- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
Bence gayet iyi yapmışsınız biraz da onlar üzülsün hep sen mi dert edeceksin ama değişirler mi sanmam.bence içinde kalmadığı iyi olmuş ama boşver bir daha muhatap olma samimi olma sen de onlar gibi ol değer verme değer bekleme.bu olayı da kafana takma olan olmuş dolmuşsun demekki boşverBu şekilde yorum yazacağınızı biliyordum zaten de
Ayrımcılığa hiç katlanamıyorum
Yaşlanınca da bekler evine torunum gelsin diye
Bayram günü olması hoş olmadı evet
Aile dediğin biraz varlığını hissettirir
Ama bitti artık çıkarttım hayatımdan
Bizi istemeyeni ben de istemem
Ne aileler kayınvalideler var etrafımda
Bir faydasını iyiliğini görmedim
Varsa yoksa diğer torunları
İnsan bu kadar da ayrımcı olmaz
Çok da önemli değil sanki yabancı birisi babaanne sonuçta.herkes bilsin boşver kendini üzmeeeeAnlatış tarzımda ne var bilmiyorum ama
Sadece yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Kaldı ki o kadın bile kayınvalideme kızıyor
Baya bir doldumBence gayet iyi yapmışsınız biraz da onlar üzülsün hep sen mi dert edeceksin ama değişirler mi sanmam.bence içinde kalmadığı iyi olmuş ama boşver bir daha muhatap olma samimi olma sen de onlar gibi ol değer verme değer bekleme.bu olayı da kafana takma olan olmuş dolmuşsun demekki boşver
Eşim de babaannem de görsün herşeyi dediÇok da önemli değil sanki yabancı birisi babaanne sonuçta.herkes bilsin boşver kendini üzmeeee
Bayram günü olmadı evetBayram günü sırf arayip sormuyorlar bakmiyorlar diye kavga olmamış maalesef
Eşinizin sizinle aynı düşünmesi desteği vallahi bravo siz eşinizi el üstünde tutunEşim de babaannem de görsün herşeyi dedi
Ama sonuçta yaşlı kadın üzüldüm
Yoksa kayınvalideme hiç üzülmedim
Herkes aile büyüğüne gider burada yanlış bişey yok. El mahkum siz de babaanneye gidecektiniz zaten.. bayram üstü olacak iş değil...Eşimin babaannesine gittik köye oraya gitmişler
Ben onların orada olduğunu bilmiyordumMadem sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz hakkaniyet de bilmiyorlar ne işiniz var o insanlarla? Görüşmezsiniz olur biter tartışma çıkararak onları önemsemiş oluyorsunuz halbu ki. Yazık kendinizi eşinizi ve cocuğunuzu huzursuz etmişsiniz bayram bayram.
Bayram'ın ilk günü köye gitmezlerHerkes aile büyüğüne gider burada yanlış bişey yok. El mahkum siz de babaanneye gidecektiniz zaten.. bayram üstü olacak iş değil...
İnBen onların orada olduğunu bilmiyordum
Genelde köye ikinci gün gidiyorlar
Bizde o yüzden gittik
Bilseydim gitmezdim
Huzursuz olduk evet
Bayram zehir oldu
Rezillik bir durum
Gelmeyi bırak telefon edip sesini bile duymaya tenezzül etmiyor kadınAyrıca evet, kimse sizin çocuğunuza bakmaya mecbur değil ama size gelirken bir çikolata alıp çocuğunuza gelmiyorsa ben o sevgide eksiklik ararım. Benim annem hem anneanne hem babaanne, hiç ayırt ettiğini görmedim. Ben sizi anladım da bayram vakti olacak iş değil...
Yaşayan bilir evetYorum yapan bayanlar çoğu kaynvalde galiba. Herkes konu sahibini. Haksız görmüş. Ama ayrımcılık insanın canını çok yakan bi duygu. Sinirleri yıpratan. Evet bunu yapan aileler var bende yaşadım. Soğuk durunca mesafe koyuncada. Ozamn da. Onlar konuşur mesafeli soğuk diye. yani her türlü kötü olursun. Bunlar yaşayan ancak bilir. Allah böyle ayrımcılık yapanlara hidayet versin diyorum
Görüşmücem zatenİnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Siz ailenize cocuğunuza bakın boşverin anlaşamadığınız insanlarla muhatap olmayın görmeyşn duymayıb
İn
Bana olabilir gibi geldi kendi kendisine ikinci üyeliği ole yorum yapan birini normal kabul etmemek lazımYok sanmam o değil... Konuyu bende okumuştum ayrıntılar çok farklı... Gerçi benim kadınlar kulübünde takıldığımı biliyor,bu yüzden ayrıntıları bilerek değiştirmiş olabilir... Bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?