Ev ev üstüne olmaz.Bilmiyorum bence en iyisi kv yakınlara taşımak ve bakıcı tutmak.Kız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
Çocuk oyuncağı sankiDaha evlenmeden boşanma planları yapmışlar
Ciddi sağlık durumu olursa bakabilecek yani? Hiç yetişkin altına yapan birinin yanında bulunmuş mu? Hiç yetişkin ağzının ayarı kalmamış hiçbir kan bağı olmayan birini yatak odasının, mutfağının, banyosunun, tuvaletinin yanındayken idare etmeye kalkmış mı? Hiç ailesinden olmayan birinin kirli donunu pis çorabını yıkayıp asmışlığı var mı?Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
şu anda annesi dayının evinde oturmuyor muydu?Konuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar. Ben üzerine ayrıl et vs demedim kendi bileceği iş.
Ciddi sağlık sorunu olmasına gerek bile kalmadan kadın geliniyle yaşamaya başlar, kayınvalide adayı erkek kardeşinin evinde yaşıyormuş, yeğeni evlenince dayı anneni yanına al diyecektir o demese bu dayı çöpsüz üzüm değildir eşi vardır çocukları vardır adama ablan artık oğluyla yaşasın biz o evi kiraya verelim diyecektir, herkesin alacağı nefes bellidir kim önce ölür kim sonra ölür belli olmaz ama dayı bugün ölse kayınvalide adayı yine evsiz kalır.Ciddi sağlık durumu olursa bakabilecek yani? Hiç yetişkin altına yapan birinin yanında bulunmuş mu? Hiç yetişkin ağzının ayarı kalmamış hiçbir kan bağı olmayan birini yatak odasının, mutfağının, banyosunun, tuvaletinin yanındayken idare etmeye kalkmış mı? Hiç ailesinden olmayan birinin kirli donunu pis çorabını yıkayıp asmışlığı var mı?
Evlilik tatlı geliyor, safi tatlı diller şekerlikler müşterek yapılacağını sandığı iş güç, aynı yatağı paylaşacak olmanın heyecanı basıyordur. İşin içinde boklu tuvalet, pis mutfak, masraflar falan girince biraz tadı kaçar ama kocasını doğuran kadın keyfe keder tepelerinde gezince aynı yatağı paylaşmanın tadı kaçar.
Banyosunda başkasının kılını kakasını gördüğünü düşünsün gelsin buraya yazsın
Kardeşimiz bu çakala inanmayı seçti,ilk düştüğünde sizin kapıyı aşındıracak,o kv ilk günden evine yerleşecek ve kardeşiniz hep bir bahane bulup asla boşanmayacak,hemen hamile kalacak tüm acısını öfkesini size anlatıp sizi dert hastası yapacak sonra da gidip kocişin koynunda gidip uyuyacak.....Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
buram buram chatgpt kokuyor
cocuk da ona cevabi chatgptden yazdirsin - sonra gptler kendi arlarinda kodla konusup sorunu cozup tatliya baglasinlar
Cıldıracagım ya aglaması zırlamasından gına geldı banaKardeşi gerekirse bir odaya zincirleyip yine de evlendirmeme fikri bile evlenmesindan daha makul.
Ailenizi işin içine katma vakti gelmiş,kardeşiniz göz göre göre kendi başını yakacak.Söyleyin ailenize gelsinler kardeşiniz birde onlara savunsun bu iğrenç çakal adamı.....Cıldıracagım ya aglaması zırlamasından gına geldı bana
Anneme desem artık agzına s... bunun asla barısmasını istemedi. Zaten su an cocuk dun tamam dedıgıne dusunucem demıs ıstemıyor yani. Aşk acısı iletişim kurmazsın 6 ay unutulur gider. İmkansız bir aşk yok. Öyle olsa çocuk olmak için her seyi yapardı. Annesini de ikna ederdi. Ama anlamıyor sanıyor ki çocuk buna çok aşık ama aile yuzunden bitecek. Korkuyorum ıntıhar falan etmeye kalkmasındanAilenizi işin içine katma vakti gelmiş,kardeşiniz göz göre göre kendi başını yakacak.Söyleyin ailenize gelsinler kardeşiniz birde onlara savunsun bu iğrenç çakal adamı.....
Bırakın ağzına etsin anneniz .Kardeşiniz sizi takmıyor uyarılarınıza ikna olmuyor.İntihar eder diye korkacağınıza bu akılsız şimarık kardeşinizi tedavi ettirin kendini sevmeyi,kendine değer vermeyi öğrenmek için geç değil.Aileniz duruma el atsın yoksa ilerde başınızı taşlara vurursunuz.Gizlediğiniz için aileniz sizi suçlar ,vebali üstünüze kalır .Anneme desem artık agzına s... bunun asla barısmasını istemedi. Zaten su an cocuk dun tamam dedıgıne dusunucem demıs ıstemıyor yani. Aşk acısı iletişim kurmazsın 6 ay unutulur gider. İmkansız bir aşk yok. Öyle olsa çocuk olmak için her seyi yapardı. Annesini de ikna ederdi. Ama anlamıyor sanıyor ki çocuk buna çok aşık ama aile yuzunden bitecek. Korkuyorum ıntıhar falan etmeye kalkmasından
Kalsın yatakta. Adam istemiyor işte anasını daha çok önemsiyor. Avel kardeşin ağlasın biraz geçer. Sakın destek verme evlenmesine. Evlenecek olgunlukta değil zaten.Çocukla bugun telefonlaştılar. Birden ben dedıklerını dusunucem demiş. Kız kardesımde cıldırmıs tabı demekkı ıstemıyorsun demıs o da ıstemıyorum demış. Şu an ağlama krızınde ben dedim daha dün kabul etti bugun düşünücem diyor güven olur mu diye. Yataktan cıkaramıyorum
Doğruyu söylemek gerekirse evlendikten sonra kv birden kanser olur.Bu yalana da kizkardesin inanır.sizin damat adayında bu potansiyel var şimdiden yerini yapmış.Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
Yani o kadar yıllık sevgililikte "evlendikten sonra annemle beraber yaşamak istiyorum" diye bir kere bile dememiş, bunu işler ciddiye binince söylüyor. Böyle sinsi biriyle yuva mı kurulur. Onun dışında sanırım öyle çok iyi bir sevgili de değilmiş. Gerçi istediği kadar iyi davranıyor olsa bile bu sinsi davranışı affedilemez. Siz kardeşinize gerekli uyarıları yapın. Her şeye rağmen evlenirse de kendi başını yakmış olurBence mesele sadece kv değil para da değil. Çocuğun sözünün eri olmaması. Üç senedir saklaması. Dün tamam dediğine bugün düşüneceğim demesi. Ona tek şunu dedim seven adam o kadını kaybetmemek için her şeyi yapar. Hele ki sen bu kadar fedakarlık yapmak isterken baş tacı yapması lazım.