kayınvalide-kayınbaba

demekki ciddi psikiyatrik sorunları var.
ah işte asıl böyleleri ile uğraşmak çok zor.
nasıl vicdansız merhametsiz duygusuz bir insanmış.tedaviyle hamile kalmışssın üstelik.
Allah ıslah etsin böyleleri.
ama dediğim gibi iş eşinde bitiyor.o dur diyecek frenleyecek.
sen başedemezssin.
senin evine girip özelini karıştırırsa tabiki istemezssin kim ister Allah aşkına.
bi de geceliğini filan giymiş.
ben böyle bir durumda kendimi zaptedemezdim.

kardeşim baştan taviz vermecektin. şimdi toparlayamazsın. ben 9 sene alt üst oturdum kafasına göre oturmaya bıle gelemez. tabıkı bu tavrımın altında yaşanmışlıklar var. bizimkide benim ailemin durumu iyi değil diye bahsederken iğneleyici konuşmalar yapar. hiç anlamam veririm ağzının payını. ben kabullenemiyorum bunu eşinde olsa rahatca laf söylemesin kimse benden degerli değil. bana kalırsa kendini eşine dahi ezdirmemelisin. herkes kendıne yasıyo herkes kendı omrunu tuketıyo. zor bır durum ama pasif kalmamalısın tabı bu saatten sonra işe yararmı bılmem.

bende ben yokken işleri ne deyince fesatsın dıyor herkes...
Ne fesatligi canim, öyle diyenlerin basina gelse kiyameti kopartirlar, o kisiler kendileri evdeken karismayan kayinvalide gelince bile sorun yapiyorlar... Atip tutmasi kolay...Kimsenin evi mevi degil kardesim benim Evim... Evlenmisiz gitmisiz yuva kurmusuz, yok kizimin evi yok oglumun evi diye sacmasapan sahiplenmelere karsiyim... Haaa acil durumlar olur, hastalik olur, yada kv baldan tatlidir kisi icinde sorun yoktur amenna ama benim evim bilmem ne tavirlarina girecek orda bi dursun... Kimsenin evi kimsenin degil...

Yerinde olsam 2 gün sonra kalkar gider, burası benim evim tavrını koyarım. Kp in nar döktüğü halıları da gider gitmez toplar kaldırır ya bunları yıkamaya götür yada atıyorum yenisini alıcam gibisinden laflar söyle. Orası senin evin söz hakkı senin. Elbet o kv kp gidecek o zaman napacak eşin olacak adam müsvettesi..

Bazi yorumlardaki kv kp dusmanligina aklim hayalim ermiyor. Hep zaten kv kp de sorun, sizde hic sorun yok. Huri meleklerisiniz sanki.

Ogullarinin evi, gidip kalsalar ne olur. Eve misafir cagirsa ne olur. Adamcagiz nar dokse ne olur. Lafini mi ediyorsunuz bide utanmadan. Sonrada esim bana 'biktim senden' dedi, iyi okadarcigini soyleyebilmis. Ne kadar vicdansizsiniz. Sizinde evladiniz var, yarin oburgun ayni muameleyi gormeniz dilegiyle diyor, ve size daha fazla soz sarfedip bosa harcamak istemiyorum.

bu ne yaaa , terbiyesiz kadın sinir oldum okurken

Eşinizin anne-babasının yanında sizinle telefonda konuşamaması garip, kayınvalidenizin eşyalarınızı kurcalaması da ayrı garip. Ama sizin de kayınvalidenizi arayıp ben evde yokum siz niye geldiniz demenizde hoş değil. Aynı şeyi eşiniz sizin annenize dese nasıl hissedersiniz. Şimdi diyeceksiniz ki benim annem karıştırmaz ve pis değil. Sonuçta her insan aynı karakterde olamıyor, bize düşen birazda idare etmek. Eşinize en azından annen en azından özel şeylerimizi karıştırmasın dikkat et büyüklerin öyle gecelikti filan görmesi hoş olmuyor diyebilirdiniz. Ama direkt gelmesinler demek yanlış olmuş.

canım bazıları anormal olabiliyo ruh hali bozulmuş baya. bende çoook yakalamışımdır oğlumu gizlice emzirmeye çalıştığını
mesafeni koy. ayrıca herkesin kayınvalidesi melek olacak değil. kimisi baldan tatlı kimisi sorunlu. eşine annesinşn tavırlarını ıspatlaman lazım bi şekilde

gelip senine evine de narları dökelim hıı arkadaşım? memnun kalır mısın , ver kv.dene geceliğini denesin senden gizli mesela

aradığın adam kocan değil mi? Neresi ayıpmış insanın nikahlı karısıyla konuşması.
Senin adam adam değilken diğerlerinden çok beklentin olmasın. Kocanı yetiştiren insanlar..

gelip senine evine de narları dökelim hıı arkadaşım? memnun kalır mısın , ver kv.dene geceliğini denesin senden gizli mesela
dokulsun, napalim, evimin incileri mi dokulur yani?
denesin geceligimi madem okadar heves etmis, bendeki kadar sexy durup durmayacagini merak etmis demek ki der gulerim hahaha

Eşi varsa neden doğru değil?
Evde kimse yokken bile gelebilir aslında karşılıklı samimiyete bağlı bir olay.

Bence kisiye gore degisir. Uzun sure bekar tek yasadim. Kendi duzenimi yuruttum. Kendim adina soyleyeyim. Pek alisik degilim oyle seylere. Ben yokken kimse gitmesin evime. Duzenimi degistirmesin.

acaba eşi tek erkek çocuk mu ? çünkü bu da rahatca davranmalarına yada eşinin onlara fazla zaafı olmasına sebep olabiliyo

siz yokken gelmeleri hiç doğru değil. eşiniz onlara gitseymiş ya...gecelik olayı zaten saçmalığın daniskası. böyle bi şeye nasıl cesaret eder aklım almıyor

ayyy bildiğin kabus yaa. çok sinir bozucular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…