Selamlar kızlar.
Yeni evliyim uzun flört sonrası çok severek eşimle evlendik. Benim derdim eşimin annesiyle birlikte oturmamızı istemesi. Kayınvalidemin eşi yok, kızıyla birlikte yaşıyor(kızı sözlü) .Kayınvalidem genç sayılır maşallahı var yani kızlar. Bu arada zaten yakın oturuyoruz. Ben birlikte oturmaktansa yanyana veya alt alta ayrı evlerde oturmaktan yanayım ama eşim annesi yalnız kalacak diye istemiyor ona kalsa dublex ev alıp beraber oturmalıyız.
Eşim daha evlenmeden birlikte yaşama konusunda konuşuyordu ve ben istemediğimi net şekilde söylüyordum hala da söylüyorum. Sizden eşimi nasıl,ne şekilde bu fikirden uzaklaştırmam konusunda yardım istiyorum. Çok zor durumdayım zaten kendi ailem şehir dışında onlardan uzaktayım bir de eşimle bu konu her açıldığında kavga ediyoruz uzaklaşıyoruz sanki
Yine anneci koca mi bikti kk bu adamlardan.
Bitanecik gorumcen nerde oturcak evlenince baska şehirde mi?
Aynı sokak olur yan sokak olur yeterli hasta değil bişey değil. Bakıma ihtiyacı yok.
Sık muhabbet tez ayrılık getirir derler.
Ben altli ustluyum kv çok iyi ama memnun değilim. Kavga da kahkahada aynı evde gibi duyuluyor gerek yok. Bu kadar birlikteliğe ben az görüşüyorum tasinirsak daha sık ve rutin görüşürüm esim de farkinda kv de.
Tekrar söylüyorum kv iyi no problem ama aynı apt olmaz boğuluyor insan.
"Yapacak bir şey yok annemi yalnız bırakamam bende istemiyorum ama o benim annem sonuçta" diyorÇok net bir şekilde , kararlı oldugunuzu gösterin.Benim eşimde evlendiğimizde ailemle kal demişti.Sonuç olarak asla kalmadım, birşeycikte olmadı.Kalsaydım çoktan kafayı yerdim, insaniyeti olmayan yaratıklarla...
Yoo aynı şehirde oturacak görümcem yakın sayılır. Ben çok sessiz birisi de değilim aramız bozulur aynı evde yaşayınca zaten yada kafayı yerim zaten sinirliyim
Görümcem aynı evde yaşıyor kaynanası ile kaynanası çocuklarına bakar yemek yapar çamaşı ütü herşeyimi yapar ona rağmen görümcem ne yüzüne güler , ne içli dışlı sohbet eder , ne bişey sorar hala memnun değil .. Ne demek istiyorum şunu eğer mesafe koruyabilen bi insansan Aynı evdede olursun sıkıntı yok ama mesafe koruyabilen bi insan değilsen ve eşinde anneci ise o Zaman zor eşine güEl güzel de ki annen benim de annen her zaman yanında olucaz tabi ki sen desen bile benim gönlüm el vermez ama bizde genciz özel bi yaşam alanımız olsun en azından yatmaya gidebileceğöiz özel bi yaşam alanımız olsun de altlı üstlü olsun ya da aynı sitede olsun ben sana annene uzak olalım yanında olmayalım demiyorum ki deKayınvalidem kendi evinden asla çıkmayı istemiyor ve düşünmüyor. Kendisi rahatından taviz vermek istemiyor ve oturduğu evi de asla satmaz bizimde iki ayrı ev almaya gücümüz yetmezKendisnin alt katındaki daire var ama ev çok küçük ve çok eski benim eşyalarım sığmaz bile oraya.
Ayrıca ben kendi annemle bile anlaşamam çoğu zaman onunla nasıl 24 saat aynı evde durucam
"Yapacak bir şey yok annemi yalnız bırakamam bende istemiyorum ama o benim annem sonuçta" diyor
Hatta o kendi annesini düşünmeyip başka uzak semtlerden ev almayı düşünüyor ama benim kayınvalidemle aynı evde oturmak istememem vicdansızlık oluyor bu haksızlık değil mi buEeee aynı şehirde o ayri oturabiliyor sözüm ona annesini yalniz bırakabiliyor da! Siz mi düşüneceksiniz
Çok saçma kabul etme bence pişman olursun
GÖRÜMCENİZ AYNI EVDE YAŞASIN MADEM EVLENINCESelamlar kızlar.
Yeni evliyim uzun flört sonrası çok severek eşimle evlendik. Benim derdim eşimin annesiyle birlikte oturmamızı istemesi. Kayınvalidemin eşi yok, kızıyla birlikte yaşıyor(kızı sözlü) .Kayınvalidem genç sayılır maşallahı var yani kızlar. Bu arada zaten yakın oturuyoruz. Ben birlikte oturmaktansa yanyana veya alt alta ayrı evlerde oturmaktan yanayım ama eşim annesi yalnız kalacak diye istemiyor ona kalsa dublex ev alıp beraber oturmalıyız.
Eşim daha evlenmeden birlikte yaşama konusunda konuşuyordu ve ben istemediğimi net şekilde söylüyordum hala da söylüyorum. Sizden eşimi nasıl,ne şekilde bu fikirden uzaklaştırmam konusunda yardım istiyorum. Çok zor durumdayım zaten kendi ailem şehir dışında onlardan uzaktayım bir de eşimle bu konu her açıldığında kavga ediyoruz uzaklaşıyoruz sanki
Hatta o kendi annesini düşünmeyip başka uzak semtlerden ev almayı düşünüyor ama benim kayınvalidemle aynı evde oturmak istememem vicdansızlık oluyor bu haksızlık değil mi bu
Görümcem aynı evde yaşıyor kaynanası ile kaynanası çocuklarına bakar yemek yapar çamaşı ütü herşeyimi yapar ona rağmen görümcem ne yüzüne güler , ne içli dışlı sohbet eder , ne bişey sorar hala memnun değil .. Ne demek istiyorum şunu eğer mesafe koruyabilen bi insansan Aynı evdede olursun sıkıntı yok ama mesafe koruyabilen bi insan değilsen ve eşinde anneci ise o Zaman zor eşine güEl güzel de ki annen benim de annen her zaman yanında olucaz tabi ki sen desen bile benim gönlüm el vermez ama bizde genciz özel bi yaşam alanımız olsun en azından yatmaya gidebileceğöiz özel bi yaşam alanımız olsun de altlı üstlü olsun ya da aynı sitede olsun ben sana annene uzak olalım yanında olmayalım demiyorum ki de
GÖRÜMCENİZ AYNI EVDE YAŞASIN MADEM EVLENINCE
KIZ ÇOCUGU DAHA İYİ BAKAR ANNELERE
EŞİNİZE BUNU ÖNERİN
SAKIN KABUL ETMEYİN BU DURUMU
YAKIN UZAK VS KONUSUNU BİLE ETMEYİN
BAKIMA MUHTAÇ OLSA NEYSE
5 dk mesafede.Aynen öyle millet imka varken yaratmıyor ama sen kurulu düzenini bozuyorsun ne kadar uzaklikta kv size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?