- Konu Sahibi drdepresyon
-
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
ben de isteme olacağı gün ayrıldım,nişanın nasıl yapılacağı konusunda anlaşamadık,ben adetlere uygun olsun istedim ,annesi tutturdu isteme günü nişan,söz tatlı hepsi bir arada olsun diye
sevgilim evin tek çocuğu annesine ses çıkarmadı beni ikna etmeye geldiler akşam annesi azarlar tarzda konuşunca ben artık istemiyorum dedim,böylece ayrıldık
1 hafta sonra aradım görüşmek istiyorum dedim,çok sevindi tamam dedi,yola çıkamdam beni aradı fakat aksilik çıktı ben gelemicem dedim yarın olsun bakalım dedi ve gelmedi
bir mail yazdım biraz sert konuştum,önceki nişanlısından annesi yüzünden ayrılmış bunu yüzüne vurdum,o da cevap yazdı vb.1 ay mail yazdık birbirimize
ben onu msnden sildim 5 kere falan hep geri ekledi
en son böyle olmayacak açıkça konuşalım dedim,niyetin nedir dedim,aramızda büyük problem yok halledelim deim cevap yazmadı
sonra mesaj yazdım gel görüşelim diye,helalleşmek için gelicem dedi geldi de
hala nişanı kabul etseydin ne vardı,seven insan düğün falan dert etmez dedi
ağrıma gitti ben onun için işimi,memleketimi herşeyi değiştirdim kabul ediyodum bi isteğimi yerine getirmediler,tükürdüğümü yalamk istemiyorum
o akşam kesin ayrıldık dedik,beni yine eklemniş msne ne yapayım
ya bilmiyorum ben mi yanlis okudum konuyu ama... bu arkadasin ne istedigi gayet belli...adam yerine koyulmak istiyor.. ve bunun bu kadar zor olmasini yediremiyor. ayni zaman da seviyor ortada emek var diye de uzuluyor. ama onceligi biri tarafindan sevilmek ya da istenmek degil. belli ki kendini bunlarla var eden bir insan degil. bu yuzden de herseyi unutup donemiyor. bence takdir edilecek bir davranis. hergun burda ne hakaretlere,ne tavirlara goz yumup hem aglayip hem giden insanlarin konularini okumaktan sikilmistim. insan kendi degerini kendisi biciyor. size layik gorulene razi olursaniz bundan sonra o fiyattan gidersiniz. yok olmazsaniz belki vazgecerler ama en azindan ucuza gidip gururunuz kirilmaz...ama birgun illaki size umdugunuz degeri verecek biri cikar. secim ortada, ya ne buldum kardir diyip elinizdekine sarilin, ya da ya nasip diyip onunuze bakin.
ikinizde evlilige hazır degılsınız sanırım...yoksa böyle şeylerden kolay kolay etkılenmez saglam bir ilişki....
Gerçek aşk bu kadar basit bi bahaneyle bitmez ..:umursamaz:
ben dayanamadım mail yazdım
nasılsın merak ediyorum dedim,ben çok kötüyüm dedim
ayrılık sebebimizin nişan olduğunu düşünüyosun ama beni korumamandı ,aynayı kendine tut dedim
seni affedemiyorum dedim ,benim için hiçbirşey yapmadın
bunları bana ne hissettirdiğini bil diye yazdım yolun açık olsun dedim
keşke yazmasaydım ama dayanamadım
Sürekli ikilemler içerisinde kalıyorsunuz değilmi ne kötü...
Bazen içinizden geleni yapmak en iyisidir...
Zamanla bu acıyada alışırsınız ama sizi sahiplenmiyorsa eğer daha fazla üstelemeyin derim..
İleride daha büyük acılara yelken açmış olursunuz..
Bu kadar basit bi sebepten dolayı sizi kaybetmeyi göze alabiliyorsa..
İleride sizi üzecek neleri göze almaz ki...
Sizin fikirlerinize ve sevginize değer veren insanlar için üzülün..
Ve artık gönlünüze söz geçirin bir daha aramayın aradan uzun zaman geçmiş
Ama halen sizi kazanmak için bi çaba sarfettiğini göremiyorum
Umarım Herşey gönlünüzce olur...
anlatımızından evlenmek ıstedıgınız kısının annesıne cok duskun
hatta anne sozunden cıkamayan bırı oldugunu cıkarıyorum
evet mantıklı ınsanlar olarak en basından savasımızı verelım saflarımızın sınırlarını cızelım dıyerek hareket edıyorsunuz ama masrafını bıle kendınızın ustlenecegı dugun nısan vb konularda dahı ıstedıgı olmayınca ısı bozabılen bır kayınvalıde
ve bu olanlara goz yuman bır es adayıyla bır omur savas vermeye hazırmısınız
onemlı olan o
sevıyor ama aglayacaksam en basında aglayayım dıyorsunuz
haklısınız da
bence esınızle oturup herseyı en acık halıyle konusun
olabılecek anlasmazlık karsısında kı tavırlarını bıle sorgulayın
evlılıgın sadece 2 kısılık bır kurum oldugunu aılelerın artık dısarıda kaldıgını acık acık anlatın
anlamıyorsa en basında uzulur sonra pısman olmazsınız
doğru söylüyorsuuz ama konuşma teklifi ondan gelsin istiyorum
emek versin istiyorum
ben kapılarımı kapatsam da o açmak için uğraşmalı
eşim diyeceğim insanın güçlü olmasını isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?