Kayınvalide konusunda tavsiye istiyorum.

Ben bu konuyu tercih meselesi haline getirirdim ya benle oturcaksin ya da annenle diye..benim tahammul edemedigim tek sey esimin ailesidir ..

Kayinvalidenizle oturmak istememe gerekcelerinizi net bir sekilde esinizle konusun. Zaten gerekceleriniz esinize mantikli gelirse sorun cozumlenmis olur. Evlilikte netlikten yanayim.

Kayinvalidenizle oturmak istememe gerekcelerinizi net bir sekilde esinizle konusun. Zaten gerekceleriniz esinize mantikli gelirse sorun cozumlenmis olur. Evlilikte netlikten yanayim.
Evet ama eşimle iki medeni insan gibi konuşabileceğimizden emin değilim.
Aynı evde oturursanız birbirinize olan sevginiz gittikçe azalır
Katılıyorum kesinlikle hem eşimle hemde kayınvalideyle saygı-sevgi azalacak..
Erkekler bile bile niye dertsiz başına dert almak ister ki, her gün evde kavga gürültü olacağını biliyor aslında.

Evet güzel fikir ama kayınvalidem bunu olgunlukla karşılar mı bilemiyorum kendisi çok nazlı ve hemen ağlayan biri Oğlu da anasına düşkün haliyle
Bence de en iyisi kaynana ile konuşmak hem oğlunu o bile dolduruyor olabilir
Acık acık söyleyin anne ben beraber oturmak istemiyorum deyin oğluna söyle o da bana baskı yapmasın günah huzurumuzu bozma deyin

yakında oturma aç benim konularımı okut ona..

çok iyi kalpli bile olsa aranız iyide olsa yoooook olmuyor.
ciddiyim açsın okusun buradaki konuları bırak aynı evi aynı apartmana dahi oturma.

Kabul etmeyin...çok istiyor annesinden kopamıyorsa siz ayrı evde oturun o da annesiyle otursun.

Bak halam dul basina 4 cocuk buyuttu evlendirdi.cocuklari buyudu evlendi.3 oglu vardi.3 katli bina yapti.hepsine birer ev verdi.donemecli gelinlerinin evinde kaldi.ama hep kavga gurultu oldu.ogullari baslarda eslerine kizip annelerini savunuyorlardi.ama simdi oglanlarda istemiyor annelerini evde huzur kalmadi diye.gonderiyor bize veya baska akrabaya.aylarca kal gelme diyor.halam muhtac siginti gibi kaldi ortalikta.simdi cok pisman kendi evini bozup onlara daire yaptigina.tek basima yasardim diyor.

Ogullarina 1 gozde olsa ev tutun bana diyorlar.kimse onuda yapmiyor.perisan durumda.esine bunu anlat

canım herkes güzellikle anlat demişte ben çok anlattım olmadı.

bu işin tatlı dili güler yüzü yok afedersin başlarım ananada sanada deyip çıldırmadığın sürece eşin seni her türlü ikna eder beraber yaşarsınız bak sakın diyorum sakın kabul etme gerekirse iş bozulsun şimdiden çünkü evlendikten sonrada bozulur aynı evde olursanız.

Evlenmiş zaten konu sahibi maalesef

Valla boyle tonton yaşlılara bayılıyorum
Allah sağlıklı uzun ömür versin

Evlenmiş zaten konu sahibi maalesef

olsun bende evliydim çoluk çocuk olmadan kendime yeni hayat kurarım diyordum..
oda aynı şeyi yapabilir hiç geç değil kaldı ki ben bile deli divane aşıkken çıkıp gidebildiysem herkes gider diye düşünüyorum.

İsterse bal olsun olmaz...
Kadını dışlamayın tabiki ama aynı evde olmaz.. Kötü olmak istemiyorum de..
dışlamak değil zaten seviyorum ama bazı konularda laf sokması çok var özellikle çocuk konusund deliriyorum bazen

Kayinvalideleri anlamiyorum.annem 2 geline sahip.asla ama asla bir oturmak istemez.azicik asim kaygisiz basim der.ne merakli bu kayinvalideler
benim kendi annemde öyle hatta akşam abimle yengem geldiğinde hadi evinize gidin oğlum diye evlerine annem yollar benimki ise tam tersi eve gidip napcaksınız daha erken oturun bilmem ne offf (
Bence de en iyisi kaynana ile konuşmak hem oğlunu o bile dolduruyor olabilir
Acık acık söyleyin anne ben beraber oturmak istemiyorum deyin oğluna söyle o da bana baskı yapmasın günah huzurumuzu bozma deyin
evet bunu deneyeceğim.
yakında oturma aç benim konularımı okut ona..

çok iyi kalpli bile olsa aranız iyide olsa yoooook olmuyor.
ciddiyim açsın okusun buradaki konuları bırak aynı evi aynı apartmana dahi oturma.

Kabul etmeyin...çok istiyor annesinden kopamıyorsa siz ayrı evde oturun o da annesiyle otursun.

o buraya bunları yazdığımı görse nasıl kızar bana bide bunları mı okutayım
evliyim zaten canım çocuğum yok düşünüyoruz ama ertelesem mi diyorum

yanyana dairelerde oturmayı teklif et sonuçta yalnız olmasın bir gün onun duurmuna da düşebiliriz ama asla sakın aynı eve çıkma hayatının hatasını yaparsın bunu yapan kim varsa pişman oldu. evlendikten sonra kayınvalideyi yok sayıp ona hiç gitmek istemeyenleri de tasvip etmiyorum öyle ol demiyorum ama aynı ev konusu çok farklı . benim annem olsa da yakınımda farklı bir evde otururduk fln de eşine

Evet ama eşimle iki medeni insan gibi konuşabileceğimizden emin değilim.

O zaman konusmaya once empati kurarak (kendi annenizin yalniz oldugunu dusunerek ) ılımlı bir sekilde giris yapin, annesine onem ve deger verdiginizi esinize hissettirin, sonra da korkularinizdan bahsedin. Tabi boyle de medeni sekilde konusamiyoruz diyorsaniz soylenecek pek bir sey kalmiyor. Kocanizi taniyan sizsiniz. Boyle bir mevzu nedeniyle evliliginizin zarar gormesi hos olmaz. Allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:

Sende şart koş
Benim annemde bizle yaşayacak de

Sende şart koş
Benim annemde bizle yaşayacak de
zaten usul furu iliskisi vardir.benim anneme ben bakmaliyim esimde kendi annesine bakmali.kimse esine annene muhtacken bakmican diyemez.ancak damat kv ile gelin de kv ile usul iliskisi olmadigi icin bakmayabilir.ee ciftlerde ayni evde yasiyorlar nolacak bunun icinde annelerin kiz cocuklari bakabilir yada konu sahibinin dedigi gibi yakinda olabilir..yardimci olunur bakici tutulur vs.vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…