- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
Bence bu üye ne güzel yapıyolar keske bnde yapabilsem diyorBu mesafe koy diyenlerle "misifi kiy" diyerek dalga geçme amacınızı anlayamadim doğrusu. Evet hakedenlerle mesafe iyidir bunda alaya alinacak ne var?
2-3gğnde bir arayıp birden aramanızı nedensizce keserseniz dengesizlik yapmış olursunuz kv haklıkızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
Ben 2,3 günde bir ararım ve son haftalar haftada en az 2 kere görüşüyorduk. Bu aralar cok aramıyorum ve eşim yüzünden gidemiyoruz onlara. En son aradığımda bana mesafeli konuştu ve neden aramadığımı sordu?
Ben ama çok yakın olmak istemiyorum. Mecburmuyuz her boş günlerimizde görüşmeye?
kızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
Ben 2,3 günde bir ararım ve son haftalar haftada en az 2 kere görüşüyorduk. Bu aralar cok aramıyorum ve eşim yüzünden gidemiyoruz onlara. En son aradığımda bana mesafeli konuştu ve neden aramadığımı sordu?
Ben ama çok yakın olmak istemiyorum. Mecburmuyuz her boş günlerimizde görüşmeye?
Bizimkilerde ilk basta öyleydi benim kayinpederim cok laf eder..onlar söyledi ozellille esim oraya tek gidince..hic umursamadim..ay sonunda 2 sene olucak artik alistilar bsy demiyorlar..bosver canim sen istedigin gibi yaşa..
Aramaya gerek mi varmis ya cok sacma ayda 1 defa ararim o da belki
valla karakteri ister düzgün ister mnyak olsun.çok gidildiğinde hizmetçi yerine koymaya yer arıyorlar."kızımızsın" bahane bence 5 senelik evli olsanız 5 senedir anne dediğiniz size kızım diyen biri sizi doğurup büyüten anneniz kadar sizi tanıyabilir mi?kızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
o aradığında konuştuğuma şükretsin..
5 kere yazmışım işyerinde bir sayfada program bir sayfada burası açık olunca pek bölünmüş :) üst yazdığımı unutmuşum kaynana yazısı görünce elim ayağım dolaştı besbellibir problemim yok ama hiç aramıyorum, ararlarsa da annen,baban arıyo diye eşime açtırıyorum. direk beni isterlerse genel geçer konuşuyorum...
zaten 2-3 haftada 1 görüşüyorum o bedeb
ben onu da yapmıyorum eşime açtırıyorum.... direk beni isterlerse de kaçış yok mecbuuur
kızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
Bu mesafe koy diyenlerle "misifi kiy" diyerek dalga geçme amacınızı anlayamadim doğrusu. Evet hakedenlerle mesafe iyidir bunda alaya alinacak ne var?
Bence bu üye ne güzel yapıyolar keske bnde yapabilsem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?