Kayınvalide ile fena tartıştım

Ayrımcılık yapan çocuğuma değer vermeyen insanlara sırf akraba oldukları için tahammül edemem. Ben gitmem dedim, torunlarını görmek çok istiyorlarsa tabi ki görürler. İlk kurşunun nerden geldiğine bakın derim.

Kayinvalide tarafindan kaynanalik gormemis hanimlarda sizin gibi bizimle hic ilgilenmiyorlar kafasindalar...
Bence yatin kalkin sukredin. Kendi hayatiniz ile ilgilenin ...sansli oldugunuzu fark edin

Neden değer kavramı sizin için eve kapanılması. Etrafımıza bir bakın kim evinde ? Herkes denizde yaylada. Biz yıllarca yaylaya gittik görümcemler de dahil bayramlaşmaya, ve hiç düşünmedik bizden kaçtıklarını. Bayramda büyüklerin ayağına gidilir her nerdeyseler siz daha bunu bile anlamak istemiyorsunuz. Art niyetinizi bırakın bir kenara.

Bende aynı şeyi söylemiştim,tepkiniz bana mı

siz tahammül etmeyebilirsiniz ama istesenizde istemeseniZde çocuğunuzun babaannesi dedesi. İlk hatadaki tavrınız da önemli. Herşey karşılıklı. Kimse masum değil

Az beklenti=mutluluk kim kime nasil davranirsa davransin ailenize bakin ayrica bagirip cagirmak hos olmamis hic gitmeseymisiniz

Kayinvalide tarafindan kaynanalik gormemis hanimlarda sizin gibi bizimle hic ilgilenmiyorlar kafasindalar...
Bence yatin kalkin sukredin. Kendi hayatiniz ile ilgilenin ...sansli oldugunuzu fark edin
Bakılacak olursa çeşit çeşit kayınvalide var
Gelininin herşeyiyle ilgilenen kendi kızı gibi davranan çok insan var
Biz öyle olamadık
Olmaya kalksakta fırsat verilmedi
Eltim sayesinde

Kaynananiz su birkac dil bilen fransiz dadilardan biri mi acaba?zira herkes cocugunu ona baktirma derdinde

Valla ne derseniz deyin
Bizim en zor anımızda hep Benim ailem yanımızda oldu
Onlar bizim zor zamanımızda hemen ellerini ayaklarını çekiyor
Allah görüyor herşeyi

Konu sahibi seni cok iyi anliyorum. (Senin yasadiklarina benzer seyler yasadim hala da yasiyorum)
Ayrimcilik insanin gercekten canini yakan bir duygu.

Elbette kimse kimsenin cocuguna bakmak.zorunda degil fakat zor zamanlarda evladina destek olmali insan. Yoksa nerede kalir aile kavrami ?

Fakat konu sahibi senin de bu fevri cikisin hic olmamis. Surekli bu uslupla konusursan inan ki hakliyken haksiz konumuna dusersin.
Sana tavsiyem bundan sonra mesafeli davran ya da hic gorusme..

Zaten görüşmeyi düşünmüyorum
Yüz yüze bakılacak hal kalmadı
Tamam sesimi yükseltmem hoş olmadı
Ama çok doldum
Onların çocuklarına devamlı bakması onlardan çıkmaması kızımı aramaması vs
Beni doldurdu
Olan oldu artık

Ya ne kayınvalideler var yuva yıkmaktan çekinmeyen, oğlu mu üzülecek torunu mu perişan olacak bakmadan. Evet belki isteklerinizi karşılayamıyorlar ama Allah başka dert vermesin neden beklentilerinizi sıfırlamıyorsunuz? Bu insanların tavrını değiştiremiyorsunuz madem kabullenip ona göre tavır geliştirmekten başka çareniz yok. Birak sevmesin ya herkes kendi eyleminden sorumlu. Çocuk gibi kavga etmek, hih benim çocuğuma bakmıyosunuz işte demek neyi değiştirdi ilişkileri laçka etmekten baska.
Ne olursa olsun yaşlı insanlara en azından ilk olarak sizin bağırmanız hata.

Anliyorum seni gercekten. Cunku ayni seýleri yasiyoruz. Benim kv nin de oglum hic umrunda degil 3 yasinda daha 1 liralik corap nasibi bile yok. Dogum gununde vile aramaz dusun. O yuzden seni anliyorum.
Sen bundan sonra takmamaya calis.

Anliyorum seni gercekten. Cunku ayni seýleri yasiyoruz. Benim kv nin de oglum hic umrunda degil 3 yasinda daha 1 liralik corap nasibi bile yok. Dogum gununde vile aramaz dusun. O yuzden seni anliyorum.
Sen bundan sonra takmamaya calis.
Takmamaya çalışıyorum
Ama bazen çok kızıyorum
Senin de yaşadıkların biraz benim durumuma benziyor
Sen kayınvalidene nasıl davranıyorsun merak ettim

Takmamaya çalışıyorum
Ama bazen çok kızıyorum
Senin de yaşadıkların biraz benim durumuma benziyor
Sen kayınvalidene nasıl davranıyorsun merak ettim
Eskiden de mesafeliydim. Esimin hatrina bisi demiyordum. Ama basimiza bizim cok kotu olaylar geldi.
Son yaptigindan sonra da gorusmuyoruz. Son olaylar bardagi tasiran son damlaydi. Bayramlasmaya bile gitmedik ki oglu gitmek istemedi.
(3 4 gun once bi konu acmistm ordan goz atabilirsin. Buradan yazip konunu sabote etmeyeyim cnm :) )

Bence üzülme iyi olmuş cunku yaşamayan bilmez.Ben de cok şeyler yasadim bi yerden sonra deliriyor insan ve pat pat diye laf söylüyor.Bizim sorunumuz seninki cok farkli ama yine de seni cok iyi anliyorum.Deger görmemek yıpratıyor.

Sebep ne olursa olsun kv ve kp yanında bağırmak nedir ya? Tepkiliysen gitme gidiyorsanda hiç konuşma
Haklıyken haksız duruma düşmüşün

Bayram gününü mu buldunuz. Eltinize yapamadiklarinizi kayinvalidenize yapmışsınız.

Aynen ya
Kaynanasi evinden çıkmasaydi , gelip gidip laf soksaydi , oğlunu doldursaydi değil çocuğuna baktirmak istemek bu kadın neden eve geliyor diye sinir krizi geçirirdi

Bu konu bu kaynanadan nasıl kurtulacağım biraz da eltime gitse ya diye açılırd
İnsanlar bazen evinin içiyle uğraşan birilerinin olmamasi bile büyük bir lütuf

Ayrıca konu sahibi kaynanasina bayildigindan çocuğuna bakmasini istemiyor eltisinin çocuğuna bakıldığı için istiyor arada fark var
Benim annem yoruluyor biraz da kaynanam yorulsun düşüncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…