Kayınvalide kayınpederle aynı evin sıkıntıları

Huzurumsu

mutluluk
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
39
1
298
Meraba kızlar benîm sıkıntım su ki ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yasında kızım var ve çalışıyorum kayınvalidem biraz rahatsız olduğu için kayınpederimle beraber bakıyor aynı sehrde yasıyoruz bu nedenle hafta içi biZde kalıyorlar hafta sonu evlerine gidiyorlar.öğretmenim be Pazartesi günü dersim yok yani 3 gün evdeyim ama şimdi hava soğuk zaten diye kendi evlerine hafta sonu da gitmiyorlar be bu durum canımı çok sıkıyor eşimle öZel hayatımda etkileniyor elbette ki esim bu durumdaki hosnutsuZlugumu anlıyor gibi ama birsey demiyor zaten ne diyebilir onu da bilmiyorum ama ben de istiyorum ki 3 gün olsun eşimle basbasa olayım evimde rahat edeyim siz ne derdiniZ acabaa

Kreş için küçük değil mi 3 yasında göndermeyi planlıyoruz bir de bakıcı olayı Zten daha zor aslında ben memnundan baktıkları için çünkü canları çok seviyorlar torunlarını benım rahatsızlığım evleri aynı ilçede hafta sonları olsun bize kalsa

belki onlarda sizde rahat edemıyorlardır ama faydalı olmak için kalıyorlardır bencce size yaraları dokunuyor tamamen olumsuz bakmayın evladınız için idare edicekiniz yapçak bişi yok

Kayinvalideniz ve kayinpederiz bakmak zorunda olmadiklari halde kiziniza bakiyor. SIze yardimlari dokunuyor.
Burakin pazartesi gunleri de sizde kalsinlar idare edin.
Pazartesi gunleri haftalik yemeginizi yapabilirsiniz, çamasir, utu, temizlik ve boylece hafta sonlarida esinizle gezersiniz...

o zaman kendi evlerinde bakacaklar ama çocugunuz sizin evinizde kendini daha iyi hissediyordur
çocugun için bazı şeylere göz yummak zorundasın ne yazık ki

Olaya ıyı yonden bakın kızını guvenle emanet edecegınız buyuklerınız var ,budurum hep boyle devam etmez bır sekılde bır duzene gırer halolunmayacak seyler degıl sıkmayın canınızı emınım bol bol hayır duaları alıyorsunuzdur..

Alisik olmayana ev ev ustune yasamak cok zor. Ama cocuga bakiyorlarsa birsey denmiyor iste. en bastan bakici bulacaktiniz bu saatten sonra cocugu krese verene kadar idare etmekten baska secenek yok

İşte rahat ediyorlarsa hafta sonu 3 gün evlerinde onlar da biZde rahat ederiz neden düşünemiyorlar acaba o değil ben kendi kendimi dolduruyorum niye düşünmüyorlar çocuklar rahat etsin diye ebeveyn banyosu yok evde kayınpeder gece 12 1 kere kadar oturuyor mesela

Bunun caresini bastan dusunecektiniz ama. Ben de calismaya baslayacagim insallah ve sehirdisindan kv ve kp im gelecek ogluma bakmaya. Yaza kadar bizimle yasayacaklar, yazdan sonra kendi annem bakacak. Tamam her sey gulluk gulistanlik olmayacak ama sonucta evlat bu, aman evde keyfim bozulmasin vs diye hic tanumadigim bir bakiciya emanet edemem. geçici bir surec ve biz bunu gormezden gelecegiz bi şekilde. Sizin durumunuzda, kv ve kp e git denmez yapacak bir seyiniz yok, ama onun yerine haftasonlari cocugu onlara emanet edip gezilebilir, kacamak yapılabilir. Durumun zorlugunu bi nebze hafifletir bu

Bunun caresini bastan dusunecektiniz ama. Ben de calismaya baslayacagim insallah ve sehirdisindan kv ve kp im gelecek ogluma bakmaya. Yaza kadar bizimle yasayacaklar, yazdan sonra kendi annem bakacak. Tamam her sey gulluk gulistanlik olmayacak ama sonucta evlat bu, aman evde keyfim bozulmasin vs diye hic tanumadigim bir bakiciya emanet edemem. geçici bir surec ve biz bunu gormezden gelecegiz bi şekilde. Sizin durumunuzda, kv ve kp e git denmez yapacak bir seyiniz yok, ama onun yerine haftasonlari cocugu onlara emanet edip gezilebilir, kacamak yapılabilir. Durumun zorlugunu bi nebze hafifletir bu
Bir de beraber yaşadıktan sonra konuşalım sizinle yasamak cok daha farklı

ediyorsan post: 37814877 .!.:
Bir de beraber yaşadıktan sonra konuşalım sizinle yasamak cok daha farklı

Burda konu acmissiniz yardimci olalim diye biz de oneride bulunmusuz, begenmiyorsaniz su su sebepten olmaz dersiniz vs ama boyle ters cevap vermeye gerek yok o zaman tutun bakici ya da verin krese cocugunuzu, kv kp ine de soylersiniz artik size ihtiyacimiz yok herkes kendi koyune de. Olsun bitsin yani bu isin tek cozumu bu.

Ters
Burda konu acmissiniz yardimci olalim diye biz de oneride bulunmusuz, begenmiyorsaniz su su sebepten olmaz dersiniz vs ama boyle ters cevap vermeye gerek yok o zaman tutun bakici ya da verin krese cocugunuzu, kv kp ine de soylersiniz artik size ihtiyacimiz yok herkes kendi koyune de. Olsun bitsin yani bu isin tek cozumu bu.[/QUOTE

Iyi guzelde 12-1e kadar oturmalar ve sizi hic basbasa birakmanalari asiri rahatsiz edici ve dusuncesizce

Ters
cevap olarak neden algıladınız ki sehir dışından gelecekler dediniz ve bende bu durumu yaşadıktan sonra daha iyi anlayacağınızı çok iyi biliyorum çünkü daha önce aklıma bile gelemeyecek seylere gıcık olabiliyor insan ve ben bu durumdan çok rahatsızom içten içe doluyorum hafta sonu kalmalarında bi zorunluluk yok ve bu durumu nasıl asarım bilmiyorum yasayın daha ıyı anlayacaksınız. Kırmak ıstemedim yanı

Evet basbasa oturup sohbet bile edemiyoruz ki evdeykrn k v esın bana birsey mi anlatmaya başladı kim demiş oğlum sonra ne olmuş der hep araya girer farkında bile değil bi kaç haftalık olsa idare eder insan da nasıl geçecek zaman bakalım böyle

eliffen .!.:
Ters

cevap olarak neden algıladınız ki sehir dışından gelecekler dediniz ve danı

Ters cevap derken konunun gidisati ile alakali olmayan bir cevapti cunku ben zaten yukarida soylemistim her sey gulluk gulistanlij olmayacak ama kisa sureli oldugu icin bir sekilde idare edilecek. Daha once de yasadim 15gun bile kalsalar bana fenaliklar basiyordu halbuki kv m dunya iyisi bi insandir sizinkinin aksine erkenden yatarlar hicbir seye karismazlar vs. Ama ayni ev sıkıntı oluyor iste dus almak dert ev duzenleri farkli oluyor vs bunlari bildigim icin sizi anlayabiliyorum ama evladim icin 6 ay bu duruma katlanacagim cunku benim icin baska turlusu soz konusu degil isim yogun ve ben cocugumu bu yogunluk icerisinde ancak ya babaannesine ya anneannesine emanet edebilirim. Yoksa ben sizi gayet iyi anliyorum ama git denmeyecegine gore ya bakici/kres ihtimalini dusuneceksiniz ya da onlarin varligini kullanip esinizle gezmeler kacamaklar vs yapacaksiniz.

Back
X