Kayınvalide inadı

eş adayın ya çok pasif , kişiliği oturmamış biri ya da seni yeterince istemiyor..

her 2 durumda bu kişi doğru insan kılıfından çıkmış oluyor.

diyelim nişanı gönlüne göre hallettin.

ömrün mücadele ile geçer ya da evliliğinizi kayınvalidenizin güçlü kollarına teslim eder, evliliğinizi kupkuru , saman gibi yaşarsınız..

aklım aradığım insan olmadığını,bana layık olmadığını söylüyor ama gönlüm durmuyor
karşıma çıkan herkesi onunla kıyaslıyorum
hayatıma ondan başka kimse girememiş gibi geliyor
hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum
aslında tevekkül edip beklemem lazım
hepimiz için hayırlısı olur inşallah

amin tabii ki
ilk zamanlar böyle hissetmeniz gayet normal ben de benzer birşey yaşadım,iki buçuk yıl çıktık aileler tanıştı sonra,ailesi beni sitemedi ortada mantıklı bir neden yoktu ondan arkamda durmasını bekledim,ailesini ikna etmesini ama o yapmadı bana ailesi gibi düşündüğünü söyledi,bu gibi insanlar için değmez bence..ayrıldık ve şimdi iyi ki bitmiş diyorum çünkü bu tarz insanlar evlilikte de eşini ezdirir,değer vermez ve hep ikinci planda tutar...
zamanla başkası olamaz fikrinizin değiştiğini göreceksiniz,sadece sabredina.s.

bana her mailinde depresyonda olduğunu,olaylara sadece kendi açımdan bakıp onun acılarını göremediğimi falan yazıyodu
annesi beni istiyordu aslında resmimi çekip akrabalarına gösteriyordu hatta ama kuralı var kadına itiraz etmicen
ben sabretmeliydim hiç aramamalıydım o zaman beni çantada keklik sanmazdı
sevgilime söylemiştim ben herşeye evet demezsem demek bu ilişki eninde sonunda bitecekti diye
en son malimde üzgün olduğumu yadım o da duygusal biri eminim etkilenecektir
ama artık hiç adım atmicam yemin ettim
erkek olan o emek verecek istiyorsa

canım valla senin bu kaynana baştan böyleyse osnradan nasıl olur düşünemiyorum bile
bencede sen artık adım atma bırak o çabalasın çablamazsada kendi kaybeder :1closedeyes:
daha baştan ailesini ve seni ayrı yerlerde tutması gerektiiğini görememiş bu adam
kendini üzdüğünü değmez tatlım :1hug:

bence sen bu aileden uzak dur.a.sbunlardan bi cacık olmaz.boşuna kendini yıpratma,kayınvalide tam cadoloz dediğim dedik biri siz uzak ta olsanız bile bu kadın size rahat vermez.oğluda tam anasının ağzına bakan bi tip hiç hayır gelmez.sen başka yelkenlere yol al en iyisi.

''İKİLİ İLİŞKİLERDE ADI ÜZERİNDE İKİ TARAF VARDIR BİR MUTLU TARAF BİR MUTSUZ TARAF. SİZ DAHA ENNN BAŞTA KAPAĞI MUTLU TARAFA ATMAYA BAKACAKSINIZ

kesinlikle doğru
keşke çok daha önce üye olsaydım siteye
ounu egosunu yükseltmezdim
gerçi ayrılan bendim ondan aradım, o beni terketseydi içim kan ağlasa bile aramazdım lmaz:

Ne diyeyim bilemiyorumki Hayırlısı olsun
bende nişanlıyken ayrıldım hemde 6 ay ayrı kaldık tabii ben yurt dışında yaşadığım için bu bana kolayda ulaşamadı sonra yine birleştik şuan neredeyse 9 senelik evliyiz bir evladımız var ama bazı belli huylar hiç değişmiyor.:1no2:

Evet şimdi mutluyum çok şükür ama bunun için verdiğim savaş yaşadığım üzüntüyü anlatsam ooooh sayfalar yetmez.:gitme:

Demem o ki herşeyde bir hayır vardır bize ayrılığımız şer gibi görünmüştü ilk etapta ama bu ayrılıkta kimin dost kimin düşma olduğunu gördük hatta bazılarıyla daha yeni konuşmaya başladık ve şimdi baktığımd bu ayrılık bizim için kesinlikle hayırmış.:hulya:

Yani daha başatan çocuk tercihini yapmış ,sen istemem dediğinde bırakıp gideceğine
ben senden ayrılmam varsın nişanda yapalım hatta gerekirse 40 gün 40 gece düğünde yapalım demeliydi
.Yani bir bunla bitmezki yarın evlenince hep annesinin ayak izinimi takip edecekmişsin anlamadım karışık ve zor bir durum Allah yar ve yardımcın olsun ama sana tavsiyem sakın kendini gereksiz acabalarala ve keşkelerlerle üzme herşey olacağına varır.
Her işte bir hayır vardır bundan emin ol birdaha da arama derim ben.

ben de hayırlısı diyorum ama gönlüm vazgeçmiyor ama hiçbirşey yapmıyorum,olacaksa kendi uğraşmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…