Kayınvalide kayınpederle aynı evin sıkıntıları

Üzülerek okudum ve eşime de böyle olsun istemiyorum diye anlattım dilerim acil çözüm bulumur
ki benim kv kp normalde çok anlayışlı ınsanlardır ama cocuğa baktıkları ıcın bir rkdasın dediği gibi hak mı görüyorlar da o yüzden tuhaf bulmuyorlar anlamadım

Bence eşine en azından erken yatabilirler mi diye sorabilirsin çünkü birikmeye başlamışsın bi yerde suçu yokken eşine patlayabilirsin

Bu durumları hepimiz yaşadık sabır etmelisiniz sonuçta kreş yaşı gelecek onlarda evlerine gidecek

Kreş için küçük değil mi 3 yasında göndermeyi planlıyoruz bir de bakıcı olayı Zten daha zor aslında ben memnundan baktıkları için çünkü canları çok seviyorlar torunlarını benım rahatsızlığım evleri aynı ilçede hafta sonları olsun bize kalsa
3 yasinda kreş yaşi gelmiş bence
Krese gondersiginizde oradaki oyunlari resimleri arkadaşlarıyla paylasimlariyla daha mutlu olacak
Çünkü o tam oyun yasinda
Birlikte oturmak için tek bahaneniz cicugubuza bakmasi ise tereddüt etmeden krese gonderebilirsiniz.

Su an
3 yasinda kreş yaşi gelmiş bence
Krese gondersiginizde oradaki oyunlari resimleri arkadaşlarıyla paylasimlariyla daha mutlu olacak
Çünkü o tam oyun yasinda
Birlikte oturmak için tek bahaneniz cicugubuza bakmasi ise tereddüt etmeden krese gonderebilirsiniz.
1 buçuk yasında su an 3 yasında göndermeyi düşünüyoruz

imada bulunun bence mesele geldiklerinde cuma gunu kek yap bi pakete koy yarın yersınız evde annecım gıderken bunuda götürün de

Hafta sonuda sizde kaliyorlarsa sizde esinizle disari ckin gezin. Yapacak birsey yoksa mutlu olmaya calisin

Back
X