Kayınvalide ile fena tartıştım

Allah'ın bayramını unutup
Bayram günü terbiyesizlik yapıp sonra Allah'a havale etmek pek akıl karı değil
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

O kadar madde olarak yazdım
Sadece bunu mu yazdınız
Takıla takıla buna takılmışsınız
Bayram günü hoş olmadığını yazdım zaten
Sebebini de tek tek açıkladım
Okuduysanız

Sadece bunu mu yazdınız
Okuduysanız

bu kaynanayı dinlemeyi öyle çok isterdim ki,yazık çok üzüldüm haline gelinlerin elinde oyuncak olmuş.o evlatlara ne demeli bilmiyorum.inşallah evlatlarından tıpkısının aynısını yaşarlar

valla ben ki gelin kayinvalide konularinda gelinleri tutarim. cunku kv dem bekledigimden cok farkli biri cikti. kv dedim mi irkilirim. kvalidemle iliskim de resmidir. ama oglumun onunla arasina girmem hic. cunku oglumun babaanne kavraminin bozulmasini kirlenmesini istemem. bir tarafi eksik olsun istemem.

bu konudaki kv yi bende dinlemek isterdim..cunku ben olsam oglumla bile gorusmezdim. insanlar yasli olunca.aptal olmuyor. 2 yil yuzunu bile gosterme sonra bakma zamani bakmiyor de. kim kendini kullandirtmak ister.. 2 yil yuzunu gostermeyecek kadar kinli oldugum.birine cocuk da baktirmak istemem.

ama konu sahibi kullanma derdinde. annem yorulacagina kv yorulsun. evladi falan da umrunda değil. ben olsam cocuguma kim en iyi bakacaksa o baksin derdinde olurum. benim cocuguma kv bakiyor. kendi annem calisiyor..keske imkan olsaydi da kendi annem baksaydi.

sevmiyor dedigi bir kadına cocuk baktirmak istemek..sirf hirstan yazik..cocugun bile önüne gecmis hirs,kiskanclik,kin

eski konularına bakınca konu sahibini hatırladım.ne desek boş.tepki aldıkça ayrı üyelik almış demek ki.açtığı konular aynı yapılan yorumlar aynı neden tekrar tekrar açılır anlamıyorum.

Çocuğum umrumda değil mi
Valla size yazıcak çok şeyim var da
Yazdım zaten daha önce
İstet okuyun ister okumayın

Siz öyle düşünün
Umrumda değil
Benim ne yaşadığımı biliyorsunuz sonuçta
Niye göstermediğimi de yazdım
Ama siz
İstediğinizi suçlayın

eski konularına bakınca konu sahibini hatırladım.ne desek boş.tepki aldıkça ayrı üyelik almış demek ki.açtığı konular aynı yapılan yorumlar aynı neden tekrar tekrar açılır anlamıyorum.
Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmıyorum
Gelişme oldukça işin içinden çıkamayınca yazıyorum
Ama ne yaşandığını bilmeden
Acımasızca sizin gibi yorumlar olduğu için
Açtığıma pişman oluyorum

sen çözüm bulmak için açmıyorsun ki konunu.sadece desteklenmek istiyorsun.aksi olsa bir durup yazılanları gözden geçirir farklı adımlar atarsın ama onca sene ilk ne yazdınsa aynen devam ediyorsun.

sen çözüm bulmak için açmıyorsun ki konunu.sadece desteklenmek istiyorsun.aksi olsa bir durup yazılanları gözden geçirir farklı adımlar atarsın ama onca sene ilk ne yazdınsa aynen devam ediyorsun.
Yanlışın var yazdıklarımı iyi oku
Bir tutturmuşsunuz
Çocuğu göstermemiş bayramda ortalığı karıştırmış
Biriniz de demiyorsunuz ki niye göstermemiş
Burda tek tek yazdım
İçinden bir cümle Seçip vay efendim şöyle kötüsün şöyle fenasın

Hiç birşey kendiliğinden olmuyor
Tek hatam bayramda sesimi yükseltmem

Yoksa diğer olanlar için asla pişman değilim
Samimi olup onun diğer gelinini oğlunu ve torunlarını nasıl sevdiğini izleyemem

Herşeyin bir sebebi var
Bu ilerledi ilerledi en sonunda patlak verdi
Size burdan yazmadı kolay
Ne biliyorsunuz ki
Ne yaşadınız da bu kadar günah keçisi yaptınız
Ayrımcılık yap torununu hiç arama sorma
Sonra iyi babaanne kötü gelin
Sabır taşımıyım ben

Kul bela bulmaz hak yazmadikca ,hak bela yazmaz kul azmadikca diye bir söz var konu sahibi Allah im inşallah sana gerçek bir dert vermez bu kadar kin,hırs korkutuyor insani

Sadece bunu mu yazdınız
Okuduysanız
Okudum sebep ne olursa olsun yaptığın saygısızlığı hiç bir sebep olumlu gösteremez

kaynananın da bakmaması için sebepleri vardır.

Az degilsinz kusura bakmayin.
Siz kadina boyle davranirsaniz cocugunuz altindan olsa yine bakmazlar sevgi gostermezler

benim annem de kv de de evlat torun ayrımı yapar.
ilkler ve erkekler onlar için çok çok kıymetlidir.
o çocuklara bin yaparlarsa diğerlerine bir yaparlar.
ne yapalım?
çataçat kavga mı edelim?

Allah biliyor görüyor, o yeter. İlahi adalet tecelli eder.

Herkesin hayatı lay lay lomm herkesin sebepleri vardır kırgın olmak , konuşmamak için ama çocukları kullanmayın.arkadaşım senin problemin olabilir , çocuğu göstermemek nedir ya? Sonra diyorsunuz bizimle ilgilenmiyor. Senin gelinin torununu sana göndermesin ama siz hala gelininize ilgi alaka gösterin kayınvalideniz gibi olmayın nolur

Dışardan bakması konuşması kolay da işin içinde olunca insan kendi biliyor olayı , bizde de var bu olaylar ama ben bu şekilde muatap olmam eşim halleder sağolsun , üç çocuk yapıyorsa bir insan adil olmayı da bilecek, hep ona hep ona olursa böyle sonuçları oluyor ,eşinin kendi ailesi o konuşsaydı keşke bu şekilde onlara konuşmak sana düşmez , bu yaptığında sadece sen suçlu olmuş oldun onlar zerre üstüne alınmadı haberin olsun:)

Şimdi kv leri kıyaslarsan , hadi bizde gelinleri kıyaslayalım, ne gelinler var vallahi tatlı dilli güleryüzlü saygılı, kv kp elti gül gibi geçinip giden, kimsenin arasına nifak sokmayan, fesatlık bilmeyen. Ama sizde de ben bunları göremedim.

Sen eşini doldurmuyorsun !!! İnandım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…