Kayınvalide inadı

ya bilmiyorum ben mi yanlis okudum konuyu ama... bu arkadasin ne istedigi gayet belli...adam yerine koyulmak istiyor.. ve bunun bu kadar zor olmasini yediremiyor. ayni zaman da seviyor ortada emek var diye de uzuluyor. ama onceligi biri tarafindan sevilmek ya da istenmek degil. belli ki kendini bunlarla var eden bir insan degil. bu yuzden de herseyi unutup donemiyor. bence takdir edilecek bir davranis. hergun burda ne hakaretlere,ne tavirlara goz yumup hem aglayip hem giden insanlarin konularini okumaktan sikilmistim. insan kendi degerini kendisi biciyor. size layik gorulene razi olursaniz bundan sonra o fiyattan gidersiniz. yok olmazsaniz belki vazgecerler ama en azindan ucuza gidip gururunuz kirilmaz...ama birgun illaki size umdugunuz degeri verecek biri cikar. secim ortada, ya ne buldum kardir diyip elinizdekine sarilin, ya da ya nasip diyip onunuze bakin.

mnla arkadasa katılıyorum eşimde 1 evın 1 oğlu hiç bi zaman benı ezdırmedı...bende bılıyorum kı kaınvalıdem benı istemıyor herseye karısmak istıyo canı ama 2 yıldan berı daha yuzume hıc acı bıseyda söylemedi işimede karışmadı bu benı cook sevdıgınden deıl 1.eşim ezdırmez hemen restını ceker 2.oğlunu kaybetme korkusu...oğlunu seven herseye katlanır mutlulugunu ister bende kocamı sevıyorum kayınvalıdemın hoş olmayan küçük davranıslarınıda ben görmemezlıkten gelıyorum...

tavrınızı koymuşsunuz,çok doğru bir hamle
annesinin her lafında köşeye sinen bir adam eğer bu yaptığı hatanın farkına varır da dönerse ne ala,dönmezse emin olun kaybeden o olmuştur,üstelik ilk nişanı da annesi tarafından bozulmuş,bırakın hatasını kendi görsün...
anneyi sevmek suç değil çok da güzel birşey ama böyle pısırık olmayı da gerektirmez yeri gelince sizi ezdirmemeyi bilecek ilerde beraber yuva kuracaksanız..
böyle saçma bir nedenden annesiyle bir oluyosa kendi bilir annesiyle ona ömür boyu mutluuluklar diler yolunuza devam edersiniz:dilcikar:
sinir oluyorum bu pısırık ayakları yere basmayan ana kuzusu erkeklereklava:

bu adam seni cok sevse ne yapar eder annesini ikna ederdi canim, ikna edemezse ''ben koskoca adamin istedigimi yaparim, isime karisma anne'' der yine senin istedigin yapardi...bu adamin seni cok sevidigni sanmiyorum yani...bence daha fazla gorusmenin manasi yok...gorusmeni tamamen kes bence.
anlamadigin bir sey var:
bu adam seni cok seviyor...ailesini de alip seni istemeye geliyor ama senin istedigin ufacik sey karsisinda senden vazgeciyor??????? sen de hala bu adamin pesinden kosturuyorsun...istenilmiyorsun canim daha ne kosuyorsun adamin pesinden? niye mail atiyorsun? niye gorusuyorsun? ben olsam o nisan muhabbetinden sonra o adamin suratina tukurur bi daha da asla gorusmezdim...goruserek yanlis yapiyorsun tatlim...birak bu adam kendine ve annesine itaat edecek bir enayi bulsun kendisine ve sen de onlardan pacani kurtar bayanssulusmile

Bitti diyerek rest çekmen iyi olmuş..
Şimdi top onda ya annesine kabul ettirir,seni kazanır yada güle güle dersin..

kibarlığınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim
beni gerçekten anlamışsınız
1 cümleyle kestirip atmamışsınızŞeniz

ben yaptığım şeyi onurlu buluyorum
sevgilim bana her mailinde iltifat yağdırdı ve olaylardan haberi olmadığını söyledi ama pişmanım düzeltirim demedi
gel herşeye hazırım desem koşa koşa gelir
ama ben onurlu şekilde başladı öyle devam etsin istiyorum
hayırlısı bakalım

aslında bazı arkadaşların dediği kadar basit bir mesele değil.
tamam birbirinizi seviyorsunuz ama iş inada binmiş artık.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın misali.
kesinlikle haklısınız.asla isteklerinizden vazgeçmeyin.bu sizin nişanınız kayınvalideniz sadece fikir verebilir yapıp yapmamak size bağlı.
siz nasıl istiyorsanız öyle olmalı.
en önemlisi de sizi gerçekten seviyorsa vazgeçmek istemiyosa ailesine resti çeksin gelsin.
o da sizin tavrınıza bağlı.

heeee anladımm.. benim hikayeme benziyor.. bi değişik versiyonunu ben yaşadım.. biz de nişanlanmaya kalktık.. neyse geldiler istediler.. o gün tatlı yendi.. nişan yapılacak.. biz dedik ki bizim evin yanında bahçe var orda yapalım.. ben kabarık tuvalet giyim, orkestra gelsin, çerez dağitilsin, bi de pasta tamam.. içimde var benim oynamadan nişanlanmam dedim.. annesi de gerek yok dedi.. boşa masrafa gerek yok dedi..evinizde bi yüzük takarız, sen de tuvalet giyme gerek yok sade bi elbise alırız daha ucuz olur, sessizce nişanını yaparız, tantanaya gerek yok, gerekirse ben annenle konusurum, biz kadın kadına bu işi hallederiz, siz karısmayın dedi.. benim nişanım olacam ben karışmıcakmışım baak baak baak !!! nişanlacağım şahıs o zaman okuyodu.. ben de kayınvalide adayıyla hiç muhattap olmadım, sadece dinledim, yorum yapmadım, itiraz etmedim.. gittim sözlümle konuştum.. ben bir defa nişanlanacam o da benim istediğim gibi olacak.. annen değil ben nişanlanıyorum, benim istediğim şekilde olmicaksa hiç olmasın dedim.. okulun biter işine girer paranı kazanırsın, benim de okulum biter sırt sırta verir ailene yük olmadan yaparız nişanı dedim.. bi sene bekleyelim nişan için dedim.. sevgilim hayır ben annemle konuşucam istediğin gibi olacak dedi.. oldu evet.. benim istediğimden de güzel oldu.. ben bahçemde bi orkestraya razıyken salon tutuldu.. en güzelinden oldu her sey.. ama ne oldu.. annesi her zaman laf soktu.. ben düşüncesiz oldum.. halden anlamaz oldum.. ama ben ille de nişan yapalım demedim.. sadece bekleyebiliriz erteleyebiliriz.. kendi istediğimiz şekilde olana kadar beklerım acelem yok dedim.. kendi maaşımızla yapalım dedim.. nişanlım dinlemedi..senin istediğin her sey olacak dedi.. eee nişanlandım da ne oldu.. ayrıldık.. olabilir kısmet.. ama annesi ben burda sinir krizleri geçirirken yerde yarı baygın yatarken "iyi ki de ayrıldınız, biz istememiştik seni, oğlumuz çok sevdi inat etti, yoksa biz nişanı istemedik" dedi.. şimdi diyorum ki iyi ki bitmiş evet.. böyle bi anneye gelin olmak istemezdim.. her seyin hayırlısı olsun.. allah bizlere değer veren insanlarla karşılaştırsın.. ha durumu iyi olmaz anlarım, hiç bi beklentim de olmaz, ama tavır ve uslüp çook önemli çook.. kızım durumumuz yok idare et böyle olsun dese.. ki istediklerimin tutacaği para 100 lira bişeydi.. tuvaletimi kendim kiralıcaktım.. orkestrayı da annem kiralardı.. ama kadın direk " hiiç gerek yok ben annenle konusurum sade olsun tuvalet bile giymene gerek yok" deyince ooo dedim benim bu aileyle işim var.. o gün ipler koptu zaten.. allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

haklısınız burcu,aynı durummuş ama bizimki şöyle farklı ikimizde iyi geliri olan mesleğe sahibiz ve sevgilim benim arkamda durmadı
masrafı biz yapıcaz ama kayınvalide aynen tantanaya gerek yok dedi hatta nişan düğünle olsun dedi mantığa bakar mısınız
şimdi maillerde yazıyor bana annem çok acı çekiyor falan diye beter olsun diyorum
herkes soruyormuş neden ayrıldınız diye cevap veremiyorlarmış
söyleyemiyorlar tabii gerçekleri
bu aralar birşey yapacaktır eminim o zaman da tamam nişan dediğiniz gibi olsun ama ailenle aynı apartmanda oturmak istemiyorum dicem sen de benim için bu fedakarlığı yap,
aman sıkıldım artık
ben de şöyle hatalıydım,akşam bize geldiklerinde eşofmanla karşıladım çok soğuk davrandım tavrımı koymak için ama kayınvalideyi haklı çıkarmış oldum ,bana ders oldu iki yüzlü olmak gerekiyor bunlara

Son düzenleme:
oğlan ana kuzusu hep anasının dediği olacak bırak ne hali varsa görsün klava:

canım benımde soz yapacagımız zaman kayınpederım yolda annemı bı aradıkı bız nısan getırıyoruz soz nısan bı olsun.haydaaaaaaaaaa ben butun yakınlarıma soz demısım evde olucak nısan deselerdı basta daha buyuk bıyerd tutardık.canım annemde sırf huzursuzluk cıkmasın dıede bıde esım onu aradı anne bı akslık cıkmasın lutfen tamm de dedı annemde kırmadı ama tabı bızımkıler fln sokta nıye kabul ettın dedıler anneme.haklılardı keske ıtıraz etseymısız sımdı dusunuorumda.ha bıde benım sevgılı kaynanacım benı ıstemeye geldıklerı gun anneme kalkıp nedese ıı valla betul hanım serap cok sanslı murat gıbı bı cocukla evlenıyo.annem tabı sok bende ıcerde duyuom.sonra kayınpederım dedıkı hayır ıkısıde sanslı fln adam gecıstırdı.ogun cok agaladım esım tesellı ettı benı.kaynım ıcın kız ıstemeye gıttıklerınde yıne bole bı gaf yaptı kız kaynımdan ayrıldı ucyıllık ılıskısını bıtırıd cunku sen nıye annne cvp vermedın benı savunmadın dedı.ve kaynım bı ay annesıyle konusmadı ayrılıgını ona baglıo sımdı.yenı yenı konusuo olesıne ama.yanı canım sevgılının oguvenı sana vermesı lazım

ben dayanamadım mail yazdım
nasılsın merak ediyorum dedim,ben çok kötüyüm dedim
ayrılık sebebimizin nişan olduğunu düşünüyosun ama beni korumamandı ,aynayı kendine tut dedim
seni affedemiyorum dedim ,benim için hiçbirşey yapmadın
bunları bana ne hissettirdiğini bil diye yazdım yolun açık olsun dedim
keşke yazmasaydım ama dayanamadım

Sürekli ikilemler içerisinde kalıyorsunuz değilmi ne kötü...
Bazen içinizden geleni yapmak en iyisidir...
Zamanla bu acıyada alışırsınız ama sizi sahiplenmiyorsa eğer daha fazla üstelemeyin derim..
İleride daha büyük acılara yelken açmış olursunuz..
Bu kadar basit bi sebepten dolayı sizi kaybetmeyi göze alabiliyorsa..
İleride sizi üzecek neleri göze almaz ki...
Sizin fikirlerinize ve sevginize değer veren insanlar için üzülün..
Ve artık gönlünüze söz geçirin bir daha aramayın aradan uzun zaman geçmiş
Ama halen sizi kazanmak için bi çaba sarfettiğini göremiyorum
Umarım Herşey gönlünüzce olur...

teşekkür ederim temennilerin için
son görüşmede nişanı düğünle yapmak istedik sadece bu herşeye evet demek değil ki vb gibi konuştu
hayatımla ilgili sorular sordu falan
ben emek sarfetmemesine içerliyorum daha çok
artık arsız oldum aman diyorum aramazsa aramasın
hayırlısı olsun:umursamaz:

anlatımızından evlenmek ıstedıgınız kısının annesıne cok duskun
hatta anne sozunden cıkamayan bırı oldugunu cıkarıyorum

evet mantıklı ınsanlar olarak en basından savasımızı verelım saflarımızın sınırlarını cızelım dıyerek hareket edıyorsunuz ama masrafını bıle kendınızın ustlenecegı dugun nısan vb konularda dahı ıstedıgı olmayınca ısı bozabılen bır kayınvalıde
ve bu olanlara goz yuman bır es adayıyla bır omur savas vermeye hazırmısınız
onemlı olan o

sevıyor ama aglayacaksam en basında aglayayım dıyorsunuz
haklısınız da
bence esınızle oturup herseyı en acık halıyle konusun
olabılecek anlasmazlık karsısında kı tavırlarını bıle sorgulayın
evlılıgın sadece 2 kısılık bır kurum oldugunu aılelerın artık dısarıda kaldıgını acık acık anlatın
anlamıyorsa en basında uzulur sonra pısman olmazsınız

doğru söylüyorsuuz ama konuşma teklifi ondan gelsin istiyorum
emek versin istiyorum
ben kapılarımı kapatsam da o açmak için uğraşmalı
eşim diyeceğim insanın güçlü olmasını isterim

doğru söylüyorsuuz ama konuşma teklifi ondan gelsin istiyorum
emek versin istiyorum
ben kapılarımı kapatsam da o açmak için uğraşmalı
eşim diyeceğim insanın güçlü olmasını isterim

eger bu beklentınızı yerıne getıremıyorsa zaten sızın evlenebılecegınız yapıda ve sızı hakeden bır ınsan degıl demek kı

bence bu ilişki için boşuna kendinizi yıpratmayın aslında nişan filan çok önemli şeyler değil önemli olan eşinizin sizin arkanızda durmaması bu ömür boyu da böyle olacaktır takmayın kafanıza yolunuzu çizin hayatınızı yaşayın devamlı da mail atmayın msn izi değiştirin silin onu eklese bile siz kabul etmedikçe bişey olmaz siz istiyorsunuz ki beni kaybetmek istemediğini bana göstersin ama o kolayı seçiyo bu işler msn eklemekle mail atmakla olmuyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…