Kayınvalide ile fena tartıştım

Bence gayet iyi yapmışsınız biraz da onlar üzülsün hep sen mi dert edeceksin ama değişirler mi sanmam.bence içinde kalmadığı iyi olmuş ama boşver bir daha muhatap olma samimi olma sen de onlar gibi ol değer verme değer bekleme.bu olayı da kafana takma olan olmuş dolmuşsun demekki boşver

Bayram günü sırf arayip sormuyorlar bakmiyorlar diye kavga olmamış maalesef

Baya bir doldum
Saygısızlık olmasın diye sustum sustum patladım
Muhatap olmak istemiyorum
Zaten yüz yüze bakılacak hal kalmadı

Çok da önemli değil sanki yabancı birisi babaanne sonuçta.herkes bilsin boşver kendini üzmeeee
Eşim de babaannem de görsün herşeyi dedi
Ama sonuçta yaşlı kadın üzüldüm
Yoksa kayınvalideme hiç üzülmedim

Madem sevmiyorsunuz anlaşamıyorsunuz hakkaniyet de bilmiyorlar ne işiniz var o insanlarla? Görüşmezsiniz olur biter tartışma çıkararak onları önemsemiş oluyorsunuz halbu ki. Yazık kendinizi eşinizi ve cocuğunuzu huzursuz etmişsiniz bayram bayram.

Uzgunum ama bayrM gunu kavganin ne geregi vardi haksizsiniz.Kizinizla kimse ilgilenmek zorunda degil çünkü sadece sizin kiziniz .Sizin evinizle kimse ilgilenmemeli sadece sizin eviniz .Ayrimcilik evlatlari arasinda olsa daha size laf dusmez .Torunlari arasindakine ne karisirsiniz.Dedem huysuz bir adamdi .Tek sevdigi torunu bendim .Gerisiyle ilgilenmezdi .Kimsede kiskanmadi.

Yorum yapan bayanlar çoğu kaynvalde galiba. Herkes konu sahibini. Haksız görmüş. Ama ayrımcılık insanın canını çok yakan bi duygu. Sinirleri yıpratan. Evet bunu yapan aileler var bende yaşadım. Soğuk durunca mesafe koyuncada. Ozamn da. Onlar konuşur mesafeli soğuk diye. yani her türlü kötü olursun. Bunlar yaşayan ancak bilir. Allah böyle ayrımcılık yapanlara hidayet versin diyorum

Ayrıca evet, kimse sizin çocuğunuza bakmaya mecbur değil ama size gelirken bir çikolata alıp çocuğunuza gelmiyorsa ben o sevgide eksiklik ararım. Benim annem hem anneanne hem babaanne, hiç ayırt ettiğini görmedim. Ben sizi anladım da bayram vakti olacak iş değil...

Ben onların orada olduğunu bilmiyordum
Genelde köye ikinci gün gidiyorlar
Bizde o yüzden gittik
Bilseydim gitmezdim
Huzursuz olduk evet
Bayram zehir oldu
Rezillik bir durum

Herkes aile büyüğüne gider burada yanlış bişey yok. El mahkum siz de babaanneye gidecektiniz zaten.. bayram üstü olacak iş değil...
Bayram'ın ilk günü köye gitmezler
İlk günü evlerinde olurlardı
Ben onların ne niyetle köye gittiklerini biliyorum
Biz zaten onları görmeye değil
Babaanneyi görmeye gitmiştik

İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Siz ailenize cocuğunuza bakın boşverin anlaşamadığınız insanlarla muhatap olmayın görmeyşn duymayıb
Ben onların orada olduğunu bilmiyordum
Genelde köye ikinci gün gidiyorlar
Bizde o yüzden gittik
Bilseydim gitmezdim
Huzursuz olduk evet
Bayram zehir oldu
Rezillik bir durum
İn

Gelmeyi bırak telefon edip sesini bile duymaya tenezzül etmiyor kadın
Ben herşeyi biliyorum farkındayım
Neyi ne niyetle yaptığını
Ama kendi kaybeder
Bağlansın onlara
Ne yaparlarsa yapsınlar
Kızımda büyüyünce anlar zaten
Bayram günü hoş olmadı
Bu konuda haksızım

Yaşayan bilir evet
Gözünün önünde onlara yapıp senin çocuğuna yapmazsa kızarsın
Net
Kimse kızmam demesin
Soğuk dursan da suçlu olursun
Konuşsan sinirden için içini yer
Ayrımcılık yapan da yaptığını kabul etmez zaten

İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Siz ailenize cocuğunuza bakın boşverin anlaşamadığınız insanlarla muhatap olmayın görmeyşn duymayıb
İn
Görüşmücem zaten
Hak etmiyorlar
Zorla yaptıracak değilim
Zaten görüşme gibi bir durum olamaz
Yüz yüze bakılacak hal kalmadı

hamileyken nasil bir sorgu sual bekliyorsunuz ki cocugu bakim yasina kadar kadina gostermemissiniz hala burda yok ayrimcilik vs vs. kadin torun yuzu mu gormus ki.

Bana olabilir gibi geldi kendi kendisine ikinci üyeliği ole yorum yapan birini normal kabul etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…