- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi kakarakubara
-
az önce aktardım kendisine konuyu bni karıştırmayın ben taraf olmam dediYanliz kocan ustune yurumesin sonra ? Ipleri koparmasan bile acip soyleyebilirsin soyliyeceklerini saygisizlik etmeden.
O zaman yap yapacagini derim. Yatak odana kadar karistirip mektuplarini okuyup geceligini giyen kadina bence icini dok. Ama kocanla arani bozma pahasina yapma. Ve sunu unutma erkekler arada kalmak istemezler aileleri konusunda. Ama bence ipleri tamamen koparma. Sadece artik rahat hareket edemesin.az önce aktardım kendisine konuyu bni karıştırmayın ben taraf olmam dedi
eltim lohusayken bosatıp cocugu almaya kalktı sımdı ıse aralarıdan su sızmıyorO zaman yap yapacagini derim. Yatak odana kadar karistirip mektuplarini okuyup geceligini giyen kadina bence icini dok. Ama kocanla arani bozma pahasina yapma. Ve sunu unutma erkekler arada kalmak istemezler aileleri konusunda. Ama bence ipleri tamamen koparma. Sadece artik rahat hareket edemesin.
eşim aslında ilk başlarda bei ailesine ezdirmezdi şimdi onları gibi olmaya başladı ne yapacam bılmıyorum
maalesef ki anneci bir eşim var
20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor
şunu okuyunca iyice sinirlendim.sinirlerim yıprandı 4 yıldır kolay şeyler yaşamadım en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum 3 aylık hamileyken dusuk yaptım onda kv bende dusuk yapıyorum dıye benımle dalga geçti o bende sınırı zorlayan son olay oldu artık...
Niye resti cekmiyorsunuz? Ayrica ben arkadaslara katilmiyorum, ben yokken evimde isleri ne? Yok oglunun evimiste falan fistan, bekarken kac kere kaldilar acaba ogullarinin yaninda? Hep hikaye, evin hanimi evde yok sizin ne b.k isiniz var orda... Üstelik küstah ve karistiriyor... Ben olsam giderim esyalarini toplarim bundan sonra ailenle mutluluklar zaten evli gibi degiliz onlarin yaninda konusamiyon bile benimle annenin elini birakmadan evlenmeseydin keske deyip vururdum kapiyo cekip giderdim... Herkes yerini bilsin kocalar dahil...
o düşük yaptıgımda geldı elini beline koydu nesi var xnin dedi eşimde anne kız düşük yapıyor dedi tüp bebekle ikize hamile kalmıştım eşim gidip gelip ayaklarımı öptu ağlama lütfen diye anneme xe bişey olacak diye korkuyorum deyip durdu çünkü çok zor bir durumdaydım o ara kimse kendıyle konusmadı salona gectı cıglıklar atmaya basladı ne oluyo dıye gıttık eşime böbreklerim agrıyor diyo bize düşük yapıyorum kardeşimin eşi yabancı dövecektim az daha diyorşunu okuyunca iyice sinirlendim.
kv insan değilmiş kısacası.
ama suçlu olan eşin.
ailesinin hatalarını görmediği için,seni onlara ezdirdiği için,türlü saçmalıklarına boyun eğdiği için eşin suçlu.
ailesini frenleyebilir uyarabilir ama yapmamış şimdiye kadar.
3 aylık düşük yapan kadınla dalga geçen insana ne diyeyim ben.
bende ben yokken işleri ne deyince fesatsın dıyor herkes...Niye resti cekmiyorsunuz? Ayrica ben arkadaslara katilmiyorum, ben yokken evimde isleri ne? Yok oglunun evimiste falan fistan, bekarken kac kere kaldilar acaba ogullarinin yaninda? Hep hikaye, evin hanimi evde yok sizin ne b.k isiniz var orda... Üstelik küstah ve karistiriyor... Ben olsam giderim esyalarini toplarim bundan sonra ailenle mutluluklar zaten evli gibi degiliz onlarin yaninda konusamiyon bile benimle annenin elini birakmadan evlenmeseydin keske deyip vururdum kapiyo cekip giderdim... Herkes yerini bilsin kocalar dahil...
ramazandan önce evin iskanı ve kredi ödemesi bi araya geldı cok sıkıstık eşim ailesinden 2 abısınden 2 mılyar borç aldı kaynanam abime neler etmiş napacaklar bu kadar parayı dıye halbukı nereye kullandıgımızı bılıyordukıskanç analarının nazını gelinlere yapacaklarsa ne diye evlenip boşuna insanların hayatlarının içine ediyor bu erkekler bilmem ki 70 bin tl sini ödeyin bari kurtulun şu karışmalardan, hem evi olsun iste içinde 3 kuruş param var diye sahiplen, böyle yapan kayınvalide ve kocaları kayınbabalar hiç adam yerine koymuyor heralde gelini ezince kendilerini insan zannediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?