- 25 Ekim 2018
- 3.850
- 6.937
- 158
Eşiniz neden bu kadar çok çekiniyor ailesinden? Maddi bir gelir mi var ki sanmıyorum yurt disindaymişsiniz üstelik 2 senede bir görüşüyormuşsunuz.Cok enteresan.Eşimin imzasına olması lazımmış yoksa çoktan sildirirdim zaten esim ailesinden çok cekiniyo
Benim kızda bir ara demişti senin adınıda isterim diye,karşı taraf isteseydi 2 dünürün adı ohh misler gibiiiEşim o teklifle gelse o zaman ben de kendi annemin ismini koyacağım derim, iyice kepaze bir şeye çeviririz ismi.
Erva’nın ağlaması gerek asıl, kaynanaya noluyor sjsjsjsjsjBende boşanmaktadır tehdit ettim zaten tek başına yazdırmayı hastanede ağladı ailesi konuşmamış falan arada kalıyorum diye üzüldüm yazdırdım hata yaptım 4 senede kaynananin kaprisini çektik iki isimle seslen demiş esim onlar sede Muazzez diyordu bende ismini söylemiyordym Erva diyordum ağlıyordu kaynana sildirin milletin yanında rezil ediyorsunuz diye
İçi beni dışı başkalarını yakıyor misali.Ama görsen çok şakacı masraf ama içine girince öyle biri olmadığı anlasiliyo
Beni yanlış anlamayın ama ben buna asla izin vermezdim zaten. Kimse teklif dahi edemezdi.Sizdedemi var böyle Bi problem
Manevi olarak çekiniyor üzulurler diye yoksa maddi yönden bizden sürekli istiyorlardı bende ona karşı geldim benimle maddi durum içinmiş evlendin dedim bizde lazım çoluk çocuk oluyo artık dedim onda dinledi allahtan beniEşiniz neden bu kadar çok çekiniyor ailesinden? Maddi bir gelir mi var ki sanmıyorum yurt disindaymişsiniz üstelik 2 senede bir görüşüyormuşsunuz.Cok enteresan.
Aynen öyle herkes onu haklı görüyor tek oğlu ismini koymamış diyeİçi beni dışı başkalarını yakıyor misali.
Bende çok direktif eşimin halini görünce üzüldüm bir türlü hayır diyemiyor herseye tamam dediğinden alışmış ailesi halada memnun olmadı iki isim koydum diye tavır yaptı tek söylemiyorum diye çok üstüme geldiBeni yanlış anlamayın ama ben buna asla izin vermezdim zaten. Kimse teklif dahi edemezdi.
Kendi doğurduğum çocuğa, başka birisi -hele ki kayınvalide ve kendi ismi- isim verecek. İmkansız yani :)
Kıtalar arasından yetiyorlar yani desenize.Degişsin artık bu kafalar,aşırı saçma buluyorum.Manevi olarak çekiniyor üzulurler diye yoksa maddi yönden bizden sürekli istiyorlardı bende ona karşı geldim benimle maddi durum içinmiş evlendin dedim bizde lazım çoluk çocuk oluyo artık dedim onda dinledi allahtan beni
Şu an sizin yerinizde olsam yani bu dakikadan itibaren Zehra'nın hayatına devam edeceksin deseler, o kayınvalidenin istediğini yaparak onu bunu yaptığına pişman ederdim:)))Bende çok direktif eşimin halini görünce üzüldüm bir türlü hayır diyemiyor herseye tamam dediğinden alışmış ailesi halada memnun olmadı iki isim koydum diye tavır yaptı tek söylemiyorum diye çok üstüme geldi
Bu defa da bak oğlum karısına nasıl da höööööyytttt dedi , nasıl da söylüyor ismimi demesin ?Şu an sizin yerinizde olsam yani bu dakikadan itibaren Zehra'nın hayatına devam edeceksin deseler, o kayınvalidenin istediğini yaparak onu bunu yaptığına pişman ederdim:)))
-Senin aklın ermez Muazzez Buse, bırak onu oraya çabuk!
-Ah Muazzez Berçem lütfen her şeye bu kadar karışma tatlım.
-Muazzez Cansu, hadi eşyalarını topla güzelim, hadi canım, hadi annem.
Gün içinde beş bin kere adını tekrar edip onu çıldırtabilirim. Siz de deneyin, çok eğlenceli :)))
Yok yok demez, anlayacaktır muhakkak. Ben bu oyuna çocuğu da ikna ederdim hatta. Bir hafta sonra kendi götürürdü nüfus müdürlüğüne, ismi sildirmek içinBu defa da bak oğlum karısına nasıl da höööööyytttt dedi , nasıl da söylüyor ismimi demesin ?
Dilim varmıyor ozaman memnun olur dört köşe olur sevincinden biraz çocuksu hareketleri var bi tanıdık Erva Muazzez ne tatlı büyümüş dedi başta onun ismi varya gel kızım Muazzez Erva gel kızım diye on kere söylediŞu an sizin yerinizde olsam yani bu dakikadan itibaren Zehra'nın hayatına devam edeceksin deseler, o kayınvalidenin istediğini yaparak onu bunu yaptığına pişman ederdim:)))
-Senin aklın ermez Muazzez Buse, bırak onu oraya çabuk!
-Ah Muazzez Berçem lütfen her şeye bu kadar karışma tatlım.
-Muazzez Cansu, hadi eşyalarını topla güzelim, hadi canım, hadi annem.
Gün içinde beş bin kere adını tekrar edip onu çıldırtabilirim. Siz de deneyin, çok eğlenceli :)))
Oğula bağımlılığın etkisi,ismim çocukta olacak mutlaka diyor,oğluda ne karışıyorsun anne diyemedi tabi.Aynen öyle herkes onu haklı görüyor tek oğlu ismini koymamış diye
Cancağızım, vurgu önemli.Dilim varmıyor ozaman memnun olur dört köşe olur sevincinden biraz çocuksu hareketleri var bi tanıdık Erva Muazzez ne tatlı büyümüş dedi başta onun ismi varya gel kızım Muazzez Erva gel kızım diye on kere söyledi
Diyemiyo ben olsam aileme siz karışmayın derim esimdeki korkakligi anlamıyorum zatenOğula bağımlılığın etkisi,ismim çocukta olacak mutlaka diyor,oğluda ne karışıyorsun anne diyemedi tabi.
Onu söyleyince kavgalar başladı zaten doğumdan iki ay önce görumcemin yanında sonunda isim bulduk dedim iki ay kavga ettik benim hatam eşime üzülmek oldu unutulur giderdi ama salaklık ettimUff kaynananın poposunu oğlu kaldırıyor sen oglunun poposunu kaldırıyorsun . Konu sahibi madem yazdırdin artık yok sayacaksin . On tane değil yüz tane dogursam birine adını vermezdim . Ismini seçmiştik zaten biz kızımın bu olacak dedim bitti ikinci kızım olursa onun da ismi hazır . Kime ne ? Şimdi de agliyormus bilmem ne isterse bayilsin kendini ordan buraya atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?