Kayinvalide ismi

Iş artik ego savasina dönmüs. O hakimiyet kurmak istiyor, siz yenildiginizi sindiremiyorsunuz, ama asıl suclu esiniz. Annesinin hastaligini da bahane etmesin. Ona baksak hepimiz bir gün Hakkın rahmetine kavusucagiz. Onun annelik hakki varsa sizin kendi cocugunuzda yok muydu?

Ne anlıyolar isimlerini koydurmaktn ya. İsim de isim olsa bari

Yapacak bişey yok siz tek isim kullanın, kızınız ilerde isterse mahkeme yolu ile ismini değişir...

Çocuklarınıza isim koyarken duruş gösteremiyorsunuz sonra vay efendim eşim istedi, kadından nefret ediyorum falan filan.
Koymayın yahu koymayın.
İsterse küssün isterse düşüp bayılsın, koymayın.

Koymayın.
Taviz tavizi doğurur. Ayrıca ismi çok itici.
İleride akademik hayatı açısından da sorun olur eski isim.

Şuan bebeğiniz kendi haklarını savunamıyor, koruyucu sizsiniz. Koymamak için ne gerekiyorsa yapın.

Ay dogruan sensin kimenee, ıyy en nefret ettigim sey

Bir babaanne mağduru da ben..

Bu ne ya,cocuguma nasil seslenecegime Ben karar veririm,ne kocam ne kaynanam ne ebem,ne danam diyemiyor musunuz.

İki isim de kızınıza ait olduğuna göre öyle seslenmeleri anormal gelmedi bana. İstemiyorduysanız en başta nüfusa istemediğiniz bir isimle yazdırmayacaktınız. Kullanmayız nasılsa diye ad koymak doğru gelmedi bana. Ne meraklılar ufacık çoçuğa yaşlı adı koymaya

Kan bağı olan isimleri koymaya karşıyım bununla ilgili çok video var onların kaderini alabileceğine dair. Çocuk sizin istediğiniz ismi koyabilmeniz lazım ama işte böyle anacı erkekler olunca koyduruyorlar.

Bende babaanne adı taşıyanlardanım ve dokunulmazlığım var kim adıma kötü laf eder el kaldırışa kendime yapılmış sayarım demişti rahmetli kimse laf edemiyor bana

Evet annesinde kalp var bisey olur diye korkuyorum birde uzaktayim göremiyorum diye düşünüyorum ama annesini böyle isim mevzusuna dahil etmesi beni sinir ediyor
İki isimli torununa annesi istediği isimle sesleniyor diye mi kalbine birşey olacak?
Ya en başta izin vermeyecektiniz ki bence bu yanlış çünkü anası istiyor diye bilmemkim istiyor diye farketmez çocuğun babası bu ismi istemişse koymak hakkı, tıpkı sizin hakkınız olduğu gibi, siz annesiyseniz o da babası, siz istediğiniz isimle hitap edersiniz babası istediği isimle
Çocuğun nüfus kağıdında yazan iki isim var, babaannesi ve diğer insanlar diledikleriyle hitap eder
İnatlaşacak başka konu bulamadınız mı iki yılda bir birkaç gün gördüğünüz kadınla?
Nüfus kağıdında yazan iki isminde kullanılması olması gereken birşey zaten, madem kullanılmayacak niye yazdırıyorsunuz?
Oğlumun sınıf arkadaşlarının çoğu iki isimli, anne babanın kullanmadığı isimle seslendiğinde çocuk dönüp bakmıyor, bir ismi daha olduğunu bilmiyor bile, böylesi çok daha yanlış

Kaynana o ismi soylese de soylemese de cocugunuzun ismi bu. Basta bir sekilde kabul etmissiniz. Kimlikte yazan bu. 2 yilda bir onun ismini soyleyiversinler nolcak. Zaten uzaksiniz. Bu tarz seyleri kafaya takip caninizi siktiginiza deymez. Zaten bir kac yil sonra kiziniz tepki gosterir begenmiyorsa.

Bende babaanne adı taşıyanlardanım ve dokunulmazlığım var kim adıma kötü laf eder el kaldırışa kendime yapılmış sayarım demişti rahmetli kimse laf edemiyor bana
Zaten olması gerektiği gibi davranmaları için babaannenin kendi adını verip ültimatom çekmesi gereken bir aileniz mi var?

Yanlış anlamayın lütfen ama muazzez'de mecbursanız yanına koymak için niye erva'yı seçtiniz? "Muazzez Erva" derken "Muazzez Ersoy" diyecekmişsiniz gibi geliyor da biraz :/ neyse adıyla yaşasın, ömrü uzun bahtı açık olsun kızınızın

Sen sevdiğin isimle hitap et. Senin yanında isminle hitap etmek sana saygısızlık olur annecim deyiver. Kaynanan ölünce sildirirsin kimlikten.

Ay benim arkadaşım babannesi ölünce ismini değiştirdi. Kadın başka isim de yazılmasına müsaade etmemiş. Tam da lise sondaydık. Üniversiteye yepyeni isimle başladı en azından doğru zamanda öldü derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…