Geceden beri sorularıma cevap vermiyorsun ne hikmetse :)Yaşayan bilir evet
Gözünün önünde onlara yapıp senin çocuğuna yapmazsa kızarsın
Net
Kimse kızmam demesin
Soğuk dursan da suçlu olursun
Konuşsan sinirden için içini yer
Ayrımcılık yapan da yaptığını kabul etmez zaten
E tamam işte her şey karşılıklı.Bu şekilde yorum yazacağınızı biliyordum zaten de
Ayrımcılığa hiç katlanamıyorum
Yaşlanınca da bekler evine torunum gelsin diye
Bayram günü olması hoş olmadı evet
Aile dediğin biraz varlığını hissettirir
Ama bitti artık çıkarttım hayatımdan
Bizi istemeyeni ben de istemem
Ne aileler kayınvalideler var etrafımda
Bir faydasını iyiliğini görmedim
Varsa yoksa diğer torunları
İnsan bu kadar da ayrımcı olmaz
Önemsemeyin, kıskanç olan siz olursunuz...ben sizi anlıyorum. Bir değişiğini ben yaşıyorum ama önemsemiyorum. Onların da huyu bu demekki diyorum. Kv kp anne baba değil ama ben de en yakınımdan inanılmaz uzaklık görüyorum. Mühim değil, 10 yıl oldu çünkü, belirli bir süre sonra kabuk bağlıyor.Gelmeyi bırak telefon edip sesini bile duymaya tenezzül etmiyor kadın
Ben herşeyi biliyorum farkındayım
Neyi ne niyetle yaptığını
Ama kendi kaybeder
Bağlansın onlara
Ne yaparlarsa yapsınlar
Kızımda büyüyünce anlar zaten
Bayram günü hoş olmadı
Bu konuda haksızım
Aynen aynen kadın zaten 2 yaşına kadar görmemiş çocugu annesi böyle yapınca ister istemez isinamamistir.hamileyken nasil bir sorgu sual bekliyorsunuz ki cocugu bakim yasina kadar kadina gostermemissiniz hala burda yok ayrimcilik vs vs. kadin torun yuzu mu gormus ki.
Hanım efendi bir babaanne torunu olacağını duyunca samimiyeti kesersehamileyken nasil bir sorgu sual bekliyorsunuz ki cocugu bakim yasina kadar kadina gostermemissiniz hala burda yok ayrimcilik vs vs. kadin torun yuzu mu gormus ki.
Kıskanç olan ben oldumÖnemsemeyin, kıskanç olan siz olursunuz...ben sizi anlıyorum. Bir değişiğini ben yaşıyorum ama önemsemiyorum. Onların da huyu bu demekki diyorum. Kv kp anne baba değil ama ben de en yakınımdan inanılmaz uzaklık görüyorum. Mühim değil, 10 yıl oldu çünkü, belirli bir süre sonra kabuk bağlıyor.
Bir babaanne torunu olucağını duyduktan sonda elini ayağını çekerseAynen aynen kadın zaten 2 yaşına kadar görmemiş çocugu annesi böyle yapınca ister istemez isinamamistir.
Ben senin soruna cevap verdimGeceden beri sorularıma cevap vermiyorsun ne hikmetse :)
Kızmak kırılmak ayrı zorla sevdirmeye aratmaya çalışmak ayrı sen bunu yapıyorsun ikisi çok farklı
Çok komik değil miÇılgın gelin kayınvalideyi coşturmuş.
Görüşmeyin rahat edin. Niye bu kadar dert ediyorsunuz ki ?Kıskanç olan ben oldum
Doğruları söyleyince ben kötü oldum
İçim şişti ya
Patladım en sonunda
Ayrımcılık yapıyorum demezler
Kıskanç derler
Alışılaz elbet
Babaanne yoktu ki zaten hayatımızda
Hanım efendi bir babaanne torunu olacağını duyunca samimiyeti keserse
9 ağ boyunca torunun nasıl sağlığı nasıl diye sormazsa bu nasıl bir babaannelik olur
Soruyorum size
Normal misiniz ya
Eleştiricem diye ne yazıcağınızı şaşırdınız
Yedi kat eller aradı sordu ilgilendi
Ben ne yapayım böyle babaanneliği
Daha o zamandan sorumluluk almak istemedi
Zaten ondan da birşey bekleyen yoktu da
Torunun sağlığını merak etmeyecek kadar ilgisiz bir kadın
Benim kızımı merak etmeyen sormayan kişiye ben ne diye götüreyim kızımı
Bu kadar da değil bu iş
Birakin boylesi.daha.iyi ben esimin ailesiyle.otryrm ayri ev.istiyrm tasinmak icin kayinanam 've.kayonbbaam cocugu birakin gidin diyo bende birakmam diyrm bu durumfa ayru evede cikamiyrz sonucta siz kimseye guvenerek cocik dogrmadnz onlara hic gerek yok bence bir gun iyilkileri olursa bes gun kotulukleri dokunuyi bosverin bncee esinizle cocugunla mutku olmaya bakinKayınvalidemle aram kötü
Bayramda gitsem mi diye kararsızken evlerine gittik ve yoklardı
Eşimin babaannesine gittik köye oraya gitmişler dünden resmen görmemek için
Giderken eşimin babası birşey dedi
Eşim de evde durmuyorsunuz ki dedi
Konu açıldı
zaten doluyduk
Siz bu dünyaya diğer torunlarınıza bakmaya gelmişsiniz
Ayrımcısınız bu da torun diye bağırdım
Eşim de kayınvalide me birşey olsa yandık diye bağırdı
Ben mecburum onlara bakmaya dedi
Nerden mecbursun dedim
Benin sana ne zararım dokundu dedi
Ne yararın dokundu ki
Evimd geldin özür dileyerek değişmezsiniz dedim
Kayınpederime sakinleştirmeye çalıştı
Sende aynısın dedim
Arabaya zor bindik
Kendimi kaybetmişim
Yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Bir de kızımın önünde oldu
O kadar ayrımcılar ki
Diğer torununa kaç yıl baktı
Şimdide küçük torununa bakıyor
Hep onlarda
Kayınpederimde hep maddi yardımda bulundu
Benim kızımı be arıyorlar ne birşeyiyle ilgileniyorlar
Lafa gelince çok seviyor
Ay saça bak ay eteğe bak
Şaşırmaktan başka bildiği birşey Yok
Onlarla yicen içicen gezicen
Hiç birşey istemicen zor durumda olmucan hemen elini ayağını çekiyorlar
Nasıl aile anlamadım
Ev aldık kredi çektik sormadı bile babası
Herşeyimizi kendimiz yapıyoruz çok şükür
Annesi de hep diğer torunlarıyla
Sanki eşim yetimhanede büyümüş gibi
Eltim ayrı kıskanç
Evlenirken eşimin ailesini hiç böyle hayal etmemiştim
torununun sağlığını merak etmez mi insan2. hamileligim... hamileyken cocugu sormak ilgilenmek nasil olur idrak edemedim. ne bekliyordunuz acaba.
yani benim annem bile nadiren sorar. torun yuzu gostermeyecek.kadar ilgisizlik derken ne bekliyordunuz cok merak ediyorum.
kiskancliktan yakinda catlamazsaniz iyi. acaip bir hirs var. ha diyelim kayinvalide benim beklentimi karsilamadi. icten kirilirim soguk olurum yeter. ama torun yuzu gostermeyecek yolda selam vermeyevek noktaya gelmem.
sorununuzun kaynaginda elti kiskancligi yatıyor. derdiniz kayinvalide de degil bence..eltinize yapamadiginiz tavri kayinvalideye yapip hirsinizi o sekilde cikariyorsunuz
Ne kadar doğru karr olduğunu ben anladımHep gelinler mi mesafe koyacak. Bu kez kayınvalide mesafe koymak istemiş. Ve ne kadar doğru bir karar aldığını da bu bayram görmüş.
Kayınvalideyi de dinlesen sana bakmaya mecburum bakmaya mecburum derbu kaynanayı dinlemeyi öyle çok isterdim ki,yazık çok üzüldüm haline gelinlerin elinde oyuncak olmuş.o evlatlara ne demeli bilmiyorum.inşallah evlatlarından tıpkısının aynısını yaşarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?