıp altınları dizmezse, annesinden ayrı ev tutup içini döşemezse ben de Black Wine değilim.Kardesım calıssın ama kv para vermekle evı gecındırmekle nasıl ılerleyecek bu süreç.ayrıca cocuk şimdi caymıs kendımı hazır hıssetmıyorum demiş bir kere sözünün eri değil.
Ben de öyle düşünüyorum çocuk ayrılmıyorda. Seneyeyse tamam demiş ama istese bir nişan yapılabilir.Evet güncellemeyi okudum. Çocuk besbelli evlenmek istemiyor kardeşinizle ama aralarında bir geçmiş var diye ayrılık sorumluluğunu da almak istemiyor bence. Kızkardeşiniz vazgeçsin, o ayrılsın diye uğraşıyor. Benim de benzer bir ilişkim vardı, aileyle yaşama gibi şeyler söz konusu olmasa da evlilik konusunda bir öyle bir böyle konuşmalar, gel gitler, ben ayrılayım diye uğraşmalar falan çok vardı. Burada beni çok uyardılar ama ben dinlemedim, ta ki kendi kendime bir uyanış yaşayana kadar. Kardeşiniz o çocuktan bir ayrılsın, çocuk 1 sene içinde başka bir kızla düğün dernek yapıp altınları dizmezse, annesinden ayrı ev tutup içini döşemezse ben de Black Wine değilim.
Bu arada siz de başkasıyla evlendi miEvet güncellemeyi okudum. Çocuk besbelli evlenmek istemiyor kardeşinizle ama aralarında bir geçmiş var diye ayrılık sorumluluğunu da almak istemiyor bence. Kızkardeşiniz vazgeçsin, o ayrılsın diye uğraşıyor. Benim de benzer bir ilişkim vardı, aileyle yaşama gibi şeyler söz konusu olmasa da evlilik konusunda bir öyle bir böyle konuşmalar, gel gitler, ben ayrılayım diye uğraşmalar falan çok vardı. Burada beni çok uyardılar ama ben dinlemedim, ta ki kendi kendime bir uyanış yaşayana kadar. Kardeşiniz o çocuktan bir ayrılsın, çocuk 1 sene içinde başka bir kızla düğün dernek yapıp altınları dizmezse, annesinden ayrı ev tutup içini döşemezse ben de Black Wine değilim.