kayınvalide ile oturma fikri

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi

kızlar mrb,

nişanlım bugün bana bu fikirler geldi. biz düğünden hemen sonra borçlarımızı bitirip ev almak istiyoruz kiraya para vermek istemiyoruz bizim planımızda evlendkten sonra nişanlımın yurtdışına çıkıp para biriktirmesi vardı ama ailesi gelin bi sene bizimle oturun ikinizde çalışın paranızı biriktirin sonra iki katlı ev alır beraber çıkırz demişler. annesiyle çok iyi anlaşıyorum ama aynı evde olunca nasıl olur bilmiyorum. ben çalışıyorm akşam eve gelince nasıl davranmam gerekicek yapabilir iyim bilmiyorum. sizce olabilr mi
yok canım yeni evli gelinin yeri kendi kocası ile kendi evidir. hemen ev almak zorunda değilsiniz. 3 sene olur 5 sene olur ama huzurunuz yerinde olsun.
herkes ev bark sahibi olup evlenmiyor. kocanla cinsel anların olcak, evinde romantik zaman geçirmek isticeksin, işten gelip tv karşısında totonu yayıp oturmak isticeksin oturamicaksın.
küçük tut az eşya al az masraf yap ama bu benim evim diyebileceğin bi yerin olsun.. bu kadar net!!

eğer bir sene de olsa aynı evde yaşarsanız iyi olan ilişkilerinizin bozulma ve yüz göz olma ihtimaliniz var, hem madem ikinizde çalışıyorsunuz, niye cicim aylarınızı bi kaç bin lira biriktirmek için heba edesiniz ki, kendi evinizde barkınızda oturmak varken... bence değmez

kızlar mrb,

Evlendikten sonra bir sene aynı evde oturduğunuz yetmiyor gibi, o bir senelik süreç bitince de hala daha iki katlı ev alıp bir nevi yine aynı evde oturacaksınız. Evlenmeyin daha iyi.
Çünkü hiçbir zaman iki kişilik aile olamayacaksınız bu gidişle.

Su hayatta tek bisey ogrendim. Kaynanaya ne kadar uzak olursan o kadar iyi. Kaynana melek olsa kanatları çarparmis. Bide ev alirsinizda cikarsiniz degil beraber altli ustlu ev demisler. Bu tur konulardan milyonlarca var bu sitede ac bi oku bence karar vermeden once.

banada olmaz gibi geliyo cunku ben rahatıma cok düşkünüm anne babanın yanında istediğim gibi davranamam odaya geçsem bizi istemiyo moduna girebilrler zor yanı kırmkata istemiyorm ikisinide cok seviyorum

kızlar mrb,

Ohoo cok sakat...

banada olmaz gibi geliyo cunku ben rahatıma cok düşkünüm anne babanın yanında istediğim gibi davranamam odaya geçsem bizi istemiyo moduna girebilrler zor yanı kırmkata istemiyorm ikisinide cok seviyorum

Tabi tabi kirma sen ne onemi varki canim alt tarafi bir omrun var onuda elalemin koleligini yaparak gecirirsin ama sorun degil aman kv kp kirilmasin dimi....

Kk birlikte yaşayıp bunun pişmanlığını yaşayan insanlarla dolup taşıyor. Bunların çoğu başlangıçta herşeyin iyi olacağını sanıyordu, şimdi gördüler neyin ne olduğunu. İstatistikler yalan söylemez

Hayır hayır Hayır !
Bende 4 senedir her sene çıkıyorum
Hiç yüz göz olma. Hatta ev alınca bile altli üstlu olmayın. Zira aynı evde yaşamaktan farkı olmaz:işsiz:

kızlar mrb,

Asla. Şurda iki gün takılın konuları bi okuyun anlarsınız zaten.

Olmaz canım.. Öyle bir teklifle gelmesi bile saçma. Kira da otursun bir şey Olmaz hemen ev almayın siz de. Şimdi bir sene oturacaksınız ev alırken yine iki katlı ev alınacak pardon ama o neden?

Back
X