- Emoji Skoru
- 11.563
- Puanlar
- 178
Yetişkin bir insan akrdesiniz sonuçta, hayatı da o yasacak. Akıl vermek zorunda değilsiniz. İyi düşün taşın deyin sadeceAçıkcası kadın tek başına yaşayabilir bence bir süre daha. Ama çocukta 71 yaşında düşüp kalsa haberim olmaz diyor. Açıkcası ben kaldırabileceğini düşünmüyorum ama seviyor ne tavsiye vereceğimi bilmiyorum.
Son durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
hayatının aşkı narsist, manipülatör, bencil...Değil. Çünkü sırf bu sebeple ayrılsam hayatımın aşkını kaybedeceğim diye düşünüyor
annesinin durumunu ve birlikte yasama istegini 3 sene gizleyip sonrasinda "terkedersin diye soylemedim" diyen bir çakalın sözüne inanmasi ne ponçik.Son durum çocuk kanser gibi cıddı saglık durumunda bırlıkte yasarız demiş. onun dısında tamam. Maddı destek de ayda 20 bın tl seklınde yapacaklarmıs. Aynı evde yasama olmayacak dıyor
Hayır şuan annesi kanser hastası değil ya o yüzden yalnız yaşayabiliyor.
Tövbe ya böyle saçma şeyde az duymuştum gerçekten
O arada çocuk yapar nede olsa boşanamıyor diye anasıda gelir gül gibi geçinip giderler
Valla kardeşiniz yine de kendisi bilir ama kayınvalidesiyle oturmayı kabul ederse, önümüzdeki birkaç yılın psikolog randevularını şimdiden almaya başlasın, kayınvalideyle yaşamak sevgilisinden ayrılmasından daha büyük ruhsal sorunlara sebep olacak zira.Değil. Daha aileme söylemedik. Daha önce 6 ay ayrılık sonrası toplayamadı antıdepresana bıle baslamıstı. Ben ayrıl dersem yine depresyona girer diye korkuyorum. Çocuğa da kızıyorum 3 yıldır birlikteler bunu daha yeni söylüyor. Sebebi kabul etmezsin ayrılırsın bendenmiş.
En cok neye üzülüyorum biliyor musun bu zamanda bu kafada olmalarına sorsan hepsi çok zeki bizi beğenmezler ama tabi onların ki büyük aşk biz bilemeyizÇocuğa da bakar işte negzel
Hem bakıcıya para vermeyiz hem ayrı eve boşuna para veriyoruz. Annem bakarsa daha rahat para biriktiririz ev alırız aşkım.
Kardeşiniz evlendikten sonra boşanacağına ne kadar inanıyorsa sevgilisinin sözüne de o kadar inansınKonuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar.
AyrilsinKız kardeşim sevgilisinden evlilik teklifi aldı çok yeni. Erkek arkadaşının babası vefat etmişti bunu etmişti. Annesi tek yaşıyor. 71 yaşında ıstanbulun bir ucunda kırada yasıyor. Kırayı çocugun dayısı karşılıyormuş. Birikim olarak sıfırlar evlenince herhangi bir takı vs takılmayacakmış hatta evin içini komple birlikte dizecekler. Bunun dışında annesi tek yaşamak istemiyormuş annemi yanıma alma durumum olabilir çok yaşlı ve ondan başka kimsem yok diyor tek çocuk. Almadığı süre maks ıkı yıl olabilirmiş o zaman da annesine 20 30 k civarında maddi destek yapıcakmış. Kardeşim benden destek istedi ama ben yeni nişan atmiş biri olarak bırak dıyemedım. Gelirleri iki kişi ortalama 120 150 k arasında gidip gelicek. Ama kardeşim hep çalışmak zorunda olucak. Tecrübeli yorum yapacak yol göstericek biri varsa yorum bekliyorum. Bu arada birbirlerini seviyorlar ancak çocuk annesinin bakımevine vermek istemiyor kesinlikle yaşamak istiyor.
Kardeşiniz acı şekilde tecrübe etmek istiyorum diyor yani. Kendi bilir evet.Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
Güncelleme diye kaçtır gelip aynı şeyi yazıyorsunuz.Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
Annesiyle aynı evde yaşamasalar bile annesinş eve kabul etmediği için kardeşinize sinirlenecek. Ve evlilikleri yine sağlam temellere oturmamış olacak. Bekara koca boşamak kolay gelirmiş demiş atalarımız. Daha evlenmeden boşanırım vs denilen şart konulan bir evlilik cok da sağlıklı olmaz. Tüm bunları bilerek evlensin.Güncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı
Daha evlenmeden boşanma planları yapmışlarAnnesiyle aynı evde yaşamasalar bile annesinş eve kabul etmediği için kardeşinize sinirlenecek. Ve evlilikleri yine sağlam temellere oturmamış olacak. Bekara koca boşamak kolay gelirmiş demiş atalarımız. Daha evlenmeden boşanırım vs denilen şart konulan bir evlilik cok da sağlıklı olmaz. Tüm bunları bilerek evlensin.
ZiyaaaaaaaaaaaaaKonuşmuşlar ayda 20 k destek ile annesiyle aynı evde yaşamamaya tamam demiş. Annem ister ama oluru yoksa tamam. Kardeşimde bu olursa evlenince evi terk eder boşanırım demiş. Çocuk Seni seviyorum en sorunsuz şekilde halledelim diyerek anlaştılar. Ben üzerine ayrıl et vs demedim kendi bileceği iş.
Kardeşine burayı okut baştan sona sonra bırak ne yaparsa yapsın bir sürü anonim kadın görüşünü yazmış. Hiçbir yerde böyle objektif bakış açısı alamazGüncelleme yapayım kardesım eve geldi akşam yemeği sonrası konuştuk. Eve annesini getirirse açıkca boşanırım dedim diyor o da ciddi sağlık durumu dışında istemiyosan kabul demiş. Artık yorum yapmayacağım kendi hayatları. Hayırlısı