kayınvalide-kayınbaba

az önce aktardım kendisine konuyu bni karıştırmayın ben taraf olmam dedi
O zaman yap yapacagini derim. Yatak odana kadar karistirip mektuplarini okuyup geceligini giyen kadina bence icini dok. Ama kocanla arani bozma pahasina yapma. Ve sunu unutma erkekler arada kalmak istemezler aileleri konusunda. Ama bence ipleri tamamen koparma. Sadece artik rahat hareket edemesin.

Bir de ben sunu farkettim esi annesine asiri bagimli biri olarak; biz annelrini onlara sikayet ettikce onlar daha da uzaklasiyo bizden.sanirm biraz taktit uygulmk lazim.mesela senin annen beni sevmiyor soyle yapiyor boyle yapiyor diye cemkirecegmize usulca sokulup simark bi ses tonuyla yaa hayatimmm anneni cok seviyorm ama o beni sevmiyor sanirm, bu duruma cok uzuluyorummm desek (biraz numara yani) emin olun daha etkili olacaktr

eltim lohusayken bosatıp cocugu almaya kalktı sımdı ıse aralarıdan su sızmıyor

Öfkeyle arayıp bişi deme arkadasın dediği gibi Saygısızlık yapmadan söyleyeceğini söyle
Eşinle evli kaldığın sürece ip falan kopartamazsın mesafe koy ilişkilerinde,ha yine gelecekler oğullarına gezmeye ama yanlış bişi gördüğünde o an söyle

Ayrıca Mesir macunu sizede veriyimmi diye kaynanaya yuhhhh diyorum sadece

eşim aslında ilk başlarda bei ailesine ezdirmezdi şimdi onları gibi olmaya başladı ne yapacam bılmıyorum

maalesef ki anneci bir eşim var

eşinin tayinini babasıyla kararlaştırıp senden gizli ayarlamış olması bile seni ezmek ailesine karşı.

erkeklerin çoğu anneci zaten benim eşim de öyle ama anne ve eş arasındaki farkı kavrayamamış eşiniz.
ve onun artık ayrı bir yuvası var ve annesi bu yuvanın dışında...
sizin için o onun için de siz varsınız öncelik olarak ilk sırada bunu kavraması lazım artık 4 sene olmuş az değil.
ama asla annesini kötülemeyin siz kötüledikçe eşiniz sizden uzaklaşıp annesine sarılacaktır...

bu olay içinse bence; eşinize evimi geldiğimde bıraktığım gibi bulmak istiyorum tüm eşyalarım yerli yerinde ve nasıl bıraktıysam öyle temiz diyin ve kararlı olun.ve annesi konusunu fazla uzatmayın eşinize ama kv ile ne konuşacaksanız saygı çerçevesi içinde konuşun...

Esinizin ailesinin gelmesi sorun değil de öyle karistirmalar falan hiç hoş değil yani. Eşiniz yokken sizin aileniz de gelebilir sonuçta.

O arayana kadar sen de arama. Elbet merak edip arayacak. Ailemin yaninda konusamam ayıp der kapatirsin. Anlar ne kadar komik bir şey yaptığını.

şunu okuyunca iyice sinirlendim.
kv insan değilmiş kısacası.
ama suçlu olan eşin.
ailesinin hatalarını görmediği için,seni onlara ezdirdiği için,türlü saçmalıklarına boyun eğdiği için eşin suçlu.
ailesini frenleyebilir uyarabilir ama yapmamış şimdiye kadar.
3 aylık düşük yapan kadınla dalga geçen insana ne diyeyim ben.

Niye resti cekmiyorsunuz? Ayrica ben arkadaslara katilmiyorum, ben yokken evimde isleri ne? Yok oglunun evimiste falan fistan, bekarken kac kere kaldilar acaba ogullarinin yaninda? Hep hikaye, evin hanimi evde yok sizin ne b.k isiniz var orda... Üstelik küstah ve karistiriyor... Ben olsam giderim esyalarini toplarim bundan sonra ailenle mutluluklar zaten evli gibi degiliz onlarin yaninda konusamiyon bile benimle annenin elini birakmadan evlenmeseydin keske deyip vururdum kapiyo cekip giderdim... Herkes yerini bilsin kocalar dahil...

Aynen ya bi de diyorlar sessiz kal ne sessizi zaten ezmişler konu sahibini

kıskanç analarının nazını gelinlere yapacaklarsa ne diye evlenip boşuna insanların hayatlarının içine ediyor bu erkekler bilmem ki 70 bin tl sini ödeyin bari kurtulun şu karışmalardan, hem evi olsun iste içinde 3 kuruş param var diye sahiplen, böyle yapan kayınvalide ve kocaları kayınbabalar hiç adam yerine koymuyor heralde gelini ezince kendilerini insan zannediyorlar

o düşük yaptıgımda geldı elini beline koydu nesi var xnin dedi eşimde anne kız düşük yapıyor dedi tüp bebekle ikize hamile kalmıştım eşim gidip gelip ayaklarımı öptu ağlama lütfen diye anneme xe bişey olacak diye korkuyorum deyip durdu çünkü çok zor bir durumdaydım o ara kimse kendıyle konusmadı salona gectı cıglıklar atmaya basladı ne oluyo dıye gıttık eşime böbreklerim agrıyor diyo bize düşük yapıyorum kardeşimin eşi yabancı dövecektim az daha diyor

bende ben yokken işleri ne deyince fesatsın dıyor herkes...

ramazandan önce evin iskanı ve kredi ödemesi bi araya geldı cok sıkıstık eşim ailesinden 2 abısınden 2 mılyar borç aldı kaynanam abime neler etmiş napacaklar bu kadar parayı dıye halbukı nereye kullandıgımızı bılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…