- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi kakarakubara
-
bende ben yokken işleri ne deyince fesatsın dıyor herkes...
demekki ciddi psikiyatrik sorunları var.o düşük yaptıgımda geldı elini beline koydu nesi var xnin dedi eşimde anne kız düşük yapıyor dedi tüp bebekle ikize hamile kalmıştım eşim gidip gelip ayaklarımı öptu ağlama lütfen diye anneme xe bişey olacak diye korkuyorum deyip durdu çünkü çok zor bir durumdaydım o ara kimse kendıyle konusmadı salona gectı cıglıklar atmaya basladı ne oluyo dıye gıttık eşime böbreklerim agrıyor diyo bize düşük yapıyorum kardeşimin eşi yabancı dövecektim az daha diyor
Ne fesatligi canim, öyle diyenlerin basina gelse kiyameti kopartirlar, o kisiler kendileri evdeken karismayan kayinvalide gelince bile sorun yapiyorlar... Atip tutmasi kolay...Kimsenin evi mevi degil kardesim benim Evim... Evlenmisiz gitmisiz yuva kurmusuz, yok kizimin evi yok oglumun evi diye sacmasapan sahiplenmelere karsiyim... Haaa acil durumlar olur, hastalik olur, yada kv baldan tatlidir kisi icinde sorun yoktur amenna ama benim evim bilmem ne tavirlarina girecek orda bi dursun... Kimsenin evi kimsenin degil...bende ben yokken işleri ne deyince fesatsın dıyor herkes...
kayınvalidem bir defa daha geldi ben kursa gidiyordum eve bi geldim geceliğim üstünde deniyormuş hepsini dökmüş ortaya eşime mektup yazmıstm onları okumuş bende sevmiyorum ondan bide bayramda eltim ile kaynıma bizim hakkımızda ileri geri konuşmuş kırgınım kendisine fırsat bekliyorum konuyu açmak için ondan ben yokken evime gelsin istemiyorum...
Bazi yorumlardaki kv kp dusmanligina aklim hayalim ermiyor. Hep zaten kv kp de sorun, sizde hic sorun yok. Huri meleklerisiniz sanki.
Ogullarinin evi, gidip kalsalar ne olur. Eve misafir cagirsa ne olur. Adamcagiz nar dokse ne olur. Lafini mi ediyorsunuz bide utanmadan. Sonrada esim bana 'biktim senden' dedi, iyi okadarcigini soyleyebilmis. Ne kadar vicdansizsiniz. Sizinde evladiniz var, yarin oburgun ayni muameleyi gormeniz dilegiyle diyor, ve size daha fazla soz sarfedip bosa harcamak istemiyorum.
aradığın adam kocan değil mi? Neresi ayıpmış insanın nikahlı karısıyla konuşması.20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor
Eşi varsa neden doğru değil?Sen yokken gelmeleri dogru degil
dokulsun, napalim, evimin incileri mi dokulur yani?gelip senine evine de narları dökelim hıı arkadaşım? memnun kalır mısın , ver kv.dene geceliğini denesin senden gizli mesela
Eşi varsa neden doğru değil?
Evde kimse yokken bile gelebilir aslında karşılıklı samimiyete bağlı bir olay.
dokulsun, napalim, evimin incileri mi dokulur yani?
denesin geceligimi madem okadar heves etmis, bendeki kadar sexy durup durmayacagini merak etmis demek ki der gulerim hahaha
siz özelinizi kv.nizle paylaşabiliyorsanız sıkıntı yok.
hahaha henuz sormamistim ama aklima iyi getirdin, dur ara ara sorayimBu gece ne giyim anne diye de soruyordur zaar
ayyy bildiğin kabus yaa. çok sinir bozucular.20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?