Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ki benim kv kp normalde çok anlayışlı ınsanlardır ama cocuğa baktıkları ıcın bir rkdasın dediği gibi hak mı görüyorlar da o yüzden tuhaf bulmuyorlar anlamadımÜzülerek okudum ve eşime de böyle olsun istemiyorum diye anlattım dilerim acil çözüm bulumur
3 yasinda kreş yaşi gelmiş benceKreş için küçük değil mi 3 yasında göndermeyi planlıyoruz bir de bakıcı olayı Zten daha zor aslında ben memnundan baktıkları için çünkü canları çok seviyorlar torunlarını benım rahatsızlığım evleri aynı ilçede hafta sonları olsun bize kalsa
1 buçuk yasında su an 3 yasında göndermeyi düşünüyoruz3 yasinda kreş yaşi gelmiş bence
Krese gondersiginizde oradaki oyunlari resimleri arkadaşlarıyla paylasimlariyla daha mutlu olacak
Çünkü o tam oyun yasinda
Birlikte oturmak için tek bahaneniz cicugubuza bakmasi ise tereddüt etmeden krese gonderebilirsiniz.
Pardon yanlis anlamisim.Su an
1 buçuk yasında su an 3 yasında göndermeyi düşünüyoruz
Az değilsinimada bulunun bence mesele geldiklerinde cuma gunu kek yap bi pakete koy yarın yersınız evde annecım gıderken bunuda götürün de