Kayınvalide konusunda tavsiye istiyorum.

Ebrucaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
17
10
3
Selamlar kızlar.
Yeni evliyim uzun flört sonrası çok severek eşimle evlendik. Benim derdim eşimin annesiyle birlikte oturmamızı istemesi. Kayınvalidemin eşi yok, kızıyla birlikte yaşıyor(kızı sözlü) .Kayınvalidem genç sayılır maşallahı var yani kızlar. Bu arada zaten yakın oturuyoruz. Ben birlikte oturmaktansa yanyana veya alt alta ayrı evlerde oturmaktan yanayım ama eşim annesi yalnız kalacak diye istemiyor ona kalsa dublex ev alıp beraber oturmalıyız.
Eşim daha evlenmeden birlikte yaşama konusunda konuşuyordu ve ben istemediğimi net şekilde söylüyordum hala da söylüyorum. Sizden eşimi nasıl,ne şekilde bu fikirden uzaklaştırmam konusunda yardım istiyorum. Çok zor durumdayım zaten kendi ailem şehir dışında onlardan uzaktayım bir de eşimle bu konu her açıldığında kavga ediyoruz uzaklaşıyoruz sanki

Kayınvalidem kendi evinden asla çıkmayı istemiyor ve düşünmüyor. Kendisi rahatından taviz vermek istemiyor ve oturduğu evi de asla satmaz bizimde iki ayrı ev almaya gücümüz yetmez Kendisnin alt katındaki daire var ama ev çok küçük ve çok eski benim eşyalarım sığmaz bile oraya.
Ayrıca ben kendi annemle bile anlaşamam çoğu zaman onunla nasıl 24 saat aynı evde durucam

Kayınvalidenin yalnız kalması onun için oldukça zor olacak, kendi anneni düşün mesela eminim sen de yalnız yaşamasını istemezdin. Tabi bu durumun çaresi aynı evde oturmaya seni mecbur etmek olmamalı, yaklaşımın bence gayet mantıklı yakın yerde oturun, sık sık yoklarsınız hem kayınvalidenizi, neticede çokta güvenilir değil artık şu zamanlar, Allah korusun ne olur ne olmaz, ben bile şu yaşımda yalnız kalamıyorum evde.
Eşinizle bu konuyu zaten konuşmuşsunuz defalarca, şimdi lafı nereden tutsanız bir fayda görebileceğinizi düşünmüyorum, kayınvalidenizin fikri nedir peki?

Yine anneci koca mi bikti kk bu adamlardan.
Bitanecik gorumcen nerde oturcak evlenince baska şehirde mi?
Aynı sokak olur yan sokak olur yeterli hasta değil bişey değil. Bakıma ihtiyacı yok.
Sık muhabbet tez ayrılık getirir derler.
Ben altli ustluyum kv çok iyi ama memnun değilim. Kavga da kahkahada aynı evde gibi duyuluyor gerek yok. Bu kadar birlikteliğe ben az görüşüyorum tasinirsak daha sık ve rutin görüşürüm esim de farkinda kv de.
Tekrar söylüyorum kv iyi no problem ama aynı apt olmaz boğuluyor insan.

Benim annem asla gelinle oturmak istemiyor şu an aman onlar mutlu olsun ben yalnız da kalırım kafasında. Kayınvalide ise her işi kızı gelini yapsın ben oturayım diyen biri şu zamana kadar hep böyle olmuş zaten. Benim fikrimce bu sadece erkek çocuklarının sorumluluğuymuş gibi davranılıyor ki herkes kendi annesine bakmak zorundadır bende anneme gelini baksın istemem mesela.

Yoo aynı şehirde oturacak görümcem yakın sayılır. Ben çok sessiz birisi de değilim aramız bozulur aynı evde yaşayınca zaten yada kafayı yerim zaten sinirliyim

Çok net bir şekilde , kararlı oldugunuzu gösterin.Benim eşimde evlendiğimizde ailemle kal demişti.Sonuç olarak asla kalmadım, birşeycikte olmadı.Kalsaydım çoktan kafayı yerdim, insaniyeti olmayan yaratıklarla...

"Yapacak bir şey yok annemi yalnız bırakamam bende istemiyorum ama o benim annem sonuçta" diyor

Yoo aynı şehirde oturacak görümcem yakın sayılır. Ben çok sessiz birisi de değilim aramız bozulur aynı evde yaşayınca zaten yada kafayı yerim zaten sinirliyim

Eeee aynı şehirde o ayri oturabiliyor sözüm ona annesini yalniz bırakabiliyor da! Siz mi düşüneceksiniz
Çok saçma kabul etme bence pişman olursun

Görümcem aynı evde yaşıyor kaynanası ile kaynanası çocuklarına bakar yemek yapar çamaşı ütü herşeyimi yapar ona rağmen görümcem ne yüzüne güler , ne içli dışlı sohbet eder , ne bişey sorar hala memnun değil .. Ne demek istiyorum şunu eğer mesafe koruyabilen bi insansan Aynı evdede olursun sıkıntı yok ama mesafe koruyabilen bi insan değilsen ve eşinde anneci ise o Zaman zor eşine güEl güzel de ki annen benim de annen her zaman yanında olucaz tabi ki sen desen bile benim gönlüm el vermez ama bizde genciz özel bi yaşam alanımız olsun en azından yatmaya gidebileceğöiz özel bi yaşam alanımız olsun de altlı üstlü olsun ya da aynı sitede olsun ben sana annene uzak olalım yanında olmayalım demiyorum ki de

Eeee aynı şehirde o ayri oturabiliyor sözüm ona annesini yalniz bırakabiliyor da! Siz mi düşüneceksiniz
Çok saçma kabul etme bence pişman olursun
Hatta o kendi annesini düşünmeyip başka uzak semtlerden ev almayı düşünüyor ama benim kayınvalidemle aynı evde oturmak istememem vicdansızlık oluyor bu haksızlık değil mi bu

GÖRÜMCENİZ AYNI EVDE YAŞASIN MADEM EVLENINCE

KIZ ÇOCUGU DAHA İYİ BAKAR ANNELERE

EŞİNİZE BUNU ÖNERİN

SAKIN KABUL ETMEYİN BU DURUMU

YAKIN UZAK VS KONUSUNU BİLE ETMEYİN

BAKIMA MUHTAÇ OLSA NEYSE

Hatta o kendi annesini düşünmeyip başka uzak semtlerden ev almayı düşünüyor ama benim kayınvalidemle aynı evde oturmak istememem vicdansızlık oluyor bu haksızlık değil mi bu

Aynen öyle millet imka varken yaratmıyor ama sen kurulu düzenini bozuyorsun ne kadar uzaklikta kv size

Mesafeyi koruyabileceğimi zannetmiyorum ya çok güler yüzlü olurum yada çok asık suratlı, duygularımı çok çabuk belli ederim ben Eşimle huzurumuzun olacağını asla düşünmüyorum aynı evdeyken

Kv ile konuş açıkcası anlat ben beraber yaşayıp seni kırmakdan çekinmiyorum ve aramızın vs sebebler dolayısı ile soğukluk olacak olmasın diyede aynı evi paylaşmak beraber oturmak istemiyorum beni anlayışla karşıla sende genç yeni evli oldun lütfen oğluna söyle hepimizin huzurlu olması için en mantıklısı bu

GÖRÜMCENİZ AYNI EVDE YAŞASIN MADEM EVLENINCE

KIZ ÇOCUGU DAHA İYİ BAKAR ANNELERE

EŞİNİZE BUNU ÖNERİN

SAKIN KABUL ETMEYİN BU DURUMU

YAKIN UZAK VS KONUSUNU BİLE ETMEYİN

BAKIMA MUHTAÇ OLSA NEYSE

Onlar da gelin bakmak zorunda gibi bakılıyor böyle bir şey şuan söz konusu bile olamaz.

Aynen öyle millet imka varken yaratmıyor ama sen kurulu düzenini bozuyorsun ne kadar uzaklikta kv size
5 dk mesafede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…